Fostul iubit al Biancai Dragusanu, despre operatiile vedetei: "Arata ca un Joker!" - Vezi comparatia intre diva de azi si adolescenta din Petrosani! Bianca Dragusanu si-a schimbat aproape total infatisarea, cu ajutorul operatiilor estetice! De data aceasta, afirmatia o face chiar cel care a cunoscut-o, in toata spelandoarea ei, in adolescenta. Este vorba despre Mihai Matusoiu, fostul iubit al Biancai, pe vremea cand avea numai 16 ani. El a povestit, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, ca atunci cand a cunoscut-o era o blonda frumoasa, inalta, slaba, cu parul impletit: "Semana cu Anna Kournikova!". Acum, insa, o considera urata. A revazut-o vara trecuta, intamplator, la filmarile pentru "Burlacita", care s-au facut si in hotelul din Madrid unde lucreaza Mihai. "Am dat nas in nas cu Bianca pe hol. Avea o sapca pe cap, a lasat capul in jos, n-a vrut sa zica nimic. Ce sa va spun, mi s-a parut urata! Doar ochii si parul au mai ramas din vechea Bianca, in rest a schimbat tot, dinti, fruntea, gura, sanii! Are niste buze acum, arata ca un Joker! Am mai vazut-o pe la televizor, si-a scos si toate alunitele, avea una mare, pe spate, unde isi inchidea sutienul, cat o moneda de 5 mii, nu mai e nici aia!", a povestit Mihai Matusoiu pentru CANCAN.ro.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Chef dupa moartea "tatalui adoptiv", Dinu Damaschin. Ramona Gabor a petrecut intr-un club de manele. Imediat dupa moartea lui Dinu Damaschin, care si-a dat ultima suflare asteptand solutia judecatorilor cu privire la prelungirea masurii arestarii preventive cerute de procurori, Ramona Gabor a declarat ca desi acesta a facut foarte mult rau familiei sale nu se bucura "de moartea nimanui, nici macar a dusmanului". Cu toate astea, Ramona a tinut sa petreaca la doar cateva ore de la decesul "protectorului", in clubul Million Dollars. Ea a fost fotografiata de paparazzii CANCAN cand intra in local, alaturi de doua prietene, zambitoare si dornica de distractie. Asa ca a chefuit pana in zori, pe ritmuri de manele, dezlipindu-se cu greu de atmosfera fierbinte din local. Surse judiciare au dezvaluit ca Ramona Gabor a povestit anchetatorilor cum Dinu Damaschin a facut avere de pe urma surorii sale, Monica, pe care a dus-o la "produs" luni de zile.

Sergiu Nicolaescu, despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult: "Imi canta cantece patriotice" - Afla cine este! Regizorul a vorbit despre o femeie speciala care i-a marcat viata si care ii canta cantece despre rege. Tot aceasta femeie l-a influentat foarte mult mai tarziu, in cariera sa. Invitat in emisiunea "Gabi Firea Show", regizorul Sergiu Nicolaescu a povestit despre relatia frumoasa pe care a avut-o cu mama lui, femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe aceasta lume. "Mama a fost ca orice alta mama care trebuie sa ramana in mintea oricarui copil minunat. Imi canta cantece patriotice de cand eram... Inca sugeam... Si-mi aduc aminte acest lucru. Erau bineinteles cu regele (n.r. cantecele). Erau multe, si de atunci mi-a imprimat acest sentiment. Tata la fel. Si mama si tata au fost cercetasi la Jiu", a dezvaluit Sergiu Nicolaescu.

Facuta praf de un sofer in stare de ebrietate! Andreea Mantea, implicata intr-un grav accident rutier in Bucuresti! Andreea Mantea, co-prezentatoarea emisiunii CANCAN TV, a fost implicata, astazi, in jurul orei 16, intr-un accident rutier, in zona Brancoveanu din Capitala. Vedeta TV se afla la volanul autoturismului sau, un BMW, alaturi de mai multi colegi de la emisiunea "Nunta cu surprize". Potrivit martorilor, masina Andreei Mantea a pornit pe culoarea verde a semaforului, dar a fost izbita in plin de o Dacia 1310. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa cu totii au tras o sperietura groaznica. Din primele cercetari a reiesit ca soferul Daciei, care a vrut sa faca stanga fara a se asigura, ar fi avut o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma accidentului, masina prezentatoarei TV a suferit daune majore.

Si-a desfacut picioarele in semn de multumire! Blonda lui Ogica i-a aratat chiloteii nasului Florin Salam! In cadrul unei petreceri organizate de Sf. Valentin, intr-un club de fite din Capitala, Stelian Ogica a aparut la brat cu noua lui cucerire: tanara Vanessa, care a facut furori cu trupul tras ca prin inel. Mandru de femeia de langa el, pe care vrea s-o ceara de nevasta si sa faca o nunta ca-n povesti, "Spaima loteriei" a prezentat-o pe Vanessa tuturor prietenilor, printre care si cunoscutul manelist Florin Salam. Din acel moment, cantaretul nu s-a mai dezlipit de cuplu Stelian-Vanessa si le-a cantat melodie dupa melodie, strigand, la un moment dat: "Aceasta piesa este pentru finii mei, pentru Ogica si viitoarea lui mireasa!". In semn de recunostinta, tanara cu forme demne de invidiat i-a multumit lui Salam cum s-a priceput ea mai bine: a desfacut picioarele, lasand sa i se vada chiloteii din dantela, in aplauzele iubitului ei.

Andra este innebunita dupa genti si pantofi! "Imi plac foarte mult". Cantareata care face parte si din juriul de la "Romanii au talent" a marturisit ca are o slabiciune pentru pantofi si genti. Andra este innebunita dupa aceste accesorii care completeaza si, de cele mai multe ori, scoate in evidenta tinuta. "Am innebunit cu pantofii, mai nou. Pantofii si gentile sunt marea mea problema! Am innebunit in sensul frumos, vreau sa spun. Imi plac foarte mult. Rochia poate fi oricum, dar daca iti iei niste pantofi frumosi, 'cresti' foarte mult. Cred ca pantoful conteaza cel mai mult. Imi cumpar pantofii din vacanta, iar din Romania de la The Place sau Victoria 46", a spus Andra.