Nicoleta Luciu si-a dezgolit pentru prima data sanii. Nicoleta Luciu a venit in platoul emisiunii CANCAN TV imbracata cu o rochie extrem de sexy. Nu i-a lipsit nici decolteul foarte adanc. Tinuta i-a pus in valoare noua pereche de silicoane pe care si le-a pus recent vedeta. "Nu cred ca sunt o mama eroina. Sunt o mama care si-a dorit foarte foarte mult copii. Mi-a dat Dumnezeu patru copii frumosi care imi umplu casa, sufletul si inima", a spus Nicoleta Luciu in aceasta seara despre cei patru copii ai ei. "Foarte mult mi-am dorit tripleti, am avut o prietena care avea tripleti si am vazut la ea cum a decurs sarcina, ce probleme a avut... Trebuie sa ai rabdare. De acolo mi-am dorit si eu foarte mult tripleti, de cand avea Zsolt sase luni. M-am dus la doctor si am cerut stimulare ovariana pentru tripleti", a dezvaluit Nicoleta Luciu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Deea Maxer, implicata intr-un scandal sexual la 13 ani. Sotia lui Dinu Maxer a avut parte, pe vremea cand era eleva la Scoala generala nr. 114, de o intamplare care s-a lasat cu un adevarat scandal, dupa ce a fost surprinsa in timp ce se harjonea cu un coleg de clasa pe un culoar ce ducea spre podul scolii. Sau cel putin asa parea la prima vedere. Dupa incidentul care a avut loc in incinta unitatii de invatamant, Deea a mers impreuna cu tatal ei la politie, acolo unde a fost depusa o plangere pentru tentativa de viol. "Imi aduc aminte ca era Sf. Andrei si primisem cadou un ceas pe care l-am pierdut in scoala, intr-una dintre pauze.

Claudia Patrascanu e "sexxy" acum pentru alti barbati. A rupt logodna cu turcul. Suferinta si dragostea sunt doua sentimente care merg mana-n mana, iar Claudia le-a experimentat pe ambele, din plin, in timpul relatiei cu Reffik, barbatul care i-a fost alaturi din vara anului 2009. Dupa un an s-au logodit, insa faptul ca solista a pierdut la piscina inelul de logodna pare sa fi fost un semn rau, intrucat la scurt timp relatia lor a cam inceput sa scartaie. Au avut probleme din cauza unei foste iubite de-a lui, au urmat mai multe certuri si chiar despartiri temporare, el mutandu-se pentru o perioada in Africa, acolo unde isi desfasoara afacerile.

Gheorghe Zamfir isi traieste in liniste povestea de dragoste cu tanara de 26 de ani. S-a retras cu iubita la tara. Gheorghe Zamfir (70 de ani) a invartit femeile pe degete toata viata, iar de doi ani s-a hotarat sa divorteze de frantuzoaica Marie Noelle, pe care a parasit-o inca din anul 2005. Desi o buna perioada a jonglat cu doua tinere artiste, Gina Tanase, profesoara de pian, si Nicoleta Beca, solista de muzica populara, in cele din urma a ales-o pe Nicoleta (26 de ani). Discreti cu povestea lor de dragoste, cei doi locuiesc impreuna inca de la inceputul relatiei, de mai bine de doi ani, iar recent au ales sa renunte la agitatia Capitalei, mai ales ca, in ultima vreme, artistul nu a mai desfasurat activitati profesionale in Bucuresti.

"Fiul lui Bote" a experimentat sarutul in trei. Isi insala iubita cu doua deodata. Andrei Iordache, despre care s-a speculat ca ar fi fiul lui Catalin Botezatu, a profitat din plin de relatia cu designerul. El s-a cuplat anul trecut cu ocupanta locului al doilea de la prima editie a emisiunii "Next Top Model", Madalina Barbu, prezentata de Bote. Cei doi au inceput sa se afiseze tot mai des impreuna, pozand intr-o pereche fericita si, de ce nu, chiar cu ganduri foarte serioase. Nu este exclus ca ei sa-si faca planuri impreuna, doar ca asta nu-l impiedica pe Andrei sa se mai distreze si cu alte fete.

Daniela Gyorfi si-a aratat bandajele de la operatia de marire a sanilor in direct. Cantareata a ajuns de 3 ori la bisturiu, iar cel mai recent ghinion al Danielei a aparut acum doua saptamani, cand a fost nevoita sa faca efort, desi abia se operase. "Nu am fost prima persoana publica din Romania care a facut operatie, dar sunt prima care a recunoscut. La a doua operatie, am vrut sa mi le pun sub muschi, mai ales dupa ce pierdusem trei sarcini. Am avut o problema si l-am operat, nu ca mi-a cazut. Daca faci un copil, mai ti se lasa un san, acum ii am pe rotund si implantul e un pic mai mare. Nu am cicatrici, pentru ca toate operatiile au fost facute pe la mamelon. Ii spuneam doctorului sa imi dea cu ceva in cap, sa nu simt nimic. George este un pic distrus si nervos. Mai are de asteptat pana se va bucura de ei", a explicat cantareata la CANCAN TV, la Kanal D.

Ana Maria Ferentz traieste visul american! "Ma simt excelent in New York! Toata lumea crede ca m-am nascut in Brooklyn!" "La New York este superb. Iubesc orasul asta. Toata lumea care ma cunoaste spune ca m-am adaptat repede si ca as fi crescuta in Brooklyn. Eu am venit in SUA cu gandul la vacanta, dar stiam in sufletul meu ca o sa raman. Dupa problemele pe care le-am avut in 2010, venirea aici a fost ca un moment de respiro. Aici e bine, dar imi lipseste familia. Dorul de ei e din ce in ce mai groaznic. Un an am stat aici in vacanta, dar acum gata, a trebuit sa ma apuc de munca. A fost mai greu la inceput, dar acum mi-au venit actele si am inceput treaba (...)", a povestit Ana Maria Ferentz la Antena 1.