Blestemul fratilor Camataru. Sotia lui Nutu a fost inchisa la puscaria de femei Targsor! Celebrul clan al Camatarilor pare lovit de un blestem teribil, aruncat asupra lor in vara lui 2004 si care, de atunci, le destrama familia la nesfarsit. Culmea ironiei este ca Lidia Balint, zisa Mica, a ajuns in detentie tocmai pentru ca a incercat sa-si scape barbatul de la inchisoare si sa-l aduca acasa. In 2008, femeia i-a platit lui Migdal Ion, fratele lui Fane Spoitoru, 30.000 de euro, dupa ce acesta a convins-o ca poate interveni pe langa judecatorul care urma sa decida eliberarea conditionata a lui Nutu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

George Tal e foc si para ca fosta amanta a denigrat-o pe Gyorfi pe Facebook, pe un cont fals cu numele lui. De trei ani, Daniela Gyorfi si George Tal traiesc un adevarat calvar din cauza Sorinei Popa Hoisler, femeia cu care impresarul a avut o relatie extraconjugala in urma cu opt ani. Cei doi au impreuna un fiu si, cum brasoveanca este nemultumita de pensia alimentara pe care o primeste, ii terorizeaza pe el si pe Daniela cu mesaje de amenintare sau injuraturi. Recent, din razbunare, Sorina a facut un cont fals, vorbind de fiecare data in numele lui George Tal.

Delia Matache a acceptat sa se marite cu Razvan Munteanu pe o plaja exotica din Thailanda! "Inca nu am primit inelul". Delia Matache a fost ceruta de nevasta pe o plaja exotica din Thailanda. Invitata in platoul emisiunii Cancan TV, Delia a povestit cu a acceptat propunerea de la iubitul ei. "M-a cerut fara sa imi dea inel si am acceptat. Inelul exista ca piatra si forma", a explicat Delia, care inca nu a primit inelul de logodna. "M-a cerut in ultima zi de vacanta. Aveam de facut o excursie, care a trebuit sa o scurtam din cauza ca trebuia sa ma intorc la un concert. Era locul nostru preferat acolo si din acest motiv m-a cerut de nevasta", a povestit Delia. "Eram la plaja, faceam niste poze si ne-am dus in apa. Dulce, asa, natural, m-a cerut. Eu am ras", a spus Delia.

"Fiul nelegitim" al lui Mircea Sandu a avut noroc sa creasca intr-o familie unita! Infiat la doi ani de sotul mamei sale. Daniel Ionescu a avut norocul sa creasca intr-o familie model, iar educatia primita de la mama lui, o fosta stewardesa la Tarom, a contribuit la formarea tanarului care astazi este pasionat de muzica si teatru. De la varsta de doi ani, baiatul a fost crescut de cel care avea sa devina sotul mamei sale, Elena Codreanu, si care i-a si dat numele pe certificatul de nastere. Romeo Ionescu este barbatul caruia tanarul ii zice in prezent "tata". Viata de familie a tanarului care se judeca cu presupusul sau tata natural este cunoscuta de prietenii parintilor sai.

Oana Zavoranu: "Pepe, nu esti fericit, minti! Ai un copil cu cine s-a nimerit, nu o sa iubesti pe nimeni ca pe mine!". "Pepe nu e fericit, minte. Are un copil cu cine nu s-a nimerit. El face parte din trecutul meu si nu vorbesc despre lucruri adiacente. Eu nu mai cred pentru ca a aparut un zvon conform caruia atunci cand dezvirginezi o fata, o iei de sotie. Daca nu o iei, trebuie sa platesti mii de euro care inseamna rascumpararea rusinii. Pepe nu are bani sa dea, iar fata face parte dintr-un clan care se ghideaza dupa legile astea. Este al doilea motiv pentru care nu cred in relatia lor, este fortata, nu se tin mereu de mana. Cand esti cu femeia pe care o iubesti, care iti poarta copilul, pocnesti de fericire. Ma lasa rece! Imi este indiferent! Nu am de ce sa il caut pentru ca m-a dezamagit tare cand mi-a fost rau si a fost intrebat. El a zis ca nu e doctor asa zeflemist, el care se doreste un latino lover! Eu nu il atac! Ii doresc sa ii traiasca copilul, fara ironie! Pacat ca nu l-a avut cu cine si-a dorit cel mai mult. El de oftica poate sa spuna orice", a dezvaluit Oana la Antena 1.

Kate Moss isi arata sanii obraznici! Ea a pozat topless pentru revista "Another man", aratandu-si sanii mici, dar obraznici in toata splendoarea lor. De altfel, Kate nu este la primul pictorial de acest fel. Ea a declarat de multe ori ca nu are nici o problema in a-si arata trupul nud atata vreme cat nu este nimic vulgar, ci e vorba doar de arta.