Catalin Botezatu: "Am ajuns să fiu coleg de cameră cu Miron Cozma". La cererea mai multor cititoare ale romanului biografic al lui Catalin Botezatu, care si-au dorit sa-l auda pe designer povestind despre propria viata, pe 8 Martie, de Ziua Femeii, va fi lansat audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa”. Până săptămâna viitoare, când MP3-ul va apărea pe piaţă, cititorii site-ului CANCAN.ro pot asculta zilnic, în avans, pasaje din roman, iar cei norocosi pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 audiobook-uri cu autograful lui Catalin Botezatu, in cadrul unui concurs special. "Am ajuns să fiu coleg de cameră, de câteva zile, cu Miron Cozma, un tip de altfel temperamental, care scrie mult, chiar şi noaptea, la o lumină difuză. Are câteva sticle de plastic pe care le umple cu apă şi face cu ele exerciţii pentru braţe", povesteşte Cătălin Botezatu.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Imagini nemodificate! Vezi aici cat de lung au nasul Sanzi, Tonciu, Giulia si Andreea Banica! Un nas mare sau stramb poate fi un complex pentru multe femei. Sunt insa doamne si domnisoare, chiar si din showbiz, care au ales sa "poarte" mandre un nas nu tocmai perfect, fara a interveni chirurgical. Altele, in schimb, si-au corectat nasul, dar rezultatele n-au fost intotdeauna cele scontate. CANCAN.ro a analizat profilurile mai multor vedete din showbizul romanesc si international si vi le arata pe purtatoarele celor mai mari nasuri!

Roxana Vancea si fanteziile ei: "Vreau sa fiu tavalita in frisca". Asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani" a dezvaluit ce fantezie o "bantuie" de ceva timp. Vecina Roxana Vancea isi doreste sa isi faca de cap in frisca, dar doleanta ei a fost data peste cap de bucatarul de la Antena 1, Vladut.

Ileana Ciuculete, ciufulita si pipaita de doi stripperi, in limuzina! S-au dezbracat si au mangaiat-o pe sani! De 1 Martie, cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a avut parte de un cadou nesperat din partea unui club din Regie. Artista care a depasit pragul de 60 de ani a inflorit parca, intr-o limuzna de lux, alaturi de doi dansatori. La inceput mai timizi, baietii au prins curaj in drum spre Princess Club, acolo unde ei danseaza de obicei, iar Ileana era invitata speciala in seara de Martisor. Dupa ce s-au dezbracat si au inceput sa simta pe trup mainile cantaretei de muzica populara, dansatorii au contraatacat si au "ciufulit-o" binisor pe doamna, care nu parea insa deloc deranjata de "tratamentul" la care era supusa. Bine ca drumul nu a fost foarte lung, ca cine stie la ce se ajungea. Sau, poate, pacat!?

Adrian Enache nu se hotaraste cu cine vrea sa locuiasca. Vizita nocturna la fosta sotie! Adrian Enache continua sa-si imparta viata intre logodnica sa, Iuliana Marciuc, si fosta sotie. Artistul a fost fotografiat recent de paparazzii CANCAN in timpul unei vizite nocturne la femeia de care a divortat pentru a se casatori cu Iuliana. Dupa ce a divortat si s-a logodit cu Iuliana Marciuc, solistul nu a rupt legatura cu fosta nevasta. Enache continua sa treaca pe la ea pe acasa si chiar sa ramana peste noapte, situatie pe care logodnica sa o cunoaste si o accepta. Saptamana aceasta, cantaretul a fost sa joace fotbal undeva pe langa Stadionul National, dupa care l-a dus acasa, cu masina, pe un prieten de-al sau. Ulterior, acesta a mers la apartamentul fostei sotii, din zona Costin Georgian.

Demi Moore a fost externata de la dezintoxicare! Fosta sotie a lui Ashton Kutcher a parasit clinica de reabilitare in care se afla din luna ianuarie. Demi Moore a fost externata, dar nu se va intoarce acasa, ci a plecat intr-o vacanta. La scurt timp dupa ce s-a aflat ca divorteaza de Ashton Kutcher, Demi s-a internat intr-o clinica de specialitate pentru a-si rezolva problemele de sanatate. Ea suferea de anorexie si consuma droguri. "Este pregatita sa se insanatoseasca. Demi a avut de parcurs un traseu dificil, dar incepe sa isi revina", a declarat un apropiat al actritei.