Ilinca Vandici si-a inceput cariera aproape dezbracata. A pozat cu sanii la vedere la 20 de ani. Satena, putin mai durdulie decat acum si cu un zambet strengaresc, Ilinca Vandici a stiut de mica ce vrea. CANCAN a intrat in posesia unor fotografii incendiare, care o infatiseaza pe vedeta in ipostaze fierbinti, asa cum parea ca numai iubitii ei au mai avut privilegiul sa o vada. Si iata ca totul a mers snur, intocmai planurilor pe care Ilinca si le facuse, desi nu chiar asa, cu una, cu doua. Ilinca a trecut multe probe de foc, a defilat in fata juriului imbracata intr-un costum de baie care lasa sa se ghiceasca in detaliu forma anatomica a trupului ei, iar organizatorii, simtind ca are potential, i-au testat limitele cerandu-i sa pozeze cu sanii la vedere, lucru pe care tanara l-a acceptat fara rezerve.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Moni si dragostea "Made in China": "Iubitul meu mi-a spus ca ma iubeste de la a doua intalnire! Il alint "how are you my bebelus"! Moni a dezvaluit cat este de fericita si cum a inceput relatia ei cu iubitul, Mr. Pink. Fosta doamna Columbeanu a mai tinut sa precizeze si ca motivul pentru care sta in America este o viata mai buna pentru fiica ei, Irina, nicidecum distractia. "Nu stau in America ca sa ma distrez, locuiesc acolo pentru ca vreau sa ii construiesc Irinei un viitor si ca sa imi revin dupa socurile la care am fost supusa. Din fericire, a aparut in viata mea, la momentul potrivit, o fiinta care m-a facut sa reinviu. Numele lui e Pink, Lamo e numele unei colectii la care lucrez si care va ajunge si in Romania" a dezvaluit Moni la CANCAN TV, la Kanal D.

Raluca Pastrama nu a reusit sa-l imblanzeasca pe naravasul Pepe. Paparazzii Spy l-au prins cu alta! Se iubeste cu Raluca Patrama. Ea ii va darui peste cateva luni un copil. Acesta il va determina sa o duca pe aleasa lui in fata altarului. Am putea spune ca Pepe s-a cumintit si este pregatit sa inceapa o viata noua. De familist. Fotografiile realizate insa de paparazzii Spy spun altceva. Desi, in conditiile enumerate mai sus, ar trebui sa-i fie fidel Ralucai si sa nu pacatuiasca nici macar cu gandul, Pepe nu-si prea poate tine mainile acasa. De curand, acesta a fost protagonistul unei escapade "baietesti" in miez de noapte.

Vladimir Draghia e distant cu fetele de la "Burlacul" ca sa nu o supere pe Augusta Lazaro. Actorul de 25 de ani a cunoscut o ascensiune profesionala fulminanta, iar alegerea lui pentru "Burlacul" a fost una surprinzatoare pentru toti membrii echipei. Cum are o sustinere foarte puternica, fiind protejatul Augustei Lazarov, sefa Diviziei Divertisment de la Antena 1, cu care s-ar fi laudat ca are o relatie intima, Draghia isi permite sa faca nazuri si la filmari, astfel ca nu de putine ori a intarziat sau a comentat referitor la scenariu. Motivele pentru care Draghia se comporta ca o stana de piatra ar putea fi unele intemeiate, daca se ia in calcul relatia apropiata pe care o are cu Augusta Lazarov, cea care i-a facut vizite nocturne in propriul apartament.

Iubitul Monicai Gabor e blindat de bani! "S-a suparat cand a citit ca l-ati facut milionar si nu miliardar! Le da cersetorilor si peste 2.000 de dolari". Fosta doamna de la Izvorani a povestit ca Mr. Pink a invatat-o si pe ea sa dea din putinul pe care il are si sa ajute oamenii care se afla in suferinta. "Asa a glumit si iubitul meu... ca citea si se mira 'de ce au vrut sa spuna ca sunt doar milionar?' Lasa mai mult de 2.000 de dolari la cersetori. Mergeam la scoala si cand am iesit de acolo o doamna desculta si m-a intrebat ce cladire este aceea. Si am intrebat-o de ce e desculta. I-am dat cat aveam la mine atunci. Am chemat-o la o intalnire cu Mr Pink, care i-a asigurat cazarea pentru un an, i-a dat casa si o slujba. Era o sotie abuzata, cu o viata distrusa, doamna a avut sansa sa se intalneasca cu mine si sa o ajutam, practic sa o ia de la zero" a povestit Monica despre actele de caritate pe care le face in America.

Mihaela Radulescu, impecabila si gingasa intr-o superba rochie de balerina! Mihaela Radulescu se mandreste cu una dintre cele mai spectaculoase garderobe de vedeta din Romania, iar in dressingul ei si-au facut loc si cateva creatii din linia vestimentara "Lolita" by Dana Budeanu. Dupa ce, la filmarile pentru spotul publicitar, a purtat chiar rochia care da numele brandului, Mihaela a imbracat acum o alta creatie extrem de feminina, cu o poveste deosebita, care-i confera fiecarei femei senzatia ca este la fel de gingasa precum o balerina.