Anunt-soc! Monica Gabor: "Am toate simptomele ca sunt insarcinata cu Mr Pink! Am discutat deja cu el despre asta". Micuta Irina Columbeanu ar putea sa aiba un fratior chiar mai curand decat credea. Tatal copilului Monicai Gabor este chinezul cu care aceasta are o relatie in America. "As fi foarte fericita, si eu si Mr Pink, daca as fi insarcinata. Ar fi o implinire. Am toate simptomele ca as fi insarcinata, dar nu vreau sa fac testul pana in America, sa ne bucuram impreuna de acest moment", a anuntat Monica la CANCAN TV.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea, pictorial sexy si provocator sub soarele Siciliei. Madalina Ghenea a realizat un pictorial spectaculos pentru revista The One in Sicilia. Madalina spune ca a acceptat cu placere propunerea pe care i-a facut-o Andreea Esca de a poza in Italia. Fosta iubita a lui DiCaprio marturiseste ca a primit magulita complimentul din partea Andreea Esca, stirista spunandu-i ca seamana cu Sophia Loren.

Prima betie a vedetelor! Oana Lis: "Mi-a fost atat de rau incat mi-am luat pijamalele peste haine". Prima betie a fost groaznica pentru mai multe vedete intrebate despre aceasta experienta, despre care nu isi aduc aminte prea multe, doar ca au fost luati pe nepregatite. Chiar daca la unii s-a intamplat mai devreme, la unii mai tarziu, pentru toti a fost cumplit si nu prea isi mai aduc aminte multe lucruri pe care le-au facut dupa ce au consumat mai mult decat erau obisnuiti. "Cand am terminat 12 clase. Nu am fost pregatita pentru asta. Asta a fost groaznic. M-au corupt niste colegi. A fost prima data cand am iesit la o petrecere", a declarat Jasmine despre aceasta experienta. "Prima data m-am imbatat la 17 ani. Mi-a fost atat de rau ca mi-am luat pijamalele peste haine", a povestit amuzata Oana Lis.

S-a indragostit Vladimir Draghia? Burlacul, dezbracat in jacuzzi alaturi de o concurenta. Dupa o intalnire surpriza la piscina, in care Vladimir a fost pentru cateva ore instructor de inot. Andra a fost invitata de Burlac la o intalnire romantica in jacuzzi. Foarte incantata, concurenta le transmite un mesaj fetelor, care starneste imediat nemultumiri si reactii acide. Efervescenta Andra, domnisoara hotarata sa-i fure un sarut Burlacului inca din prima seara, este invitata de Vladimir la o intalnire romantica, in jacuzzi. Fata freamata de incantare: "Nu stiu daca s-a vazut, dar am fost extraordinar de surprinsa si de incantata ca m-a ales pe mine. Nu stiam daca e adevarat si nici ce sa spun. Am fost foarte fericita!"

Doina Spataru vorbeste despre soarta mostenirii ramase in urma Malinei Olinescu: "Pastrez apartamentul si voi lupta pentru drepturile de autor". La aproape trei luni de la moartea fulgeratoare a Malinei Olinescu, artista care s-a stins dupa ce a cazut in gol de la balconul apartamentului sau, Doina Spataru a demarat toate procedurile legale pentru a intra in posesia mostenirii fiicei sale. Vizat este apartamentul Malinei, dar si drepturile sale de autor care nu sunt deloc de neglijat. Aproximativ 50 de zile i-au trebuit Doinei Spataru ca sa-si revina oarecum dupa tragica disparitie a fiicei sale. In toata aceasta perioada, Doina Spataru si-a plans fiica, s-a rugat la doua manastiri pentru sufletul acesteia si s-a ocupat indeaproape de toate ritualurile crestinesti care se fac pentru pomenirea mortilor. In urma cu o luna, Doina Spataru a deschis o succesiune la notariat, solicitand sa intre in posesia mostenirii ramase in urma disparitiei Malinei, respectiv a apartamentului acesteia amplasat in zona Gara de Nord si, implicit, a drepturilor sale de interpretare. "Casa Malinei va ramane in familie. Nu o vom instraina. Momentan nu m-am gandit ce o sa fac cu ea.

Oana Roman, protagonista unei sedinte foto provocatoare! Fiica lui Petre Roman a realizat o sedinta foto in care a abordat o atitudine provocatoare. Coafata si machiata de profesionisti, Oana a incercat sa fie cat mai sexy in fata camerei, fara insa a renunta la haine. Cu mana in sold si cu o privire de diva, vedeta de televiziune a zambit frumos in poze. "Fotograful si prietenul meu Marius Baragan este un maestru. Sunt sigura ca vor iesi niste super poze", a spus Oana Roman pentru National.