A fost amenintata cu moartea de cineva care i-a spart geamul masinii! Raluca Sandu a gasit un glont pe bancheta din spate. Raluca Sandu traieste de la inceputul anului un adevarat cosmar. Fata lui Mircea Sandu a primit mai multe telefoane de amenintare, pe care insa nu le-a luat in considerare. Ceea ce parea initial a fi doar gluma proasta a vreunui teribilist s-a transformat intr-o spaima cumplita pentru Raluca. Conform unor surse din apropierea fiicei presedintelui FRF, aceasta a primit in urma cu doua saptamani un mesaj desprins parca din filmele cu mafioti italieni. Astfel, in timp ce se afla la clinica ei, Second Opinion, Ralucai i-a fost spart geamul masinii, un Porsche Cayenne, si i-a fost plasat pe bancheta din spate un glont.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, are un fund mai mare decat al lui Coco Pitipoanca. Tanara a tinut sa le arate telespectatorilor cum are grija de corpul ei, dar mai ales de fundul ei. "Eu am sa va spun ceva care n-o sa sune frumos. Cand am nascut-o pe Alexandra, mi-a spus doctorul 'Ai facut o fata, draga mea, cu fundul mare ca tine'. In sfarsit au revenit la moda femeile care sunt mai corpolente", a marturisit Carmen Harra.

Fosta doamna Columbeanu a suferit o zi intreaga pe holuri si in sala de judecata! 13 ore cu Moni la tribunal. Moni coboara din masina si paseste cu incredere spre tribunal. E acostata de un tanar cu origini asiatice, care incearca sa-i ofere un imens buchet de flori, dar, din cauza emotiilor, vietnamezul uita sa-i dea cadoul. Moni ii multumeste in chineza si aproape ca ii smulge florile din mana. Urmeaza o scurta declaratie data in fata presei, apoi se indreapta spre sala de judecata. Din graba, femeia si-a pierdut un pantof pe trepte, iar justitiabilii din zona au taxat imediat momentul: "Hopa! A venit Cenusareasa!".

Andreea Marin, o "portocala mecanica" de strans fonduri! Zana zanelor, fantezia studentilor. Dupa ce a batut lumea in lung si-n lat pana in savana africana pentru a ajuta copiii loviti de soarta, Andreea Marin Banica a descins miercuri seara si in Regie, unde si-a demonstrat marinimia. "Zana surprizelor" si a emotiilor, "nu-i asa", a adunat o armata de artisti autohtoni la un eveniment caritabil pentru copiii nevoiasi, ce a avut loc in clubul Princess din Regie. Asa cum nu a fost dat muritorilor sa o vada vreodata, vedeta a "atacat" actiunea cu o pozitie total diferita.

Irina Truica se teme sa nu fie ucisa precum coafeza din Dorobanti! "M-a amenintat de foarte multe ori de cand am cerut divortul ca ma omoara!". Pentru ca salonul in care a avut loc cea mai oribila crima se afla in apropierea casei Irinei Truica, aceasta este ingrozita si ii este frica ca fostul sau sot sa nu aiba astfel de iesiri si sa-si duca la bun sfarsit amenintarile. "M-a amenintat de foarte multe ori de cand am cerut divortul ca ma omoara, ca ma distruge, tot fel de genul acesta", a declarat Irina Truica speriata. In replica, fostul sot al Irinei Truica spune despre aceasta doar ca este raul absolut si nu va comenta afirmatiile despre o eventuala crima.

Oana Zavoranu: "Mama e o partida buna! Ea e smechera, eu sunt fraiera cand vine vorba de barbati". "Mama e o partida buna! Spre deosebire de mine, mama este smechera. Eu sunt fraiera cand vine vorba de barbati", a spus Oana la Antena 1. "A avut numai relatii cu barbati smecheri", a explicat ea. De cand s-au impacat, Oana si Marioara Zavoranu au devenit mult mai apropiate decat erau inainte, in vremurile bune.

Carmen Harra i-a prezis un viitor stralucit Adelinei Pestritu! "In iulie iti vei cunoaste sufletul pereche! Este inalt, sarmant si are un vapor". Tot ce trebuie sa faca Adelina Pestritu pentru a se rupe din acest lant vicios este sa il uite definitiv pe Liviu Varciu si sa-si deschida sufletul catre un alt barbat care o va face fericita pentru tot restul vietii, dupa cum zice prezicatoarea Carmen Harra.