Drama totala in cuplul Daniel Neacsu-Beatrice Tican, dupa ce el a prins-o drogandu-se in baie, desi este insarcinata in trei luni: "Vrea sa-mi omoare copilul cu cocaina!" In urma cu doua zile, Daniel Neacsu a rasuflat usurat la gandul ca va fi taticul unui copil sanatos. In urma unui consult medical si a unui set complet de analize ale carui costuri s-au ridicat, potrivit declaratiilor lui, la 4.000 de euro, medicul l-a anuntat ca sarcina logodnicei lui, Beatrice Tican, evolueaza perfect. Imediat dupa vizita la clinica, cei doi au mers acasa unde, in loc sa sarbatoreasca vestile, au devenit protagonistii unor scene de cosmar care le-au distrus toate planurile fericite.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Borcea este anuntata de cadrele medicale cand are cale libera la Cristi. Face strategii pentru a evita o intalnire cu Alina. Vestea ca actionarul dinamovist Cristi Borcea are nevoie urgent de o interventie chirurgicala pe cord deschis a picat ca un trasnet asupra intregii familii. Singurii scutiti de acest stres au fost gemenii, copiii din prima casatorie ai lui Cristi cu Mihaela. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Patrick, baiatul cel mare al fostului cuplu Borcea. Venit intr-o minivacanta in Romania, Patrick s-a dovedit a fi un sprijin real pentru mama sa.

Corina Caragea si-a anuntat despartirea de iubit intr-un mod inedit: "Mai bine singura, decat intr-o companie proasta". Corina Caragea a reusit in ultima vreme sa devina o femeie statornica, ea avand o relatie stabila de mai bine de un an de zile cu Bogdan Rusea, un baiat "de bani gata" originar din Ploiesti. Daca la inceput toate au fost bune si frumoase, asa cum e in orice cuplu de indragostiti, cu timpul, din afara lucrurile nu au mai parut chiar atat de roz. La sfarsitul anului trecut, revista Ciao! publica niste fotografii incredibile, cu vedeta de la Pro plangand langa masina iubitului, parcata chiar in Piata Victoriei, la doi pasi de Guvern.

Anne l-a parasit pe "burlacul" Edward, desi aveau planuri de nunta: "A plans, iar mama lui a incercat sa ne impace". Povestea de amor ca-n basme dintre Anne si "burlacul" Edward Strohlen este acum o amintire. Nemultumita ca iubitul ei incepuse sa o ignore si sa se indeparteze de ea, tanara l-a parasit, vestea cazand ca un trasnet pentru milionarul care i-a declarat iubire vesnica. S-au mutat impreuna din prima zi, si-au facut planuri de nunta, convinsi fiind ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti, dar acum toate aceste vise s-au spulberat pentru Ana Maria Savu si Edward Strohlen.

Maruta si-a iesit din minti in direct la "Happy Hour"! "Sa-ti fie rusine de numele pe care il porti, ne-ai luat pe toti de prosti". Ioana Calugareanu a pierdut un pariu pe care il facuse cu Maruta, ca va slabi. Daca l-ar fi castigat, primea 1.000 de euro de la prezentator, dar l-a pierdut si a fost nevoita sa lucreze la spatiile verzi. Numai ca Ioana Calugareanu a inceput sa barfeasca la munca, fara sa stie ca e filmata. "Chiar credeti ca Maruta mi-ar fi dat 1.000 de euro, el arunca asa, banii?", a spus Ioana, fara sa stie ca e filmata cu camera ascunsa. Maruta s-a suparat insa foarte tare si a izbucnit in direct.

S-a clonat Jennifer Lopez? Are dublura un barbat. Artista Jennifer Lopez, in varsta de 43 de ani, lucreaza din greu la Acapulco, in Mexic, unde filmeaza noul ei videoclip - "Follow the Leader". La un moment dat, pe platourile de filmare au fost fotografiate, una langa alta, doua persoane identice: J.Lo si cineva care-i semana perfect. Ambele aveau aceeasi coafura, aceleasi haine si aproape aceleasi atuuri fizice. Nu va ganditi ca Jennifer are o sora geamana sau ca s-a clonat. Persoana identica cu apetisanta diva este dublura ei, care este, in realitate, un barbat. Acesta este cel care joaca in locul lui Jennifer in acele scene din videoclip care sunt considerate periculoase.