Elena Gheorghe e de nerecunoscut fara machiaj. Fara fond de ten, farduri, ruj de buze si fara "tusa" de Photoshop, Elena Gheorghe ar putea trece fara probleme drept un om de rand. Nemachiata, nimic din stralucirea artistei pe scena si copertile revistelor glossy nu ramane pe chipul ei. Desi este o femeie tanara cu trasaturi frumoase, cantareata devine de nerecunoscut. Micile probleme ale tenului ei ies in evidenta si contururile fetei sale par sterse.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Se teme pentru siguranta iubitei lui! Cristea i-a luat Biancai bodyguard! Cainele a fost al unor vecini de-ai lui Cristea si cea care l-a dorit a fost chiar Bianca, dupa cum ne-au declarat prietenii celor doi. Atat s-a rugat de stapani sa i-l dea ei incat i-a convins. Ciobanesc german autentic, noul colocatar al apartamentului celor doi provine de la o familie de maghiari si, din cate se pare, nu intelege prea bine romaneste. Bianca pare dispusa sa il invete si este convinsa ca il va da pe brazda cat de curand.

Mitea si-a "spart" ultimii bani pentru Tonciu! Uite-i cum se saruta in vacanta de lux din Mexic! Dupa ce s-au certat si s-au impacat din nou, pentru a nu stiu cata oara in ultimul timp, Mitea si Tonciu s-au gandit sa plece intr-o scurta "luna de miere", tocmai in Mexic. Ramas fara echipa si fara viitor in fotbal, "Nicky Pacanele" s-a gandit sa-si cheltuiasca si ultimii bani din cont. Fostul fotbalist a spart tot ce mai avea pentru o vacanta de lux in Mexic, unde vrea sa o lase fara cuvinte pe Andreea Tonciu.

Marina Dina a stralucit la propriu in fata aparatului de fotografiat. S-a pozat cu 115.000 de euro pe ea! Chiar daca la prima vedere pare o sedinta foto sexy oarecum banala, unde Marina Dina a pozat doar in lenjerie intima, de fapt totul s-a dovedit a fi o extravaganta. Fiind imaginea unei case de bijuterii, fostei asistente a lui Mihai Morar i s-au pus la dispozitie bijuterii in valoare de peste 100.000 de euro, pe care le-a rulat in functie de lenjeria pe care a imbracat-o.

Adelina se pregateste pentru o cariera de rezerva. Dupa ce l-a cunoscut pe Mihai Bendeac, pe care-l apreciaza enorm pentru talentul lui, prezentatoarea de la Kanal D si-a luat inima in dinti si a decis sa faca un prim pas. A avut un rol episodic intr-o telenovela de la Acasa TV si, de atunci, Adelinei i s-a deschis apetitul pentru actorie. Intalnirea pe care a avut-o cu Mihai Bendeac, alaturi de care a filmat o scena pentru "In puii mei", a fost o revelatie, iar bruneta s-a hotarat sa se inscrie la cursuri de specialitate.

Pepe, viitor tatic! Uite cum a reactionat cand a aflat ca va avea un baiat: "Manca-i-as p**a lui". "Parintii nu au aflat imediat, am vrut sa ne asiguram ca totul este in regula, le-am spus la o luna dupa ce am aflat noi", a precizat artistul. Latino-loverul nu era acasa cand Raluca Pastrama i-a spus ca vor avea un copil. "M-a anuntat prin SMS. Mi-a scris: 'Pepe, esti tatic'", a spus el la Happy Hour. "In preajma finalei de la "Dansez pentru tine" a fost conceput copilul. Am fost foarte atent cu Raluca. Nu eram sigur de nimic, dupa toata viata mea agitata, voiam sa fiu atent. Nu-mi venea sa cred ca am gasit o asemenea fata. Si cand am gasit-o, am zis: "Gata, in seara asta se va intampla, sper sa iasa si baiat", a dezvaluit el.