In tinerete, Costi Iosef si fosta sotie a politicianului au avut o relatie extrem de apropiata. Iubitul lui Teo, in gasca liceenei Ioana Tariceanu! Surse din anturajul lor povestesc ca acestia erau in aceeasi gasca de amici, dar legatura dintre ei ar fi depasit o simpla prietenie. Intre timp, Costi si-a intemeiat o familie, alaturi de o brasoveanca, Cerasela Hordobetiu, sportiva de performanta la patinaj viteza. Si el a facut sport in tinerete, fiind jucator la echipa nationala de juniori la rugbi, in anii '80. Dupa cativa ani in Bucuresti, Costi si Cerasela s-au mutat in Franta, in orasul Annecy, unde au detinut un restaurant.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iubitul Magdei Catone este director la o firma de termopane. Idila a inceput sub nasul lui Serban Ionescu. Cine s-ar fi gandit ca dupa un mariaj de 27 de ani, timp in care a trecut prin clipe frumoase, dar si multe momente de rascruce, Magda Catone ar fi avut sa intalneasca din nou dragostea, dupa varsta de 50 de ani? Acest lucru s-a si intamplat, la sfarsitul anului 2009, iar cel care i-a cucerit inima nu are nici cea mai mica legatura cu lumea artistilor, in care actrita se invarte de o viata.

Fosta sotie a lui Madalin Ionescu s-a incins la hypermarket. E cea mai tare din parcare. Cu o fusta scurta la care a asortat o pereche de cizmulite cu toc inalt, cu un maiou decoltat si cu spatele "taiat", lasand la vedere tatuajul pe care il are pe omoplat, Mihaela Ionescu a reusit sa isi faca simtita prezenta in randul populatiei masculine din parcarea hypermarketului. Unul dintre barbatii aflati in apropierea fostei partenere de viata a lui Madalin Ionescu a privit pofticios la picioarele lungi ale acesteia, inghitind la final in sec si plecand mai departe.

Daniela Crudu s-a despartit de Mihai Costea "ca sa-i fie lui bine"! A plans in hohote si i-a jurat iubirea vesnica la televizor! Giovani Becali a aruncat bomba: El ar fi lovit-o! In lacrimi, Cruduta a explicat de ce s-a despartit de iubitul ei, Mihai Costea. "Ne-am despartit definitiv pentru ca nu vreau sa-i stric cariera. Este tanar, stiu ce inseamna sa pleci de jos. Si eu am plecat de jos. Si a ajuns greu unde a ajuns. Si vreau sa-i fie lui bine si sa ajunga sus si sa fie cel mai bun pentru ca merita si chiar imi pare foarte, foarte rau ca a ajuns din cauza... Nu a facut absolut nimic, m-a insotit - stiti foarte bine - la un club, dar nu a intrat. A stat la un prieten. Eu am stat o ora, apoi am plecat acasa si a dormit. Si din cauza asta s-a ajuns sa nu mai joace si sa il dea afara de la lot. Dar ma doare, pentru ca e cariera lui! Si imi pare foarte rau pentru asta si am decis sa ne despartim!", a spus Daniela Crudu la Antena 1.

Scandal in familia Clejanilor: Marguerita vrea silicoane si si-a aratat sanii mici ca sa demonstreze ca are nevoie. Ionita nu mai vorbeste cu fata si cu sotia lui de cand Marguerita vrea sa-si puna silicoane. Artistul nu este de acord ca fiica lui sa-si faca operatii estetice. "Tata nu vrea sa ma lase, nu intelege ca nu ma simt bine in pielea mea. El e mai traditional si e mereu impotriva. Mama mea ma intelege", a spus Marguerita, la Happy Hour. "Vai de mine, Ionita nu mai vorbeste cu mine, nu mai glumeste, nu mai doarme cu mine", a spus Viorica.

Pitt si Jolie au stabilit detaliile pentru nunta lor. Vor fi cununati de fratele Angelinei. Binecunoscutele staruri Angelina Jolie si Brad Pitt isi vor uni destinele anul acesta. Casatoria va avea loc la resedinta din Franta a celor doi actori. Conform presei de peste Ocean, ceremonia va fi oficiata nu de un preot oarecare, ci chiar de fratele Angelinei, James Haven, care nu este doar actor, ci si preot. "Initial, Angelina a vrut ca fratele ei sa fie cel care o conduce la altar, dar ulterior si-a dat seama ca tatal ei, Jon Voight, isi dorea foarte mult acest lucru, asa ca a facut schimbarea respectiva.