Surpriza colosala! Bote s-a revazut cu mama "fiului" sau, dupa 20 de ani! Rar i se intampla lui Catalin Botezatu sa fie surprins, dar de data aceasta chiar a fost victima unei conjuncturi la care nici ca s-ar fi asteptat. Desi, de aproximativ doi ani, a lansat ipoteza potrivit careia ar avea un fiu, despre care se presupune ca ar fi manechinul Andrei Iordache, Catalin a evitat sa vorbeasca despre mama lui, respectiv femeia cu care a avut o relatie in urma cu 27 de ani. Desi designerul se afiseaza des in compania lui Andrei, pe mama lui n-a mai vazut-o de aproximativ douazeci de ani si iata ca inevitabilul s-a produs joi seara, la o prezentare de moda a unei firme de haine de lux pentru barbati.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dupa ce si-a aratat sfarcul din greseala pe scena, Inna a comis-o din nou! A patit-o, de curand, in culisele unui show pe care l-a sustinut in Elvetia. Inna i-a dat un autograf unei admiratoare, o romanca stabilita de ani buni in strainatate, a imbratisat-o cu drag si s-au fotografiat impreuna. Ce nu stia faimoasa cantareata este ca aparatul a surprins si un detaliu de care ea cu siguranta nu era constienta la momentul respectiv: o pata labartata de transpiratie la subrat.

Andreea Marin s-a intors de la New York cu un Hermes fals! Originalul costa 15.000 de euro, dar ea plimba o replica ordinara prin Bucuresti! Andreea Marin a facut furori la un eveniment monden, la inceputul acestei luni, unde a purtat o geanta Hermes Birkin, din ultima colectie, al carei pret ajunge la o mica avere 15.000 de euro. Surpriza, insa, mult admirata poseta nu este altceva decat un fals ordinar, diva ingrosand randurile vedetelor care poarta imitatii ale unor genti care se adreseaza unui public exclusivist.

Margherita si-a pus silicoanele! Viorica de la Clejani a izbucnit in lacrimi in direct! Dupa ce Margherita a decis ca, orice s-ar intampla, isi pune silicoane, mama ei e ingrijorata pentru ce i se poate intampla, chiar daca interventia a fost un succes. "Nu am apucat sa o vad nici cand au luat-o, nici cand au scos-o. Nu ma simt deloc bine. Totul s-a intamplat rapid, dintr-o data a luat-o domnul doctor. Am sperat ca se razgandeste, cand i-a spus domnul doctor de riscuri. Nu am dormit toata noaptea, am visat ca ma impusca unul", a marturisit Viorica la "Happy Hour".

Noua nebunie a lui Salam! S-a pozat cu pustoaice acoperite doar cu bancnote de 100 de dolari! Designerul Claudia Musat, cea care a organizat evenimentul "I Need A Dollar", sustine ca sursa de inspiratie a colectiei prezentate a fost criza financiara din Romania. "Sunt de parere ca oricat de grele ar fi timpurile, pentru fete niciodata nu va fi criza de bani", ne-a declarat designerul. Acoperite doar cu bancnote de 100 de dolari, formele apetisante ale modelelor i-au lasat salivand pe barbatii prezenti la eveniment.

O sudorita de 54 de ani a facut spagatul cu un pahar pe frunte la "Romanii au talent"! Am venit la Romanii au talent ca sa demonstrez ca se poate si la aceasta varsta", a spus doamna, inainte de a-si incepe numarul. Felul in care a facut spagatul si a reusit sa se miste a facut ca juratii si spectatorii sa ramana uimiti de mobilitatea ei. Insa, atunci cand in numarul ei a aparut si un caine, care parea chinuit, unii dintre ei s-au sesizat si au spus ca nu e drept fata de animalul de 12 ani sa fie chinuit.