Andreea Marin isi anunta divortul? Andreea Marin face ce face si atrage din nou atentia asupra sa. De aceasta data, este vorba despre declaratiile pe care fosta vedeta TV le-a facut in cadrul unui interviu acordat revistei "Unica", in care a sugerat ca si in familia sa, ca in oricare alta, au existat momente tensionate care ar fi putut duce la divort. Faptul ca Andreea Marin a ajuns sa-si puna intrebarea daca ar rezista unei rupturi de Stefan Banica, declarand in interviu ca un divort nu ar fi ceva care sa o darame, lasa loc de interpretari.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Schimbare radicala de look! Inna s-a tuns bob! Vezi cat de mult seamana cu Victoria Beckham! La aceasta sedinta foto, Inna si-a facut aparitia cu tunsoare bob, prin care a socat. Cantareata a purtat o pereche de pantaloni scurti, un tricou alb lung si o jacheta de blugi. Pentru o pata de culoare, Inna a ales o pereche de cizme de cauciuc galbene. Nu stim daca Inna este fana a Victoriei Beckham si si-a dorit sa semene cu ea, dar cu siguranta a reusit.

Paul Pacuraru, boier de Contesti. Ii merge bine dupa scandalul sexual. Cu trei ani in urma, viata politica a lui Paul Pacuraru s-a incheiat brusc dupa ce pe internet a fost postat un filmulet in care acesta se masturba in fata calculatorului. Doi ani mai tarziu, sotia lui, Mariana, a decis sa mearga la tribunal si sa incheie oficial relatia cu acesta. Fara nevasta si fara cariera politica, Pacuraru s-a concentrat pe meseria lui de profesor si a inceput sa predea, intensiv, cursuri de management. Viata de profesor burlac pare sa-i fi priit fostului ministru, in conditiile in care arata o situatie infloritoare.

Andreea Raicu si Tudor Chirila, din nou impreuna! Intalnirea de gradul zero, asa cum a numit-o si prezentatoarea tv, a fost imortalizata de Roxana Voloseniuc, prietena Andreei si postata de pagina personala de Facebook a acesteia. "Roxana nu s-a putut abtine sa nu imortalizeze intalnirea de gradul zero", a scris Andreea Raicu amuzata pe Facebook, sub poza cu pricina, de la Gala de decernare a Premiilor Gopo care s-a desfasurat luni seara la Bucuresti. Andreea Raicu a mai postat si o alta poza alaturi de Roxana si Malvina.

Doru Iuga isi scuza fapta: "Un act sexual cu un minor nu este pedofilie, ea nu are legatura cu homosexualitatea". "Presa a deformat foarte mult realitatea, incat am fost nevoit sa vin sa ma apar pentru niste lucruri extrem de simple. Cuvantul pedofilie il asociem la personaje cu condamnari de 16 ani, eu sunt liber, sunt absolut nevinovat. Trei judecatori si-au dat seama ca sunt curat, sunt homosexual dar nu pedofil. Eu sunt din alt film, nu cunosc pe nimeni din acest dosar. In 8 luni si 22 de zile lumea si-a dat seama ca nu am treaba cu aceia. Imi pare rau ca nu am rechizitoriul la mine, reteaua nu a fost condusa de mine, sunt niste tineri care se prostituau pe niste sume de bani. Erau minori!...".

Pe ce a cheltuit Megan Fox 60.000 de dolari! Este considerata de foarte multi ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume, insa actrita Megan Fox (25 de ani) nu pare deloc sa aiba aceeasi parere despre ea. Potrivit publicatiei "In Touch", vedeta nu a fost niciodata multumita de felul in care arata, motiv pentru care a facut numeroase operatii estetice, care au transformat-o atat de mult incat nici nu mai seamana cu tanara din urma cu cativa ani. Megan, care a cheltuit 60.000 de dolari pe interventiile chirurgicale, si-a ridicat pleoapele, si-a ingustat nasul, si-a facut implant de pometi si injectii cu Botox, si-a indepartat pistruii si si-a marit buzele, printre altele.