​Noua relatie a Adelinei Pestritu. S-a combinat cu fostul logodnic al Ralucai de la Bambi. Adelina Pestritu si Razvan Ispas formeaza cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut la finele anului trecut. La vremea aceea, Adelina avea o relatie cu Gabi Badalau, cel mai bun prieten al lui Razvan (n.r. - Gabi l-a sustinut pe Razvan sa ajunga la sefia Tineretului Social-Democrat Giurgiu), iar el isi facea planuri de casatorie cu Raluca Tanase, componenta a trupei Bambi. Cei patru obisnuiau sa iasa impreuna si, mai mult, au petrecut cateva weekenduri si o vacanta in strainatate in aceasta formula. Dupa ce relatia Ralucai cu Razvan s-a terminat, iar Adelina si-a incheiat socotelile amoroase cu Badalau, s-a nascut o noua poveste de dragoste.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Pepe a scos-o in club pe viitoarea lui sotie, Raluca Pastrama, cu un scop precis. Si-au ales muzicantii de la nunta la un concurs de Karaoke. Programata pe data de 18 aprilie, casatoria lui Pepe cu logodnica lui se anunta unul dintre principalele evenimente mondene ale primaverii. La petrecere vor canta artisti de prima mana, lautari renumiti, dar si trei tinere pe care Pepe si Raluca le-au ales la un concurs de Karaoke organizat de cavalerul de onoare, Liviu Varciu, la el in club. Pepe si Raluca Pastrama sunt pe ultima suta de metri cu pregatirea nuntii lor, programata imediat dupa Paste, pe data de 18 aprilie. Daca pentru detaliile legate de local, meniu si alte lucruri tehnice, viitorii insuratei sunt ajutati si de parintii lor, partea artistica este felia lui Pepe. Dupa cum CANCAN a anuntat deja, la petrecerea care se vrea a fi intima vor canta artisti importanti, care vor aborda toate genurile muzicale, de la melodii la moda, pana la muzica lautareasca. Pe langa toti acestia, insa, artistul latino a decis pe moment ca si trei necunoscute, dar cu un mare potential, sa completeze lista celor care ii vor binedispune pe invitati.

Malvina, cu sfarcul la vedere. Reticenta cu tinutele indraznete, Malvina Cervenschi a facut o exceptie la Gala Premiilor Gopo imbracand o rochie cu un decolteu adanc. Acesta s-a dovedit insa a fi incontrolabila, spre ghinionul vedetei. Desi s-a tot chinuit sa-si tina rochia cu mainile, o singura clipa de neatentie a fost suficienta pentru ca Malvinei sa i se vada, in premiera, unul dintre sani in toata splendoarea. Desi probabil nici nu a constientizat, bruneta si-a dat, totusi, seama ca decolteul este unul pacatos, plangandu-se chiar Andreei Raicu: "Am vrut sa-mi iau un sutien, le-am probat pe toate, dar nu se potrivea niciunul".

Laura Cosoi si Adela Popescu au incins imaginatia trecatorilor. Atingeri fierbinti pe strada. Imbracate in rochii sexy Feelless, Adela Popescu si Laura Cosoi sunt atat de bune prietene incat nu s-au sfiit sa se imbratiseze dragastos in fata unei gelaterii din centru, starnind fantezii nebune in mintile barbatilor. Fotografiile realizate de paparazzii revistei Ciao! par desprinse fie dintr-un scenariu de film, fie din imaginatia unui barbat care viseaza la o scena cu tenta erotica, avand in prim-plan doua blonde. Blondele sunt Laura Cosoi si Adela Popescu, actrite la Pro Tv, prietene la catarama, care s-au intalnit, la inceput de primavara, in fata unei cafenele de pe Calea Victoriei, iar revederea a fost atat de placuta, incat cele doua s-au imbratisat si s-au mangaiat tandru.

Serban Huidu are grija sa nu-i lipseasca nimic sotiei sale. Ii duce mancare la serviciu. Serban Huidu a intrat intr-un con de umbra dupa ce, la jumatatea lunii octombrie, autoturismul de teren pe care il conducea a intrat pe contrasens si a spulberat un Logan, pe DN 1, in dreptul kilometrului 149, intre Predeal si Brasov. Acesta a stat o perioada in casa, framantat de regrete si ganduri negre, apoi, discret, a reinceput sa-si vada de viata. In ceea ce priveste mijloacele de transport, Huidu circula prin oras cu un automobil Alfa Romeo condus de un sofer. Acesta din urma respecta toate ordinele sefului "carcotas", insa nu se deplaseaza cu viteza, incercand sa faca tot ce depinde de el pentru a nu fi implicat intr-un incident rutier, fapt care l-ar aduce din nou pe Huidu in prim-plan, intr-o ipostaza negativa.

S-a casatorit, dar iubea un barbat insurat! Vezi aici incredibila poveste a Irinei Margareta Nistor, desprinsa din filme! Irina Margareta Nistor a avut o viata care depaseste filmele! Si-a cunoscut sotul la o intalnire pe nevzute, s-a casatorit cu el la varsta de 30 de ani, dar iubea alt barbat. Casatoria a durat cateva luni si barbatul pe care il iubea a ajutat-o financiar. "Viata mea este ca un cocktail, cu detoate, facuta dupa un scenariu venit de sus, foarte de sus, pe care poti sa faci cate o modificare. Nu am intentionat sa ma marit de multe ori, am incercat sa le rezolv pe toate intr-un timp scurt. A fost si o logodna scurta cand aveam 27 de ani, totul a fost roz: rochia, bezelele, tortul. A avut loc in seara de Craciun si am facut cu greu rost de garoafe roz, era culoarea comunismului. In ultimul moment am retras actele de la primarie in urma unei discutii mai aprinse intre familie si logodnic, eram foarte obosita, si mama a zis ca sunt extenuata, atunci logodnicul meu a sarit: "Ce, numai ea munceste, numai ea e obosita?" Atunci am zis ca un om care face asa inainte de nunta nu e bun. Am vrut sa fiu mireasa, sa fie o nunta cu toate obiceiurile de rigoare, dar dupa 30 de ani mi s-a parut prea tarziu", a declarat Irina Nistor la CANCAN TV de la Kanal D.