Si Andrei Iordache i-a facut cadou lui Catalin o partida de sex in trei: "Iubita mea a zis ca face orice ca sa-l aiba pe Bote". Aventurile sexuale ale lui Bote si ale presupusului sau fiu, Andrei Iordache, bat multe scenarii de filme XXX. Dupa ce designerul l-a initiat pe Andrei in tainele sexului in trei, a venit si randul "mezinului" sa se revanseze, facandu-i o astfel de surpriza. Cam timid in momentul in care Catalin i-a propus o partida de amor in trei cu o domnisoara, Andrei Iordache a prins gustul ulterior, experienta repetandu-se de cateva ori. "Eram intr-un club cu iubita mea din acea perioada si, dupa cateva pahare de sampanie, ea mi-a spus ca ar face orice ca sa-l aiba pe Bote. Si asa mi-a venit ideea de a propune o partida de sex in grup. Am plecat din club si i-am facut o surpriza lui Cata in momentul in care m-am afisat cu ea la el acasa. Bote mi-a dat multe sfaturi, mi-a zis ca sunt tanar si ca n-ar trebui sa ma indragostesc. Sa fiu cu o femeie, dupa care sa fug la alta, ca am timp destul pentru relatii serioase dupa varsta de 30 de ani", a povestit Andrei pentru CANCAN.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andrei, de la Alb si Negru: "Fotomodelul Iulian Demeter este amantul sotiei mele. Eu le-am facut cunostinta". Iulian Demeter, barbatul cu care Sylvia a aparut in cel mai nou clip al sau, este amantul ei. Asta sustine sotul cantaretei, Andrei. Andrei a dezvaluit la Happy Hour ca numele amantului sotiei sale este Iulian Demeter, un tanar fotomodel de numai 20 de ani. Se pare ca cei doi s-au cunoscut in august 2011, cand au filmat videoclipul la piesa "Feel in love". Ulterior, ei au realizat si o sedinta foto inedita la o piscina. "Eu eram plecat in cantonament cand au realizat pictorialul. Eu i-am facut cunostinta cu acest baiat. Tot ce s-a intamplat cu acest baiat a fost un test de la Dumnezeu pe care l-am picat. Ea nu mi-a spus ca nu e fericita. Stiu sigur ca Sylvia a primit o educatie buna de la parinti. Eu nu cred ca ea a cazut in bratele unui alt baiat doar pentru ca era nefericita", a spus Andrei la Happy Hour. "De cel putin patru luni de zile, vorbesc la telefon zilnic. Am adunat actele maine sper sa scap odata din acest infern", a spus Andrei.

Alegere ciudata a rapperitei. Marijuana se marita in ziua in care i-a murit mama! Dana Cuteanu, alias Marijuana, este in al noualea cer si este hotarata sa se capatuiasca. Cantareata de muzica hip-hop, aflata ieri la un targ de haine din Targu Jiu, unde isi vinde bijuteriile lucrate manual de ea si de familie, s-a hotarat sa il ia de barbat pe iubitul ei, Sebastian, poreclit Calul. Cei doi se iubesc de mai multa vreme, iar Sebastian i-a fost sprijin cantaretei atat in comertul cu bijuterii, cat si pe plan muzical, acesta fiindu-i impresar si PR. Planurile de nunta au fost deja facute, Marijuana declarand ca vrea sa imbrace rochia de mireasa in ziua in care mama ei s-a prapadit. "Vrem sa ne casatorim in luna septembrie, atunci cand mama mea a incetat din viata. Vreau atunci pentru amintirea mamei mele, careia ii duc dorul foarte tare. Vreau sa mergem si la biserica si tin neaparat sa merg la altar cu Sebastian. Cred ca mama este ingerul meu pazitor", a declarat Dana Cuteanu.

Nicola se bucura din plin de separarea de blonda. A inlocuit-o pe Gina Pistol cu trei deodata. Gina Pistol si iubitul ei, Nicola, pareau ca se indreapta cu pasi grabiti spre o casatorie, mai ales ca anul trecut blonda primise inelul de logodna. La inceputul acestui an insa, dupa o relatie de lunga durata, cu despartiri si impacari furtunoase, ei au decis sa puna punct. Si pentru ca metoda cea mai buna de vindecare dupa o asemenea ruptura este uitarea, fiecare face tot ce poate pentru a merge mai departe. Gina a preferat sa se foloseasca tocmai de Nicola, pentru a-i fi mai usor, lucru confirmat chiar de ea zilele trecute, atunci cand a declarat, fara ezitare: "Nicola este cel care ma ajuta sa trec mai usor peste separare". Iata insa ca ceea ce se aplica in cazul vedetei de la Euforia TV nu este valabil si pentru fostul ei iubit, care profita la maximum de faptul ca este din nou un barbat liber. Mai mult decat atat, e hotarat sa faca asta in stil mare, iar imaginile cu felul in care el se distreaza in club vorbesc de la sine. Weekendul trecut, omul de afaceri libanez a iesit sa petreaca intr-un club de fite, alaturi de mai multi prieteni, depasiti insa numeric de fetele care-i inconjurau in separeul pe care-l aveau rezervat. Pare un adevarat casting, caruia Nicola da senzatia ca-i face fata fara probleme. Vorbeste cu o bruneta, o priveste insistent pe o blonda si se tine de gat mai mult decat amical cu o roscata ce pare sa-i aprecieze foarte mult glumele.

Mariana Rosca, rupta in bataie de iubitul libanez! Vezi cum a desfigurat-o. Mariana Rosca a fost batuta de iubitul ei libanez si a venit in Romania cu vanatai pe tot corpul. Mariana a avut o rabufnire si a inceput sa planga in direct de nervi. Blonda marturiseste ca nu este prima oara cand o agreseaza iubitul ei libanez. Din fericire pentru Mariana vanataile de pe fata si de pe corp nu au fost reale, insa blonda a marturisit ca s-a despartit de libanez, e drept nu din cauza unei batai crunte "Am fost o femeie frumoasa puteam sa fiu Miss Romania, puteam sa fiu orice. Am intalnit un nenorocit care m-a batut in halul asta. Nu e prima oara cand m-a batut. Scandalul a pornit dupa ce m-a auzit vorbind la telefon cu un alt barbat", a spus Mariana Rosca, la Antena 1.

Iuliana Luciu se marita: "Vreau ca nunta mea sa tina trei zile si trei nopti". Iuliana Luciu are o relatie stabila de aproximativ sase ani si in viitorul apropiat are gand sa oficializeze relatia cu iubitul ei. Iuliana spune ca anul viitor intentioneaza sa se marite si isi doreste o nunta ca in povesti. "Exista un barbat in viata mea de sase ani de zile. O sa ma casatoresc in viitorul apropiat, cel mai probabil anul viitor. Imi doresc o nunta ca in povesti, sa dureze trei zile si trei nopti si sa am o rochie de de printesa. Am primit inel de logodna, chiar trei inele mi-au fost daruite", a spus Iuliana Luciu la Antena 1.