Amantul Sylviei a cunoscut razbunarea lui Andrei de la Alb Negru? Cu mana in ghips, la o zi dupa anuntul divortului. Se pare ca Sylvia a cazut in mrejele lui Iulian Demeter inca de vara trecuta, insa Andrei a avut dovezile certe ale amantlacului abia in urma cu doua saptamani. Joi a facut public faptul ca va inainta divortul, Sylvia refuzand sa faca vreun comentariu in ziua respectiva. La randul lui, Iulian Demeter a fost fotografiat de paparazzii CANCAN ieri dupa-amiaza, in compania a doi prieteni, pe care e posibil sa-i fi luat pe post de "bodyguarzi", alaturi de care s-a dus la o casa in Chiajna si, ulterior, la un depozit de materiale de constructii in cartierul Crangasi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Prima poza din copilaria Biancai! Ia uite ce draguta era si cu ce papusi se juca! Bianca Dragusanu era o fetita extrem de simpatica si in copilarie. In plus, era si "doica", fiindca avea grija de sora ei, Oana, care e cu un an si opt luni mai mica. Extrem de discreta cu privire la amintirile din primii sai ani de viata, roscata nu a facut pana acum publice poze din copilarie. In aceasta fotografie, facuta in casa parintilor lor din Calan, Hunedoara, cele doua surori apar alaturi de papusile de care nu se desparteau niciodata.

Astea da transformari socante! Ia uite cum arata Inna si Andreea Marin blonde, iar Iulia Vantur si Andreea Banica - brunete. Niciuna dintre divele de mai jos n-a indraznit pana acum sa-si faca vreo schimbare spectaculoasa de look. Fidele acelorasi nuante de vopsea, ele apar, de ani intregi, aproape de fiecare data la fel la evenimentele mondene, in videoclipuri sau la televizor.

N-a mancat aproape nimic de zile intregi! Adelina a ajuns la spital! Problemele de sanatate continua sa-i dea mari batai de cap Adelinei Pestritu. In urma cu doua zile, vedeta a renuntat sa se mai trateze dupa ureche si s-a prezentat la medic, la o clinica particulara din Bucuresti. Acum, e nevoita sa urmeze o "cura" de antibiotice, pentru a-si reveni. Avand sistemul imunitar slabit, Adelina s-a pricopsit cu o raceala pe cinste, din cauza careia nici n-a iesit din casa aproape o saptamana. A luat medicamente in zadar, iar joi seara si-a luat inima in dinti si s-a dus la medic, stiind ca sufera de amigdalita cronica.

Se imbraca dupa ureche! Ia uite in ce haine a iesit Dana Nalbaru la mall! Familiile formate din artisti sunt mai nonconformiste de obicei. Acest lucru se aplica si cuplului Dana Nalbaru si Dragos Bucur. Cei doi au decis sa mearga, zilele trecute, la un film, la mall. Inainte de asta, insa, s-au gandit probabil ca ar fi bine sa nu fie recunoscuti de fani. Astfel, Dana si Dragos si-au tras pe ei toale de camuflaj si au luat la pas centrul comercial.

Culisele "bataii" dintre Maruta si sotul Israelei! "A fost o farsa de 1 aprilie pe care am stabilit-o cu Liviu inainte de emisiune. Mi-a fost destul de greu pentru ca Liviu nu avea curajul sa ma loveasca, a trebuit sa-l instig sa fie dur si sa dea in mine, fara sa tina cont de cei care vor sari in apararea mea. Despre aceasta farsa nu stia decat Andra. Am vrut sa ma razbun pe colegii mei care mi-au vopsit gardul de 1 decembrie! Cu aceasta ocazie am aflat cat de multa lume ma iubeste. In momentul in care Liviu m-a lovit, toata echipa s-a ridicat instantaneu in picioare, gata sa atace, au aparut spontan o echipa de politisti si toti bodyguarzii de la studiourile din Buftea, iar...".

Ce obraznica e Rihanna! A iesit in oras doar in sacou, fara sutien. Cantareata Rihanna a atras toate privirile cu tinuta pe care a adoptat-o la plecarea de la hotelul Mandarin din Londra. Voluptuoasa cantareata a iesit din cladire imbracata doar intr-un blazer foarte colorat. Pe sub obiectul vestimentar cu pricina, artista nu purta nimic, desi sacoul era extrem de decoltat, lasandu-i sanii la vedere.