Primarul Sectorului 3 a fost pe punctul de a renunta la cariera politica pentru o femeie! La momentul desemnarii candidatilor pentru alegerile locale, ceea ce devenise deja o traditie la Sectorul 3 al Capitalei - participarea lui Liviu Negoita pentru un nou mandat de primar parea pusa sub semnul intrebarii. Zvonurile interne indicau un posibil refuz al edilului de a-si continua cariera politica in acelasi registru, iar un eventual motiv pentru aceasta reticenta pare a fi nu sirul scandalurilor in care a fost implicat Negoita, ci o cu totul altfel de problema. Nu de bani, ci de suflet. De genul "motiv personal". Si ce motiv ar fi mai personal decat... o femeie, alta decat consacrata nevasta?

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Initiativa surpriza a "decarului" de la "U" Cluj! "Printul" si Bianca, la concert de vioara. Imbracati la patru ace, Bianca si Cristea si-au ocupat locurile la loja si au asistat la recitalul celebrului violonist Nigel Kennedy, sustinut pe scena Teatrului National din Cluj. "A fost ideea lui Adi. Lui ii place mult jazz-ul si prin asta mi-a aratat din nou ca este un romantic incurabil. Stiam si eu de Nigel Kennedy, stiu ca a studiat cu un fost elev al lui George Enescu. Mi-au placut in special melodiile mai lente. A fost superb", ne-a povestit Bianca, la iesire.

Fotografii impreuna in premiera! Teo si Constantin se pregatesc de nunta! Se pregatesc de nunta, dar inainte vor petrece impreuna frumoasa sarbatoare a Pastelui. Constantin Iosef, fostul rugbist alaturi de care Teo Trandafir vrea sa isi petreaca restul vietii, a sosit deja in Romania, iar revederea a fost incarcata de emotie si bucurie. Dupa saptamani in care intreaga presa si-a dorit cu disperare un cadru cu fericirea celor doi, paparazzii Spy au reusit sa ii gaseasca si sa-i fotografieze in momente in care efectiv fericirea li se citeste pe chipuri.

Fabuloasa viata a Monicai Barladeanu! Afla cum traieste visul american, daca vrea sa se marite si daca va reveni in tara. "Mie mi se pare amuzant ca lumea se concentreaza doar pe lucrurile care se vad. Totul pare o experienta impecabila si nu e asa. Am luat un avion, am plecat la Los Angeles, m-am inscris la o scoala de actorie, dar e un cu totul alt univers. Eu nu am inteles foarte bine ca imi trebuie acte ca sa lucrez. Ma duceam la castinguri si nu stiam ca mi-ar fi trebuit acte pentru asta. A fost zdrobitor cand am luat un casting pentru un serial si nu am avut timp sa fac actele. S-a intamplat in 2005", a povestit Monica la CANCAN TV, la Kanal D.

"Am avut poster cu Leonardo Dicaprio pe perete"! Madalina Ghenea, dezvaluiri in premiera! Reporterii au gasit-o pe Madalina la Roma, pe platourile de filmare ale peliculei "Roman il suo cucillio" ("Roman si puiul sau"), in care joaca, dupa cum chiar ea declara, un rol pe care il astepta de o viata. Madalina este Dorina, o prostituata din Romania, un personaj care nu are nevoie de frumusetea ei, ci de mult talent. Fata ii este brazdata de o cicatrice, iar hainele nu-i pun in evidenta trupul care a facut-o celebra. Imbracata casual-lejer, Madalina a acceptat sa dezbata, cu o naturalete incredibila, toate aspectele vietii ei. Un singur lucru a ramas tabu: relatia cu Leonardo Dicaprio.

Bote a avut parte de o surpriza "hot" in buricul Bucurestiului, ziua in amiaza mare! Invitatie la sex in grup! De cand a declarat pentru CANCAN ca practica sexul in trei si a povestit in detaliu la CANCAN TV un menage-a-trois la care a participat si Andrei Iordache, presupusul sau fiu, Botezatu a incins zdravan imaginatia admiratoarelor. Amatoarele de sex in grup au inceput sa-i dea tarcoale designerului si sa-si exprime dorinta de a-l intalni in privat, in maniere inedite. Ieri, dupa pranz, Catalin Botezatu a gasit un mesaj extrem de sugestiv scris cu rujul pe portiera masinii lui.

Sylvia, cu ochii in lacrimi dupa divortul de Andrei: "Am trait o poveste frumoasa de iubire! Acum vreau sa imi fac ordine in ganduri!". Nu a negat ca a avut o relatie conjugala, dar a marturisit ca lucrurile nu mai mergeau chiar atat de bine intre ea si Andrei. "Sunt foarte obosita fizic si psihic dupa aceasta saptamana. Eu am vorbit cu Andrei saptamana aceasta si eram pregatita pentru ce va urma. Nici chestia cu divortul nu m-a luat prin surprindere pentru ca am avut niste discutii mature acasa si stiam la ce sa ma astept. Intr-un fel a fost mai bine ca el si-a spus punctul de vedere si ii respect decizia. Eu as vrea ca acest subiect sa se inchida pentru ca nu mi se pare o bomba de presa. Putina lume stie ce e in sufletul meu in aceasta perioada. Tot ce imi doresc acum este sa am liniste, sa imi pun gandurile in ordine. Vreau sa le multumesc celor care au fost alaturi de mine, dar mai ales colegului meu, Dj Rynno", a explicat Sylvia la Antena 1.