​Magda Catone in ipostaze XXX! Uite cum face sex fara inhibitii si se lasa dominata de un barbat - Video interzis minorilor. Cu fizicul acesta a reusit Magda Catone sa isi cucereasca sotul, dar si actualul iubit. Ca actrita, Magda a fost distribuita in diferite roluri si a jucat in diverse ipostaze. Una dintre ele, cea erotica, a fost filmata de Magda in 1992 cand a aparut in pelicula Dragoste si Apa Calda a lui Dan Mironescu. Magda apare intr-o ipostaza mult mai speciala decat aceea din reclamele la detergent cu care suntem obisnuiti. Tanara actrita s-a lasat filmata nud imitand o partida de sex cu partenerul de scena. Dezinvolta si fara inhibitii, Magda se desfasoara natural si nu pare deloc stresata ca este dezbracata, in pat cu un barbat, inconjurata de camere de luat vederi si alte persoane care contribuie la realizarea peliculei.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Inca un divort in showbiz! Un personaj monden, gata sa faca pasul spre despartire! Culmea, el si-ar fi inselat nevasta! Lumea vedetelor pare zguduita in ultima vreme de despartiri, iar cauza e, mai mereu, infidelitatea. Marian Nicolae de la Haiducii e pe cale sa divorteze de sotia lui, cu care are o fetita de 3 ani. Se pare ca infidelitatea lui Marian Nicolae ar fi dus la probleme in mariajul acestuia, iar divortul e urmatorul pas. "E un baiat frumos, ispite exista, daca a cedat sau, eu nu stiu. Stim ca se practica inventarea de povesti, dupa scandal, totuti trupa Haiducii e pe piata de 10 ani, nu are nevoie de promovare", a explicat Radu Baron, impresarul lui Marian, pentru "Povestiri adevarate".

Viespea lui Ogica, snopita in bataie de sot! Vezi de ce s-au certat si cum au ajuns la cutite! Stelian Ogica a crezut ca si-a gasit jumatatea, dar dupa numai doua luni de la nunta, cei doi sunt in pragul divortului. "Viespea" a marturisit ca "Spaima Loteriei" se imbata destul de des, iar cand ajunge seara acasa isi varsa nervii pe ea. Din mainile lui Ogica, Casandra a iesit plina de vanatai si acum vrea sa divorteze. "De fiecare data cand consuma alcool devine violent, avem certuri, avem divergente si ma loveste. Sunt taiata la nas, iar pe maini si pe picioare sunt plina de vanatai. Ma umileste, da in mine, vorbeste cu multe femei pe net. Desi suntem casatoriti, nu stie sa ma respecte, nu are pic de demnitate. Oricum nu mai conteaza pentru ca s-a terminat totul. Nu mai facem nicio nunta. M-am decis si categoric divortez.", a spus Casandra la Antena 1. Stelian Ogica spune ca nu este adevarat nimic din spusele sotie sale si ca totul vine pe fondul unei razbunari ca el nu a vrut sa ii dea bani Casandrei pentru a-si pune extensii. "Casandra are o problema. Din cauza problemelor pe care le are ea se cearta mereu cu mine. Nu e adevarat ca am lovit-o. Niciodata nu mi-as permite. Din cauza ca nu i-am pus extensii face tot circul asta", a negat Ogica acuzatiile.

Organizatorii de la "X Factor" au in plan schimbarea juriului! Paulei Seling i se pregateste debarcarea. Deoarece prima editie a emisiunii "X Factor" nu a avut succesul scontat, organizatorii au decis, se pare, sa aduca o serie de imbunatatiri pentru cea de-a doua editie a show-ului. Pentru inceput au gandit o noua formula a juriului, intentionand sa-i inlocuiasca pe Morar, Adi Sina si Paula Seling cu vedete ceva mai "comerciale". Se pare ca Paula Seling, Mihai Morar si Adi Sina vor disparea de tot de pe platoul show-ului, organizatorii vizand deja alte vedete autohtone pentru a le lua locul. Potrivit surselor noastre, prima careia i s-a pus gand rau este Paula. Momentan, pentru scaunul ei exista mai multe propuneri si in curand se vor demara si negocierile cu potentialele inlocuitoare. Se zvoneste ca pe lista se afla numele Innei, Alexandrei Stan, al Antoniei si al Andreei Banica. Deocamdata nu s-a facut nicio propunere oficiala, ci urmeaza o triere a candidatelor in functie de regulile formatului.

S-a angajat intr-un laborator medical! Elena Carstea se afla la al doilea job in America. Viata agitata de turneu pe care a avut-o in Romania este, acum, o simpla amintire pentru Elena Carstea. Solista arde de dor sa revina pe scena, insa pana atunci si-a refacut complet stilul de viata si, potrivit unor apropiati, acum lucreaza intr-un laborator medical din Miami, unde, se pare, ajuta la efectuarea radiografiilor. In paralel, Cristi Faur ii compune cateva piese, pentru o revenire spectaculoasa. In urma cu doi ani si jumatate, Elena Carstea a renascut, dupa operatia de anevrism cerebral care i-ar fi putut curma viata. Prioritatile solistei s-au schimbat radical, "lepadandu-se" pana si de caracterul coleric care a consacrat-o, construindu-si o viata noua la Miami. Fire activa, Elena a lucrat intr-un magazin de cosmetice, de unde a demisionat in urma cu doi ani, si, potrivit unor surse din anturajul ei, acum s-ar fi angajat intr-un laborator medical, unde, pentru inceput, ajuta la realizarea radiografiilor, insa ea prefera sa pastreze discretia privind aceste detalii. "Imi vad de treaba mea, am o viata linistita si frumoasa, nu vreau sa spun mai multe. Ma bucur ca am scapat de durerile de cap, am avut o perioada ingrozitoare, dar acum ma simt foarte bine. Imi iau zilnic tratamentul, atat pentru cap, cat si pentru tiroida, incerc sa nu ma enervez si imi fac analizele periodic.

Adevarata fata a Gianinei Corondan! Dupa ce a avut probleme cu tenul, acum apare nemachiata! Gianina Corondan a aparut nemachiata la un eveniment monden care a avut loc zilele trecute in Capitala. Vedeta de televiziune si-a aratat in public "adevarata fata", suta la suta naturala. Gianina a avut probleme cu tenul, dar acum, odata rezolvate, nu se sfieste sa iasa in lume fara pic de machiaj. Nonconformista ca de obicei, ea nu a folosit nici macar un lip-gloss. Cu un ten mult mai curat si fara cicatrici, strabatut doar de cateva riduri fine, vedeta TV si-a lasat si parul sa creasca, iar acum abordeaza coafuri si tinute mult mai feminine.