Actorul Dragos Paslaru traieste in inima muntilor fara apa si curent. Din comuna Barbatesti pana in zona schitului Patrunsa, acolo unde aveam informatii ca s-a refugiat fostul actor, mai sunt opt kilometri. Eram bucurosi ca nu mai avem mult si il descoperim pe cel al carui destin continua sa fascineze, sa inspire, sa intrige. Dar nu putea fi atat de simplu. Dupa un drum de 30 de minute, ajungem la baza muntelui si suntem intampinati de un calugar care ne spune ca fratele Valerian traieste in pustiu si vine doar sambata si duminica la manastire, pentru a tine slujba. "Dar, daca va grabiti, poate il gasiti sus. Sunteti tineri, intr-o ora ajungeti. Dupa colt o sa vedeti drumul", ne spune el.

Caru'cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedetele serialului "Pariu cu viata" isi joaca rolurile din film in realitate: "Sore e fitoasa, iar Alina sfioasa". Ioana si Sara, asa cum sunt recunoscute si de multe ori strigate pe strada sau la concerte de fanii lor, traiesc in realitate cam aceleasi situatii ca in "Pariu cu viata". Doar ca nu este vorba despre lupta pentru inima aceluiasi baiat, Andrei, cu care s-au iubit pe rand in serialul de la Pro TV, ci despre felul lor de a fi. Anumiti membri ai echipei de filmare de la Buftea povestesc episoade din care reiese faptul ca Sore Mihalache, blonda care ii da viata Sarei, fie s-a inspirat din viata de zi cu zi, fie invers: a imprumutat din comportamentul personajului ei.

Cum vedetele au spus "pas", e posibil ca noul "burlac" sa fie un anonim! 40 de barbati se bat pe locul lui Draghia. Inlaturarea lui Vladmir Draghia de la emisiunea "Burlacul" le-a dat de furca producatorilor, care si-au petrecut ultimele zile la castinguri pentru gasirea unui nou protagonist. Asa cum CANCAN a anuntat in exclusivitate, Radu Mazare, Dragos Savulescu, Irinel Columbeanu si Liviu Varciu, primii propusi sa-i ia locul lui Draghia, au declinat oferta, iar gasirea unui inlocuitor este din ce in ce mai dificila: "Sunt 40 de barbati chemati la probe video. Cei mai multi dintre ei nu sunt cunoscuti, sunt sportivi, manechini si actori.

Elena Carstea e inca suparata ca fratele a facut-o de ras si ca Silvia Dumitrescu a jignit-o! In urma cu doi ani, Elena Carstea a vazut moartea cu ochii, cand a fost operata de anevrism cerebral, iar la scurt timp dupa operatie viata i-a jucat o farsa, trezindu-se in mijlocului unui scandal din cauza fratelui ei. Acesta a girat cu casa parinteasca un imprumut pe care nu l-a mai putut plati, solista vazandu-se nevoita sa scoata din buzunar 10.000 de euro: "M-a sunat si acum cateva luni sa-si ceara iertare. Sa-l omor nu pot, e fratele meu. Recunosc ca mi-e dor de el, dar atunci toate oalele s-au spart in capul meu si nu pot uita asta. Asa e cand nu ai minte. Sangele apa nu se face, dar m-am suparat foarte rau, nu mi-a picat bine deloc.

Dupa ce a refuzat sa fie noua "Bond Girl", Monica Gabor a fost inlocuita de o actrita foarte sexy! Monica Gabor a primit un rol in filmul "Skyfall", cel mai recent din seria James Bond, dar romanca a refuzat rolul din cauza ca iubitul ei nu a fost de acord. Mr. Pink a declarat ca ei vor sa isi intemeieze o familie pe care sa o tina departe de public. Cei doi sunt implicati in afaceri impreuna, promovand bautura pe baza de ginseng a chinezului. Vazand ca au fost refuzati, producatorii filmului si-au indreptat atentia catre alta actrita mai senzuala decat romanca noastra. Grecoaica Tonia Sotiropoulou va incerca sa il vrajeasca pe Daniel Craig, viitorul agent 007.

Andreea Balan e flexibila rau! Andreea Balan este din ce in ce mai flexibila si se foloseste de atuul acesta la fiecare spectacol pentru a executa miscari incitante care sa starneasca fantezii barbatilor din public si sa atraga invidia domnisoarelor.