Margherita de la Clejani se rupe in figuri cu silicoanele proaspete! Uite cu ce decolteu "nesimtit" a aparut la TV! Margherita de la Clejani este foarte mandra de silicoanele sale, pe care si le-a prezentat oficial in aceasta seara la "Happy Hour". Ea a venit imbracata intr-o rochie cu un decolteu foarte adanc. Margherita de la Clejani s-a declarat foarte incantata de alegerea facuta si a marturisit ca este foarte fericita. Ea si-a prezentat silicoanele puse recent imbracata intr-o rochie foarte decoltata. "Toata lumea se uita la mine pentru ca se vede fericirea pe fata mea. Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place", a spus Margherita. "Mama, daca n-a durut-o pe asta! A trecut prin niste chinuri, saraca", a dezvaluit Viorica. "Nu e adevarat, a fost o operatie foarte reusita, n-am simtit nimic. E importanta fericirea si satisfactia. Nu am voie sa ma zbengui, am pansamente", a spus Marga. Cu toate ca, la inceput, Ionita nu a fost de acord ca Marga sa-si puna silicoane, pana la urma acesta a cedat si a acceptat ca fiica lui sa-si mareasca sanii.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Destainuirile lui Dragos Paslaru, marele actor al anilor '90 care a ales sa se calugareasca si traieste in pustiu: "Ma rog in fiecare noapte sa nu mor in somn". CANCAN a prezentat in numarul de ieri incredibila poveste de viata a lui Dragos Paslaru, marele actor al anilor '90 care a ales sa se calugareasca si pe care reporterii nostri l-au gasit, cu greu, intr-o chilie din inima muntilor, langa schitul Patrunsa din judetul Valcea. La 1.500 de metri altitudine, intr-o lume a puritatii si a dragostei pentru Dumnezeu, Paslaru, acum parintele Valerian, ne-a marturisit ca l-a regasit pe Dumnezeu si ca se roaga in fiecare seara, inainte de a adormi, sa nu moara in somn. "De ce-ati batut atat drum pentru mine?", ne-a intrebat mirat calugarul. "Cine sunt eu? Un nimeni." Dar omul care a renuntat la tot pentru a-l sluji pe Dumnezeu zambeste. Si ne invita la o cafea. "Sau poate vreti un ceai. Va mai incalziti, aici sus este foarte frig", ne-a spus fostul mare actor. I-am spus ca doream de mult timp sa il vedem. Noi si cei care doreau sa stie ce face, ce gandeste, ce pot invata de la el. "Tata, eu nu am ce sa va invat. Sunt un nimeni. Eu il urmez pe Dumnezeu. Pot doar sa va spun care este cuvantul Lui", ne-a spus calugarul in timp ce ii aducea colegului meu, mai friguros, o vesta imblanita.

Inselata de amant! Dupa ce a devenit "libera de contract", Sylvia nu mai este o miza pentru tinerelul Iulian Demeter. Si-a tradat barbatul si nu a scapat basma curata. De cum a aflat ca preocuparile Sylviei sunt mai nou pustii, Andrei Stefanescu (Alb-Negru) a decis sa divorteze si sa-si lase consoarta sa se bucure in continuare de idila cu Iulian Demeter, un fost manechin de 20 de ani. Doar ca roata se invarte si Sylvia nu s-a infruptat prea mult din iubirea amantului, caci acesta a inceput sa o "traduca" fara sa-i pese ca blonda si-a sacrificat casnicia pentru el. Sylvia Stefanescu a dat uitarii tot ce a construit alaturi de Andrei, sotul ei, in perioada mariajului, doar pentru a se bucura de senzatiile tari traite alaturi de un tanar de 20 de ani. Probabil, in momentul in care s-a lasat sedusa de tineretea lui, blonda a inceput sa viseze la o poveste de dragoste ca in filme, care sparge toate barierele. Asta ar putea explica si detasarea cu care a privit anuntul divortului venit din partea sotului scarbit de situatia in care s-a trezit. Idila cu Demeter nu a fost nici pe departe o poveste de dragoste, ci o aventura care, se pare, nu l-a incitat decat in perioada in care se ascundeau de Andrei. A vrut sa seduca o femeie maritata si a reusit, confirmandu-si astfel talentul de cuceritor.

La divort, cu gandul tot la silueta! Manuela Harabor a numarat caloriile in parcare. Dupa ce a pierdut toata dimineata la procesul de divort pe care i l-a intentat sotului ei, actrita Manuela Harabor a dat fuga la cumparaturi. Cunoscuta actrita este adepta unui regim de viata sanatos, asa ca a cumparat apa plata si produse cat mai naturale. Manuela Harabor nu s-a putut abtine sa citeasca etichetele produselor inainte sa le aseze in portbagaj. Actrita care a facut furori in filmul "Padureanca" nu a avut ieri probleme cu trezitul de dimineata, asa ca a ajuns la prima ora la Judecatoria Sectorului 1 si a asteptat rabdatoare pana la pranz, pe o banca din sala de judecata, pana cand i-a venit randul. Chiar daca le-a explicat magistratilor ca sotul ei, Shaltiel Soli, este de acord cu divortul, ea trebuia sa demonstreze acest lucru cu o declaratie a acestuia data la Ambasada Romaniei din Israel, unde el s-a stabilit. "Nu mai sunt cu sotul meu de mult timp", a declarat actrita, care a fost casatorita timp de 17 ani, dar nu mai traieste cu Soli din 2003. "Relatia mea merge foarte bine", a mai spus Manuela, referindu-se la logodna ei cu actorul Rares Ioan Stoica.

Uite-o pe Inna cum alearga pe plaja in costum de baie! Ce bine arata artista! Inna a postat pe contul ei oficial de Facebook un clip in care alearga pe plaja intr-un costum de baie. Inarmata cu o sticla de apa in mana, Inna alearga pe plaja si se bucura de putinul timp liber pe care il are. Vedeta a postat clipul pe contul ei de Facebook si cu aceasta ocazie toti fanii ei o pot admira in costum de baie.

La vita e bella pentru Alexandra Dinu in Italia! E bruneta, s-a logodit cu un om de afaceri, iar Mario are deja o prietena la doar 9 ani si e campion la baschet! Alexandra duce o viata lipsita de griji alaturi de Mario, fiul ei si al lui Mutu, care este pasionat de mai multe sporturi si pare a fi interesat si de actorie. Cu toate ca are doar 9 ani, acesta are deja o prietena care il suna pe telefonul mamei. "Ma pasioneaza si sportul, si meseria de actor. La scoala e bine. Imi place baschetul si fotbalul. Mi-ar placea sa am rolul unui copil si bun, si rau. Am si o prietena", a declarat cu un glas timid Mario. Alexandra este uimita de faptul ca fiul ei are o prietena la varsta de 9 ani si se pregateste pentru ceea ce ii va rezerva viitorul: "Mai nou spune asta, nu stiu daca sa il iau in serios, dar vom vedea. Mario are o prietena. Cred ca ma asteapta lucruri mai grele de acum inainte. E ciudat, cand am primit primul telefon de la o fata pentru el. Totusi are 9 ani. Ma distreaza foarte tare lucrul acesta."