Fetele de la "Burlacul" demonteaza mitul barbatului fatal Vladimir Draghia. Poarta aceleasi sosete o saptamana. Pretentiile, comportamentul indiferent si remarcile rautacioase ale lui Vladimir Draghia le-au lasat un gust amar concurentelor de la "Burlacul", care aveau in minte o cu totul alta imagine despre actorul de telenovele. Desi producatorii l-au menajat si nu au difuzat pe post imagini care sa-l compromita, reporterii CANCAN au aflat amanunte incendiare despre cel care a reusit performanta de a cuceri o intreaga generatie. Inotator in adolescenta, sportul ar fi trebuit sa-l educe pe Vladimir, dar acesta pare sa aiba multe carente, care le-au socat pe fete.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

"Regele naiului" sta intr-o vila de lux pe ulita neasfaltata a satului Cobia. Casa lui Gheorghe Zamfir se vede de la trei kilometri. Pentru ca viata la tara nu implica automat si un trai modest, "Regele naiului" si-a construit pe ulitele satului Cobia, langa orasul sau natal, Gaesti, o casa impunatoare, demna de o resedinta a cuiva de sange albastru. Atat de mare este locuinta lui Gheorghe Zamfir incat se vede cu ochiul liber de la trei kilometri distanta. Proportiile colosale ale vilei par sa aiba legatura si cu marea dragoste a naistului fata de animale, acesta gazduind, conform vecinilor, mai mult de 20 de caini, carora le-a alocat o intreaga anexa a cladirii. Patrupedele naistului au provocat si ceva daune prin sat, acestia omorand mai multe gaini ale vecinilor, incident peste care proprietara, tanti Niculina, a trecut destul de repede.

Fiul a internat-o pe Zina Dumitrescu la un azil de lux. Ii renoveaza apartamentul si se muta cu iubita! Cel mai cunoscut nume al modei romanesti, Zina Dumitrescu, a renuntat la izolare si a acceptat oferta fiului sau, care a facut toate demersurile pentru a-i asigura o batranete fara griji. Singurul mostenitor al femeii a gasit un nou azil de batrani, unde "mama Zina" isi va petrece, probabil, tot restul vietii. E vorba de unul dintre cele mai luxoase aziluri din tara, care se ridica la standarde europene, unde femeia poate beneficia de ingrijire si supraveghere specializata. Scapat de aceasta grija, Catalin Negreanu a inceput sa-si aloce cat mai mult timp renovarii apartamentului din cartierul 13 Septembrie, unde pana nu demult a locuit Zina.

Bataia de la restaurantul din Corbeanca a racit relatiile in familia Tantareanu: "Nu mai vorbesc de doi ani cu fiul meu!". La inceputul lunii martie 2010, in restaurantul The Brick din Paradisul Verde, s-a iscat un scandal deosebit de violent care i-a avut in prim-plan pe fiul lui Cristian Tantareanu, patronul localului, si pe unul dintre vecinii si clientii obisnuiti, Dragos Mihalache. Scandalul s-a iscat dupa ce Mihalache a refuzat sa achite o nota de plata, desi datoriile sale la restaurant depaseau deja 700 de lei. Atunci, Tantareanu junior l-ar fi lovit cu un sfestnic. Gestul a fost urmat de o incaierare intre cei doi barbati, dar numai Mihalache a depus plangere la politie.

Ramona Badescu stie de ce nu are iubit: "Daca m-ar lua cineva, ar veni cu bani la mama: "Doamna, luati-o inapoi, vorbeste prea mult!". "Daca m-ar lua cineva, ar venit cu bani la mama: "Doamna, luati-o inapoi, vorbeste prea mult!", a glumit Ramona Badescu dupa ce a fost intrebata daca nu are pe cineva serios in viata ei. Ramona este consilierul primarului din Roma, serviciu care o tine foarte ocupata, dar si fericita in acelasi timp. Pentru ea, materialul nu mai este important de mult timp si este un lucru care o face foarte fericita pentru ca a invatat sa puna valoare pe lucrurile cu adevarat frumoase din viata.

Monica Gabor: "Cat de curand voi veni in Romania cu Mr. Pink! El e dispus sa plateasca tot ca Iri sa vina de Paste cu Irina in SUA!". "Ar trebui sa avem asteptari mai mari de la el in ceea ce priveste activitatea noastra de parinti. El i-ar face un serviciu si Irinei care incepe sa inteleaga si nu cred ca ii face placere sa vada ca parintii ei nu pot sa aiba o relatie frumoasa. J.B si Rudy au venit in Romania cu alt scop, pentru a dezvolta o afacere a lui Mr. Pink in Romania, nu sa ii demonstreze ceva lui Iri. Eu am incredere in legile din Romania si cred ca pana la urma Irina va ajunge la mine. Eu i-am facut o propunere lui Irinel sa vina sa-si petreaca Pastele in Romania, totul pe cheltuiala lui Mr. Pink, care ar fi facut asta de dragul Irinei. Eu si el ne facem planuri sa venim in curand impreuna in Romania", a explicat Monica.

Pepe: "Ma astept ca Oana sa faca vreo tampenie pe 18, dar nunta va merge inainte". "A plans la final, mai mult a plans fosta soacra. A avut un pic de emotie. De ce atata rautate? E Saptamana Mare! Eu daca sunt fericit o fac pentru mine, pentru Raluca, sa fie ea fericita. Mi-am dorit copil cu Oana, dar de unde stie ca nu imi mai doresc cu nimeni? Toate atacurile ma intareau cand eram cu ea, ma intaresc acum si ale ei la Raluca. E o rautate nefondata. Eu nu ma ancorez in trecut. Si eu stiu o gramada de lucruri despre Oana, dar nu spun. Eu ma astept ca Oana sa faca vreo tampenie pe 18, dar nunta va merge inainte, ca nu e ruda de gradul 1. Eu nu am ramas prieten cu nicio fosta iubita, nu reincalzesc ciorba. Oana nu cred ca stie ce vrea", a explicat Pepe la "Happy Hour".