Bianca Dragusanu poarta peruci de 6.000 de euro! Vezi ce o da de gol! Fosta asistenta TV pare sa intampine ceva probleme la capitolul podoaba capilara. De-a lungul timpului, Bianca Dragusanu a fost blonda, satena si roscata, folosind destul de mult extensiile de par. La un moment dat, clienta fidela a acestui mod de a-si lungi parul, a ajuns chiar imaginea unei firme ce comercializa extensii din par natural. Cu toate acestea, de ceva vreme, Bianca a renuntat la mese in favoarea unor peruci extrem de bine lucrate, care imita perfect parul natural.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fata nevazuta a Alexandrei Stan! Cum arata blonda fara Photoshop si fara machiaj? Fanii Alexandrei Stan, care au fost obisnuiti sa o vada pe cantareata provocatoare, sexy, machiata si coafata, au sansa sa o vada pe blonda asa cum a lasat-o "mama natura", adica nemachiata, neretusata si deloc aranjata. Fotoreporterii CANCAN au intalnit-o pe Alexandra Stan la parinti acasa, in comuna Valu lui Traian. Pentru ca nu avea de sustinut niciun concert si nici nu se pregatea pentru o sedinta foto, constienta ca nu va aparea in fata fanilor, cantareata nu s-a obosit sa se machieze sau macar sa se aranjeze putin.

Aspira la genti si pantofi scumpi si vor sa pacaleasca! Vezi ce dive de la noi poarta falsuri grosolane! Desi au fost taxate de fiecare data cand s-au afisat cu un accesoriu fals, vedetele continua sa plateasca pentru imitatii, iar cele mai multe dintre ele chiar sustin cu inversunare ca poarta exemplare originale. Cele mai multe imitatii care atarna pe bratele vedetelor sunt gentile Hermes sau Chanel, unele dintre cele mai scumpe si exclusiviste. Andreea Marin a afisat un Hermes de colectie fals, al carui pret original este echivalent cu al unei masini, respectiv 15.000 de euro. Iar lista celor care afiseaza cu mandrie imitatii continua, Lavinia Parva, Andreea Berecleanu, Corina Danila si Andreea Tonciu fiind numai cateva exemple dintre cele "depistate" de specialistul Spy.

"Nila" si Cruduta petrec Pastele impreuna! Vezi aici ce planuri au! Oricat de mult ar incerca Gigi Becali sa-i desparta, "Nila" si Daniela Crudu formeaza pe zi ce trece un cuplu tot mai solid. Cei doi s-au mutat din nou impreuna si nu mai vor sa se ascunda de nimeni. Asa se va intampla si de Paste. Imediat dupa ce Mihai Costea se va intoarce de la Galati, cei doi indragostiti vor pleca spre Valcea, unde vor petrece Pastele. Stelistul nu o va duce insa pe "Cruduta" la parintii sai, ci va locui cu ea pentru o seara la apartamentul sau. La Valcea, Mihai Costea si iubita lui nu au de gand sa iasa in club tocmai pentru a evita sa fie fotografiati.

Cea mai tare aparitie de pe strazile din Capitala! O bucuresteanca si-a tunat SUV-ul de peste 50.000 de euro! Tanara soferita, caci e greu de crezut ca masina e condusa de un barbat, atrage toate privirile pe oriunde trece, dupa ce i-a facut lifting roz masinii sale de peste 50.000 de euro. Invidiosi sau mai degraba socati de alegerea nuantei, ceilalti participanti la trafic au fotografiat inedita "masinuta".

Tania Budi a investit 300.000 de euro in discoteca din Mamaia! Cei doi constanteni s-au grabit cu lucrarile de renovare si reamenajare, care i-au costat in jur de 300.000 de euro, iar clubul este gata si arata foarte bine. Una dintre cele mai costisitoare investitii a fost facuta in cele patru candelabre imense concentrate deasupra barului localului ce nu se mai vrea a fi un club-terasa, ci un club de fite. Si pentru ca lucrarile s-au finalizat in timp optim, fratii Budi se grabesc sa deschida clubul, care va fi primul inaugurat pe litoral in acest sezon.

Andrei Iordache i-a luat fata lui Draghia! Vezi aici ce concurenta de la "Burlacul" si-a inselat logodnicul cu "fiul lui Bote" . Andrei Iordache si Adelina s-au cunoscut gratiei lui Catalin Botezatu, ambii fiind manechine in prezentarile lui, iar povestea de amor dintre ei seamana izbitor cu scenariul unei telenovele. Desi era logodita cu un tanar din Baia Mare, orasul ei natal, Adelina s-a indragostit fulgerator de Andrei, iar faptul ca acesta nu-i acorda prea multa atentie a ambitionat-o si mai mult ca sa-l cucereasca.