Giulia, insarcinata in videoclipul piesei Vorbe Goale! A filmat gravida in luna a noua. Giulia a filmat pentru clipul piesei Vorbe Goale in ultimele luni de sarcina si a optat pentru un look cat se poate de natural. "Vorbe Goale" este o piesa cu un puternic mesaj de dragoste ce marcheaza relasarea solo a artistei. Single-ul s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii, iar artista si casa ei de discuri, Gala Records, au decis sa puna accentul pe sensibilitatea cuvintelor. Versiunea slow a piesei, denumita de fanii artistei si balada Vorbe Goale, a fost lansata pe pagina de Facebook a Giuliei si pentru ca mesajul sa ajunga si mai bine la ascultatori aceasta varianta va beneficia de videoclip. In prezent proaspata mamica se dedica vietii de familie, ea a adus pe lume o fetita chiar weekend-ul trecut.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Roman nu mai tine cont de kilogramele in plus! "Habar n-am cat am, nu m-am cantarit de mult!" Oana Roman nu se gandeste prea tare la detalii legate de silueta, de kilograme si cantar. Oana Roman nu se gandeste prea tare la detalii legate de silueta, de kilograme si cantar. Desi e destul de greu de tinut, Oana Roman se lauda ca, de fiecare data, tine post in Saptamana Mare. "Nu pot sa-l tin tot...", recunoaste insa Oana Roman, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei. Dar tot ea marturiseste: "De gatit, nu gatesc, ca nu ma pricep. Cu mama si femeia ce ne ajuta la curatenie pregatim tot ce trebuie. Mancam ce mananca toata lumea. Imi plac mult coastele de miel la cuptor! Cozonac mananc la mama lu' Pepe". La intrebarea cate kilograme are, pe Oana o umfla rasul: "Habar n-am, nu m-am cantarit de mult!".

Andreea Balan, agresata de un Iepuras nebun! Cantareata l-a luat la suturi in fund si apoi s-a apucat de plans in culise! Andreea Balan a sustinut de Paste un concert la Lehliu Gara, unde Iepurasul care trebuia sa o prezinte i-a facut show-ul un dezastru. Andreea Balan s-a urcat pe scena de la Casa de Cultura a localitatii Lehliu Gara, Calarasi, alaturi de trupa ei de dans. Ceea ce nu stia cantareata e ca totul a fost o facatura din partea emisiunii Happy Hour. Catalin Maruta a pus la cale toata farsa. Sala a fost umpluta cu 300 de persoane, care au fost instrucate sa aplaude frenetic cand aud numele Andreei Antonescu si sa aplaude incet cand se rosteste numele ei. Show-ul a fost prezentat de un iepuras care a scos-o din sarite pe Andreea Balan. "Vreau si eu sa o prezint pe Andreea Balan, vreau aplauze. Am o mare surpriza pentru voi, saptamana viitoare concertul va fi continuat de Andreea Antonescu", a strigat Iepurasul cel Nebun, iar publicul a inceput sa aplaude puternic.

Trupa Blondy s-a reunit! Andreea Banica si Cristina Rus au ciocnit ouale! De Pasti, fostele componente ale trupei Blondy s-au intalnit si le-au facut o surpriza fanilor. Andreea Banica a postat pe contul ei de Facebook o fotografie cu buna ei prietena Cristina Rus, alaturi de care a format trupa Blondy. Cele doua au ciocnit oua asa cum se obisnuieste in a doua zi de Pasti. "O surpriza pentru prieteni a doua zi de Paste! va pupam", a scris Andreea pe reteaua de socializare.

Bianca Dragusanu, cu funduletul obraznic la vedere! Uite ce senzuala e iubita lui Cristea dimineata, in fata oglinzii! Senzualitatea Biancai Dragusanu nu mai este de mult un mister! Fosta asistenta profita de orice ocazie pentru a aparea in poze sexy, facute in casa. Chiar daca nu foloseste o camera scumpa, profesionala, orice poza pe care Bianca Dragusanu si-o face acasa este aproape de perfectiune. Frumoasa roscata s-a pozat dis-de-dimineata, cand inca purta pijamaua minuscula - o pereche de pantaloni foarte scurta si o bustiera decoltata care ii pune bustul generos in evidenta - in care doarme si obisnuieste sa isi excite partenerul de viata, Adrian Cristea. Bianca s-a asezat in fata oglinzii si a inceput sa se aranjeze pentru o noua zi in care probabil va sta alaturi de cei dragi sau se va plimba prin oras, in a doua zi de Paste.

Sexy Loredana Chivu! De Paste le-a facut un cadou fanilor de pe net: si-a pus o poza cu sanii ei pe cont! Blonda obisnuieste des sa puna poze incitante cu ea pe net pentru ca admiratorii ei sa isi mai "clateasca" si ei ochii. Loredana Chivu a facut pe Iepurasul pentru fanii ei si le-a facut cadou o poza recenta cu ea si un decolteu foarte adanc ce lasa drum liber spre silicoanele blondei. Aceasta obisnuieste sa publice des poze incitante cu ea in pozitii decente sau mai putin decente. Acum ca s-a terminat Pastele, se pare ca Loredana a dat liber la fantezii!