E cea mai dorita femeie din Romania si e la un pas sa-ti arate exact ceea ce-ti doresti sa vezi! Stim deja unde ti-a "alunecat" privirea. Cu spatele arcuit, sanii muuuult impinsi in fata si aproape fara urma de machiaj pe chip, Bianca a tinut sa-si etaleze ce are ea mai bun. "Orgasmul" fotografic a fost atins in momentul in care iubita lui Cristea si-a impins suav cu degetele ei lungi pantalonasii alesi parca special cu cea mai joasa talie din lume. Multumiti-i blitului puternic pentru ca datorita lui putem admira zona cea mai ascunsa a celei mai dorite femei din Romania si putem vedea cum arata "de la poale" Muntele Venus.

Caru' cu vedeteFoto: Hotnews

Nicoleta Luciu si-a vazut visul cu ochii la Venetia! Dupa ce Zsolt a cerut-o de sotie, a fugit sa cumpere verighete! Cu cateva ore inainte de marele eveniment, incep sa apara detaliile legate de cununia neasteptata a vedetei TV cu iubitul sau, milionarul Zsolt Csergo. Putina lume stie ca Nicoleta Luciu a fost ceruta de sotie ca la carte, cu inel, ceremonie solemna si intr-un cadru romantic. Evenimentul a avut loc in ultima vacanta petrecuta de cei doi peste hotare, in Venetia, iar vedeta TV a spus "Da" fara sa stea pe ganduri. Martori le-au fost nasii din America a baietelului lor, Zsolt Jr., dar si sora Nicoletei, Iuliana Luciu, si iubitul acesteia, care ii insoteau in sejurul romantic din februarie. La acea vreme, CANCAN a intrat in posesia unui set de fotografii de vacanta din care reiesea ca Zsolt s Nicoleta au facut o vizita-fulger intr-un magazin Cartier, de unde vedeta a iesit cu o punga mica, in care erau verighetele.

Adevarata fata a Andei Adam! O sa ramai uimit sa vezi cate riduri ascunde chipul cantaretei. Anda Adam este una din artistele care se implica total cand vine vorba de concertele pe care le sustine atat in tara, cat si peste hotare. Coregrafiile ei nu sunt niciodata simple si danseaza mereu cot la cot cu echipa ei, indiferent de complexitatea pe care o pot avea miscarile. Pe langa show-ul pe care il face, artista investeste mult timp si in costumele de scena la conceperea carora ajuta si ea. Implicarea se vede, caci noptile nedormite, grijile si machiajul de scena si-au lasat amprenta asupra chipului ei.

Agitatie inaintea botezului si nuntii! Nicoleta Luciu, inspectie de 4 ore la restaurant! Zsolt cara galeti de apa pentru flori, direct din SLR-ul de 200.000 E. Atat Zsolt, viitorul mire, cat si Nicoleta sunt in toiul pregatirilor, pentru ca ziua de maine va fi una foarte agitata la Miercurea Ciuc. Cu SLR-ul familiei, cei doi au adus acasa si cele mai noi buchete de flori care vor trona pe mesele invitatilor, iar Nicoleta parea preocupata sa rezolve toate problemele pe care le mai avea inaintea evenimentului sau poate ca o supara ploaia. La restaurantul unde va avea loc petrecerea, Nicoleta si Zsolt au stat impreuna mai bine de 4 ore. Impreuna cu mai multe rude si cu prietenii, au vrut sa se asigure ca totul va fi pus la punct si au inspectat chiar ei aranjarea florilor pe mesele la care maine vor sta invitatii.

Cruduta, fii atenta! Oana Popa se foloseste de Ada Nechita pentru a-l recuceri pe Mihai Costea! Zvonurile despartirii iminente dintre Mihai Costea si Daniela Crudu au reaprins sperantele pentru Oana Popa, blonda alaturi de care stelistul a avut o relatie de lunga durata in perioada in care evolua pentru Universitatea Craiova. Oana inca mai spera ca va reveni in bratele lui "Nila", iar pentru asta recurge la orice tertip pentru a ramane in anturajul fostului iubit. Iar prietenia cu Ada Nechita este cel mai bun alibi pentru ea in acest sens.

Heidi Klum la prima ei sedinta foto! Era bruneta si de nerecunoscut. Top-modelul Heidi Klum (38 de ani) si-a surprins fanii postand pe Twitter o fotografie din primii ei ani de cariera. Vedeta germana, pe care ne-am obisnuit sa o vedem doar cu suvite blonde, apare cu parul saten si un machiaj clasic in stilul anilor '90. Fotografia facuta in 1992 reprezinta una dintre primele imagini cu Heidi in postura de fotomodel. In acelasi an, nemtoaica a participat la un concurs intitulat "Model 92", unde a fost desemnata cea mai frumoasa dintre 25.000 de candidate.