Florin Calinescu isi plange fiul in intimitatea locuintei lui. L-a adus pe Luca acasa. Doliu si durere fara margini in familia lui Florin Calinescu de cand acesta a primit vestea cutremuratoare ca fiul sau s-a sinucis in Praga. Din informatiile noastre, ieri, la trei zile de la producerea tragediei, trupul neinsufletit al tanarului a fost repatriat, se pare, cu ajutorul unui avion privat, la intrarea in tara acesta fiind preluat de o firma de servicii funerare, care, in puterea noptii, l-a transportat direct la vila din Pipera, la cererea expresa a lui Florin Calinescu. Pret de mai bine de jumatate de zi, actorul a stat inchis in casa si si-a jelit fiul disparut prematur.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Secretul pe care il ascunde Alexandra Piriianu. Tavalita in fan de "burlacul", apoi direct in patul unui fotbalist. Concurenta la "Burlacul", Alexandra Piriianu a atras atentia dupa ce a lesinat in bratele lui Vladimir Draghia la inceputul lunii martie. Cei doi pareau foarte apropiati, dar in cele din urma s-a aflat ca actorul care a jucat in "Narcisa salbatica" mima totul. Draghia a fost dat afara din emisiune pentru lipsa de implicare, suspectandu-se ca ar avea o relatie cu Augusta Lazarov. Alexandra a trecut repede peste soc si a intrat repede in gratiile noului "burlac", Sergiu Barboni. Cei doi au fost protagonistii unei scene fierbinti care s-a desfasurat intr-un car cu fan.

Andra a avut la filmari o rulota, special pentru a-si depozita zecile de tinute. "Geisha" in noul videoclip. Viata de artist presupune multe sacrificii, dar niciunul nu pare prea mare pentru Andra, mai ales cand vine vorba despre filmarile unui videoclip. Dupa doua spectacole sustinute la Caransebes si Timisoara, solista a luat avionul, a ajuns acasa miercuri dimineata, a facut un dus, dupa care s-a dus direct pe platourile de filmare. Insotita de echipa condusa de regizorul Iulian Moga si de stilista ei, Dana Budeanu, Andra a rezistat cu stoicism timp de douazeci de ore, timp in care a filmat in Bucuresti, in Giurgiu si la Buftea. Fara sa fi dormit in noaptea precedenta si pe nemancate, solista a dat dovada de profesionalism maxim, stralucind pe tot parcursul zilei.

Marioara il distruge pe Pepe: "Este un tigan cu 8 clase care vindea cafea in piata! Parintii l-au vandut clanului Pastrama, e in curul gol. Taica-su are 3 randuri de neveste". "Sunt foarte suparata, n-am cuvinte ce sa ii raspund acestui nemernic. Cum Pepe are pareri si eu am. Raluca e urata ca un cal. Oi fi si porc, nu-i nicio problema. Pepe e un cantaret care are 8 clase, vindea cafea in Crangasi, in piata. Eu sunt o femeie de succes, de afaceri. Nu sunt ca Pepe, pe care parintii l-au vandut la Pastrama. Pepe e in curu' gol", a spus Marioara la CANCAN TV, la Kanal D.

Carmen Bruma s-a pregatit de primavara inca din iarna: abdomen plat, fese ferme si picioare tonifiate! Carmen face orice femeie sa se rusineze de formele ei! Prezentatoarea tv nu mai are nevoie de niciun retus dupa iarna si sarbatorile de Paste care tocmai au trecut. Silueta ei nu a pus nici un gram dupa masa traditionala, ba pare sa se mai fi subtiat. Abdomenul acesteia este plat, fesele sunt ferme si picioarele sunt tonifiate.

"Raluca Pastrama a facut 2 avorturi! Nu era fata mare cand a luat-o Pepe, a fost cusuta!" Dezvaluiri din ce in ce mai incendiare despre trecutul Ralucai Pastrama, actuala sotie a lui Pepe, apar de la o zi la alta. Daca pana acum se zvonea ca nu se iubesc, acum lumea spune ca Raluca nu era nici macar virgina, asa cum se lauda cantaretul. Loredana Pastrama, sora vitrega a Ralucai, a dezvaluit cele mai aprige secrete ale sotiei lui Pepe de la varsta de 19 ani, cand a avut primul iubit cu care a avut o relatie secreta si a facut doua avorturi.

Nicole Kidman este o fata sexy si rea. Reface scena din "Basic Instinct". Nicole Kidman, in varsta de 44 de ani, nu se teme de rolurile provocatoare. Vedeta australiana apare in ipostaze incendiare in cel mai nou film al sau, respectiv "The Paperboy", care este descris ca un "thriller sexual exploziv". Pelicula, in care mai joaca Matthew Mcconaughey si Zac Efron, o arata pe Nicole intr-o rochie extrem de scurta, foarte bronzata si cu o peruca platinata. Cel mai "fierbinte" moment este cel in care australianca reface celebra scena din filmul "Basic Instinct", desfacandu-si larg picioarele in timp ce sta pe scaun, asemenea divei Sharon Stone.