Bianca, inainte de epoca Bote si botox. In 2005, Bianca se zbatea sa-si faca loc in lumea modei. Pe vremea aceea, inca nu cunoscuse cele doua elemente-cheie care aveau sa-i schimbe viata: Catalin Botezatu si botoxul -, si se bucura de fiecare data cand punea mana pe un contract cu o casa de moda, fie ea si obscura. In fotografiile pastrate in arhiva unei firme, Bianca, pe atunci o tanara provinciala in varsta de 22 de ani, e extrem de diferita de imaginea cu care ne-a obisnuit. Buzele ei nu facusera cunostinta cu botoxul, sprancenele nu erau vopsite, iar parul era inca blond.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imaginea suferintei lui Florin Calinescu! Vezi o fotografie de colectie cu el innecandu-si amarul intr-un pahar de vin cu Nelu Ploiesteanu cantandu-i melodii de jale. Probabil spre dimineata si dupa multe pahare de vin, Nelu Ploiesteanu si acordeonul lui i-au incretit fruntea celebrului actor. Melodiile de jale par sa-l faca pe Calinescu sa nu se mai bucure de petrecere si de spritul cu prietenii. Chiar daca atmosfera la masa, intretinuta de un alt actor, Stelian Nistor, pare sa fie una vesela, Florin intruchipa parca tristetea ce urma sa o traiasca mai tarziu in viata. Actorul cu un succes nebun avea sa-si implineasca destinul tragic peste cativa ani cand intr-o succesiune fatidica si-a pierdut sotia, parintii iar acum si fiul cel mic.

Scrisorile pe care i le trimitea Madalina Pamfile iubitului puscarias! "Acolo te apara niste bare, pe mine cine ma apara?". In sprijinul acuzatiilor sale, Stefan Valentin ne-a pus la dispozitie doua scrisori pe care sustine ca le-a primit in puscarie de la vedeta TV. In randurile acestora, tanara care se semneaza Madalina Pamfile incearca sa isi consoleze fostul iubit. "Sa stii ca atunci cand ti-e greu, gandeste ca altii sufera mult mai mult. Libertatea are pretul ei. Acolo (in penitenciar - n.r.) te apara niste bare, pe mine cine ma apara? (...) Sa stii ca viata mea nu a fost usoara. M-am indragostit de cineva care nu m-a iubit. (...) In ultimele luni toti care m-au intalnit s-au indragostit, dar nu i-am putut iubi si am suferit, nu am putut sa ma prefac, caci inima mea a uitat sa iubeasca. Cand in sfarsit iubesc din nou nu am ales persoana potrivita, toti imi zic sa renunt la el, are un copil din flori, dar nu pot renunta, mai ales ca am facut dragoste cu el. Din cauza acestei iubiri blestemate am facut multe greseli", ii scria Madalina fostului iubit.

Cezara Darie, asistenta lui Mihai Morar, a facut furori pe plajele din Dubai. Cezara Darie spunea inainte de a pleca in vacanta ca in zilele pe care le va petrece in Dubai si-a propus sa se relaxeze si sa stea la plaja cat mai mult, dar ca nu va ocoli nici atractiile locale, indiferent care ar fi acestea. Insa, in timpul petrecut acolo, blonda lui Morar a devenit ea insasi o atractie locala. "A fost o vacanta de vis, m-am simtit extraordinar. Ziua faceam plaja, seara ma plimbam. Nu am putut sa fac topless, dar si asa am atras privirile barbatilor. Unii ma intrebau daca nu vreau sa ma marit", a declarat Cezara Darie.

Alt scandal in familia Pastrama! Cumnata lui Pepe a luat un sfert din leafa fostului sot! La data de 2 martie, Loredana l-a dat in judecata pe Dan Ipate, sofer la Ambasada Quatarului, dupa un an de la despartire si a anuntat ca doreste sa scape cat mai repede de el si sa-si recapete numele de Pastrama. Femeia sustine ca, de cand barbatul ei a plecat de acasa, acesta nu a mai trecut niciodata sa-si vada copiii si nici nu a trimis vreun ban. In legatura cu pensia alimentara, Ipate i-a propus Loredanei suma de 1.000 de lei pe luna, insa aceasta a refuzat si a cerut in instanta 2.000 de lei, motivand ca are nevoie de mai multi bani pentru cresterea si educarea minorilor.

Delia Matache si-a ales cea mai simpla verigheta pentru a nu eclipsa inelul de logodna cu diamant galben. Cantareata a calatorit tocmai in Belgia pentru a-si cumpara verighetele, iar apoi a dat o tura prin magazinele din Londra sa-si faca o idee despre cum va arata tinuta ei in ziua cea mare. Desi a avut de ales dintr-o mare varietate de modele, cantareata a optat pentru cea mai simpla verigheta - una subtire, clasica, din aur alb. Motivul este lesne de inteles.