Imaginea pe care nu o sa te poti abtine sa dai click si sigur o sa regreti! Oana Lis, topless la piscina! Inevitabilul s-a produs, dupa cum le place multora sa spuna cand vine vorba de lucruri care se vor intampla cu siguranta. Oana Lis le facuse aproape pe toate, numai cu sanii pe afara nu aparuse pe la televizor si prin ziare. Intr-o zi torida, o iesire la o piscina de fite e tot ce avea nevoie Oana. Numai ca a vrut sa se racoreasca si prin alte parti esentiale, asa ca i-a scapat un san pe afara. "Eram la o piscina azi, ma aranjam, nu fac topless ca nu e genul meu. A fost un moment de neatentie, nu fac topless, ca nu e sanatos. Mi-e rusine", a marturisit Oana la Antena1.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Monica Gabor s-a maritat in SUA? Deja poarta numele chinezului! "In Los Angeles toata lumea ma striga Lhamo. E si numele unei colectii exclusiviste". Monica Gabor s-a intors pentru o perioada in Romania si a afisat un look foarte roz. Imbracata sport, Monica Gabor si-a pus numele iubitului ei chinez direct pe piept. "In Los Angeles toata lumea ma striga Lhamo, nu Monica, e numele meu. E si numele unei colectii la care se lucreaza in acest moment, exclusivista, pentru ca un costum va costa si cateva mii de euro. Numele inseamna inger sau zeita si sper sa fie de bun augur", a explicat fosta doamna Columbeanu la CANCAN TV, la Kanal D. Monica a asortat tinutei sale o geanta Hermes Birkin, tot roz, al carei pret e in jur de 5.000 de euro. "Aproape in fiecare zi Mr Pink ma pune sa ma imbrac in roz. Mr Pink vrea sa mearga la Bacau, va veni in Romania", a adaugat Monica.

Loredana Pastrama si-a prins sotul in pat cu amanta: "Faceau sex in asternuturile mele". Cumnata lui Pepe, Loredana Pastrama, a fost umilita de sotul ei. Barbatul si-a adus amanta in casa, in lipsa sotiei sale, care i-a prins chiar in toiul unei partide de sex. Sotia inselata a scos-o in suturi pe amanta in scara blocului, chiar daca aceasta nu apucase sa se imbrace. Relatia surorii Ralucai cu sotul ei s-a sfarsit de mai bine de un an, dar barbatul a inlocuit-o pe Loredana Pastrama mult mai repede decat ea se astepta. Cumnata lui Pepe a relatat reporterilor CANCAN un episod demn de scenariul unei telenovele, produs imediat dupa ce Loredana Pastrama s-a mutat din locuinta conjugala, din cauza neintelegerilor din cuplu. "Aveam cheile de la apartament si il vizitam din cand in cand. L-am gasit cu amanta calare pe el, in patul meu, in asternuturile mele. Faceau sex, am facut un scandal monstru si am dat-o afara pe scara, asa cum era", a povestit Loredana Pastrama. Ea este inca maritata cu Dan Ipate, pentru ca niciunul dintre soti nu a inaintat actele de divort. Vineri s-au intalnit la judecatorie, unde cumnata lui Pepe a obtinut o pensie de intretinere pentru cei doi copii ai lor, Maria, de patru ani, si Yannis Andrei, in varsta de un an si jumatate.

Raluca Badulescu vrea sa-si micsoreze sanii: "Vreau sa o ard si eu mai lejer, cu pulovar arat ca un porumbel". Raluca Badulescu a dezvaluit ca s-a saturat de sanii ei foarte mari si ca este dispusa sa-si faca o operatie de micsorare de sani. Raluca Badulescu a marturisit ca sanii ii creeaza mari probleme in viata de zi cu zi. Nu-si gaseste niciodata sutiene pe masura ei si de obicei face comanda. "Imi doresc sa fac o operatie de micsorare a sanilor. M-as simti mai bine. Sunt situatii cand lumea ma intreaba de ce nu port bluze pe gat, oamenii nu isi dau seama de faptul ca cu un pulovar as arata ca un porumbel. Mi-as face o micsorare din cand in cand ca sa o ard mai lejer", a spus ea.

Simona Trasca, pipaita pe sani de o blonda care detine titlul de Miss! Simona Trasca si Roxana Raducu, detinatoarea titlului de Miss Sport, si-au facut o fotografie care-i scoate din minti pe barbati. Cele doua blonde apar pe Facebook intr-o fotografie in care se pipaie lasciv. Poza a fost facuta in clubul Princess, unde Simona si Roxana au petrecut. Miss Sport nu a reusit sa-si stapaneasca tentatia si i-a pus mana pe sani Pamelei. Zeci de admiratori au dat like la fotografie si le-au adus complimente domnisoarelor.

George Vintila are fantezii la locul de munca! "Ma gandesc sa fac sex in timpul unei emisiuni de radio". Chiar daca are acelasi job de 19 ani de zile, George Vintila nu a apucat pana in prezent sa experimenteze tot ce i-a trecut prin cap legat de sex la locul de munca. George Vintila si-a dezvluit cele mai interesante fantezii sexuale. Vedeta considera ca e normal sa-ti doresti sa faci sex la munca. "Nu am facut sex in timpul unei emisiuni, dar e normal sa te gandesti la asa ceva. Insa eu ma consider un tip foarte responsabil cand vine vorba de munca. Si, in plus, chiar daca as fi facut-o, nu as spune", a declarat vedeta pentru Playboy.