Desi parintii i-au interzis sa se mai vada cu Sylvia, Demeter a vizitat-o pe 1 mai! Se intalnesc pe ascuns, la ea acasa! Idila cu Iulian Demeter i-a schimbat Sylviei viata la 180 de grade, ruinandu-i mariajul si, cu toate acestea, solista nu numai ca nu poarta ranchiuna, ba chiar cauta compania manechinului care a ispitit-o in timpul casatoriei. Desi o perioada, dupa izbucnirea scandalului, au lasat apele sa se linisteasca, acum cei doi si-au reluat intalnirile, asta in ciuda faptului ca, se pare, parintii i-au impus lui Iulian sa sisteze orice legatura cu blonda. Nu de alta, dar, potrivit unor surse din anturajul lui, familia manechinului nu vrea sa atraga atentia si sa riste sa aiba probleme in afaceri de pe urma mediatizarii intense.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Petru Mircea: "Fiul meu recunoaste vocea Madalinei cand o aude, dar nu m-a intrebat inca nimic! Socrii mei nu-l vor mai vedea niciodata!" "Incerc sa duc o viata cat de cat normala de la disparitia Madalinei, dar am sa trec peste toate pentru copilasul nostru. Pentru el trebuie sa trec peste tot. Vorbesc cu el despre mami in fiecare zi, ne uitam la desene si iesim prin parc. Nu m-am gandit niciodata ca o sa imi cresc singur copilul. Imi voi proteja copilul de aceasta trauma. Oricum el o recunoaste pe mami de la televizor si ii recunoaste vocea, dar pana acum nu m-a intrebat unde este. Lumea trebuie sa stie ce am trait in perioada asta, dar nu e momentul sa fac referire acum la aceste lucruri. Cel mai greu mi-a fost cand am vazut-o pe Madalina moarta si eu eram cu cel mic in brate", a spus Petru Mircea la CANCAN TV de la Kanal D.

Corina Danila e acuzata de femeia care i-a scris proiectele de finantare ca a uitat sa plateasca munca oamenilor: "Ne-a abandonat ca pe scame". Organizatia neguvernamentala a Corinei Danila deruleaza in Arges mai multe proiecte de promovare a turismului sau a lacasurilor de cult. Ea a apelat la o firma specializata in scrierea proiectelor, condusa de o buna prietena si specialista in domeniu, Flori Grigoras. Aceasta i-a scris zece proiecte. Femeia nu numai ca n-a primit niciun ban de la Corina Danila, dar nici macar n-a fost invitata la conferintele de presa pentru lansarea proiectelor, in calitate de manager. Ultimul dintre ele se refera la introducerea Bisericii Sf. Vineri in circuitul turistic.

Dupa ce Florin Zamfirescu a parasit locuinta din Mogosoaia, fosta sotie si-a gasit un "inger pazitor"! Catalina Mustata nu doarme singura. Catalina Mustata pare sa-si fi insusit intocmai cele spuse de fostul sau sot in momentul anuntului privind separarea lor, dupa 21 de ani: "Trebuie sa gandim constructiv, sa muncim si sa mergem mai departe". Fara a iesi din rutina fiecarei zile, actrita Teatrului Odeon munceste la fel de mult ca inainte, scena ocupandu-i cea mai mare parte a timpului. De ceva vreme, insa, mai exact dupa plecarea de acasa a lui Florin Zamfirescu, o schimbare s-a produs, totusi, in viata ei. Un barbat tanar ii apare alaturi in diferite locuri si momente. Cei doi s-au intalnit intr-o seara, la teatru, cand Catalina Mustata, insotita de o colega, a fost fotografiata alaturi de el cu o floare in mana si radiind de fericire.

Cu Zavo la psihiatru! Nu o cunosti deloc pe Oana: Dansurile ei erau miscari primitive de durere, tribale! Gesturile cu limba cereau sanul mamei! Psihologul Veronica A Cara considera ca tot razboiul cu mama sa, Oana l-a iscat din cauza pierderii tatilor sai si pentru ca a invinuit-o pe Marioara Zavoranu pentru aceste decese. "Cand privim un om trebuie sa privim intreg comportamentul, Oana a avut doi tati, pe amandoi ii pierde. Cand iti moare un parinte te invinovatesti. Oana a aparut ani intregi la tv certandu-se cu mama ei, pentru bani. Oana a mers de fapt la tv sa atraga atentia mamei sale: "De ce naiba nu ma vezi ca sunt singura?" si facea boacane aidoma unui copil", a explicat psihologul Veronica A Cara.

Sofia Vergara arata tot! Focoasa bruneta a pozat in mai multe tinute sexy, printre care si o bluza transparenta ce ii lasa sanii generosi si sfarcurile la vedere. La aproape 40 de ani, Sofia are un trup de invidiat si niste sani superbi, care au pus pe jar barbati din lumea intreaga. Cel mai recent proiect cinematografic in care este implicata este comedia "The Three Stooges".