Imagini de nerecunoscut cu vedetele de altadata. Sase dintre cele mai importante doamne ale showbizului romanesc de altadata apar in cateva fotografii inedite. Angela Similea, Irina Loghin, Marina Voica, Mirabela Dauer, Stela Popescu si Zina Dumitrescu sunt personalitati care si-au pus amprenta asupra femeilor din Romania si le-au invatat ce inseamna stilul. La fel ca si in zilele nostre, cantaretele sunt printre cele care dau tonul in moda. In urma cu aproape 40 ani, acesta sarcina era pusa in aplicare de femeile "icon" din industria muzicala, dar si din cea a modei.

Andra si-a innebunit colegii de la "Romanii au talent": "O, ce costumatie de dominatoare! Esti stralucitoare!" Creatia purtata de Andra este o rochie "Lolita", realizata de Dana Budeanu. Inainte de a intra in platoul emisiunii, Andra a fost descrisa de Smiley cu sintagma "dominatoarea Andra!" si a stralucit in aceasta editie. "O, ce costumatie de dominatoare!", a exclamat Smiley admirativ. "Inchideti-va ochii!", a spus Bartos, orbit de frumusetea artistei. "De ce sa-i inchida? Sclipesc prea tare?", a spus Andra despre tinuta ei. "Esti foarte stralucitoare in seara asta!", a complimentat-o Smiley. Andra l-a imbratisat la final pe Pavel Bartos ca sa ii mearga bine.

Show total marca Irinel Columbeanu! S-a imbracat in costum popular si a cantat cu foc "Trandafir de la Moldova"! Mandru ca un "brad", Irinel Columbeanu a renuntat la costume si la alte tinute trendy, cu care ne-a obisnuit, si s-a imbracat in costum popular pentru a raspunde provocarii lansate de Iuliana Tudor. Omul de afaceri a cantat in duet cu Stefania Rares cantecul "Trandafir de la Moldova". Desi la inceput a fost mai emotionat, Irinel si-a dat imediat drumul la voce si a cantat cu foc versurile care cu siguranta l-au trimis cu gandul la regiunea de unde se trag aproape toate fostele sale iubite, precum si fosta sotie, Monica.

Misterioasa viata a lui Steven Hrusca in Canada! A rupt legaturile cu prietenii din tara si traieste intr-o vila de jumatate de milion de dolari! De 20 de ani, fiecare Craciun ni-l aduce pe Stefan Hrusca in case. Dupa ce trec sarbatorile, vestitul colindator leapada cojocul de lana si graiul maramuresean si se intoarce pe meleagurile unde locuieste din '91, respectiv oraselul Whitby de langa Toronto. Acolo i se spune "Steven", vorbeste in engleza si sta intr-o vila mandra, situata intr-o zona rezidentiala de langa lacul Ontario. N-are un job, asa ca isi dedica tot timpul muzicii, gradinii, bunului sau prieten Diesel, un brac german, si bineinteles, familiei. Pe cat e el de colindator, pe atat de putini amici din Romania i-au calcat pragul casei din Canada. De altfel, pentru colaboratorii sai de aici, viata lui Stefan Hrusca din Toronto este un mare mister, dupa cum ne-au marturist. Nici el n-a fost prea darnic cu detaliile, de-a lungul vremii.

Britney Spears, subiect de roman erotic pentru matusa lui Kevin Federline. Diane, o autoare de romane erotice de mana a doua, este matusa fostului sot al lui Britney, Kevin Federline (34 de ani). In prezentarea cartii pe site-ul ei oficial, Diane descrie actiunea astfel: "Keenan Fazio nu isi da seama daca e norocos sau blestemat. De ce? Pentru ca dupa ce incepe o idila cu printesa pop Krissy Doucet, viata lui se va transforma complet. Din momentul in care Krissy a pus ochii pe Keenan, a stiut ca era un dansator si un om uimitor. Faptul ca l-a ales intr-o seara oarecare intr-un club de noapte a fost una dintre cele mai bune decizii din viata ei.

Jennifer Lopez si-a promovat iubitul: l-a facut regizor si coregraf-sef in turneu! Jennifer l-a facut pe dansatorul Casper Smart (25 de ani), cu care are o relatie de sase luni, mana ei dreapta. Dupa ce i-a regizat un videoclip, tanarul va ocupa de acum pozitia de coregraf-sef in turneul mondial al lui J.Lo. Casper e tot timpul acasa la Jennifer, repetand dansuri si tinandu-i companie vedetei. Apropiatii ei sustin chiar ca diva il lasa sa asiste la toate intalnirile ei de afaceri, insa nu-i da nicio putere de decizie. Spre deosebire de relatia anterioara cu Marc Anthony (43 de ani), unde el detinea controlul, de data aceasta J. Lo ii arata lui Casper cine e sefa.