Tudy a mai incasat o lovitura, de data aceasta de la modelul Monica Buzarin! L-a parasit pentru fostul iubit. De aproape o saptamana, Tudor Ionescu, barbatul care a pus capat relatiei dintre Oana Zavoranu si Pepe, este din nou singur. La scurt timp dupa idila cu Zavo, Tudy, asa cum il alinta vedeta, s-a cuplat cu Monica Buzarin, un fotomodel din Targu Jiu, cu care a avut o relatie mai bine de jumatate de an. Desi totul parea ca merge struna, in urma cu cateva zile, iubita lui a decis sa se intoarca la fostul partener si, mai mult, sa plece definitiv din Romania. Dupa despartirea de Oana Zavoranu, Tudy si-a gasit echilibrul sentimental in bratele Monicai Buzarin, un fotomodel din Targu Jiu stabilit in Bucuresti pentru studii. Relatia a evoluat repede si cei doi s-au mutat impreuna. Desi apropiatii i-ar fi vazut impreuna ani buni de acum incolo, in urma cu cateva zile, cei doi au incheiat definitiv povestea de amor. Potrivit surselor noastre, Monica a fost cea care a pus punct relatiei dupa ce a decis sa se intoarca la barbatul cu care a trait doi ani inainte de a-l cunoaste pe Tudy si pe care nu a reusit sa-l uite.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Uite-o pe Adelina Pestritu tolanita la piscina! Iti place cum arata bruneta? Adelina Pestritu s-a bucurat in acest weekend de soare si a mers la piscina unde s-a bronzat in mod natural. Adelina Pestritu a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care se relaxeaza la piscina. Imbracata intr-un costum de baie cu imprimeu floral, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazii" s-a intins pe marginea piscinei bucurandu-se de razele fierbinti ale soarelui.

Iulian Demeter o insala... protejat pe Sylvia! Si-a luat o bruneta din club si prezervative de la benzinarie. Manechinul cu care Sylvia l-a inselat pe Andrei de la Alb&Negru isi face de cap cu alte femei atunci cand blonda nu ii este alaturi. In urma cu cateva zile, Demeter si un prieten au agatat doua fete intr-un club, dar nu au mers cu ele direct in camera, pentru ca nu aveau protectie la ei. Au dat o fuga la benzinarie, s-au aprovizionat cu prezervative, iar dimineata s-a finalizat perfect. Sylvia nu a renuntat definitiv la barbatul care i-a spart casa, desi, la scurt timp dupa ce sotul cantaretei, Andrei de la Alb&Negru, le-a dat in vileag relatia, au lasat sa se inteleaga ca nu mai e nimic intre ei. CANCAN a scris in urma cu cateva zile ca Iulian Demeter si blonda continua sa se vada pe ascuns, in special din cauza parintilor manechinului, care nu doresc publicitate. Acesta este insa doar un aspect din relatia lor, pentru ca se pare ca Sylvia este, la randul ei, inselata de brunetul originar din Ardeal.

Vezi cu cine se relaxeaza Andreea Tonciu, in pat, dupa despartirea de Mitea! Zilele trecute, Andreea Tonciu anunta din nou ca este singura si chiar daca nu mai mira pe nimeni declara ca este foarte fericita. Se pare ca are si de ce, vedeta inlocuindu-l deja pe Nicolae Mitea, fostul ei logodnic. Andreea Tonciu isi alina durerea relaxandu-se cu buna sa prietena, Simona Trasca, care la randul ei a trecut in ultima perioada prin mai multe momente grele. Cele doua s-au pozat in patul Andreei, care s-a mutat inapoi in casa parintilor, si au postat repede repede fotografiile pe site-ul de socializare. Chiar daca bruneta se declara singura, aceasta inca mai poarta inelul de logodna primit de la fotbalist.

Ce cadouri ciudate primeste Andreea Balan! Un fan a vrut sa-i dea un copil! Vezi aici ce reactie a avut vedeta! Andreea Balan a avut azi concert in localitatea Petresti unde un fan a vrut sa-i daruiasca un copil. Andreea Balan a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care "primeste" cadou un copilas foarte dragut. Un barbat a reusit sa-si faca loc sa ajunga chiar langa scena si i-a intins copilul. "Azi la concertul din Petresti era sa primesc un copilas cadou! Nu-i asa ca-i dragalas?", a scris Andreea pe Facebook.

Michael Jackson a vrut sa-si ucida fratele. Fostul bodyguard al regretatului Michael Jackson, Matt Fiddes (32 de ani), face noi dezvaluiri socante despre viata superstarului. Fiddes, care pretinde ca este tatal biologic al fiului cel mic al artistului, Prince Michael, alintat Blanket, a fost unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Michael in ultimii sai ani. Cea mai dramatica istorisire a lui Fiddes se leaga de o noapte din 2005, cand fratele starului, Randy Jackson, l-a vizitat pe acesta pentru a discuta despre un nou turneu. Michael le-a cerut bodyguarzilor sai sa nu-l lase sa intre in casa, iar cand acesta a insistat, le-a spus sa-l impuste. "Michael o luase razna din cauza drogurilor si a medicamentelor in seara aceea. Din fericire, ordinele lui nu au fost ascultate si Randy a scapat", spune Matt Fiddes.