Oana Zavoranu, atac dur la sotia lui Pepe: "Raluca are o problema cu 'pipilica'. E nasol daca face sotia pipi pe tine in pat". Eu cred ca ar trebui sa isi vada fiecare de patul lui, ca am inteles ca Raluca are o problema cu 'pipilica'. Are incontinenta urinara, a zis sora ei! Eu as sti tratamentul, daca mi l-ar cere. Da' iti dai seama, sa faca sotia pipi pe tine, la propriu, in pat? Nasol! Poate ii place sa se simta Pepe cald, de dimineata, fierbinte in pat! Ce sa spun, suntem devastati", a spus Oana Zavoranu la CANCAN TV, de la Kanal D, despre sotia lui Pepe, Raluca Pastrama. Mama Oanei a avut o interventie telefonica la CANCAN TV, iar fiica ei i-a spus sa nu il mai atace pe Pepe.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Actuala iubita s-a luat de fosta nevasta a marelui sportiv, care trecea printr-un moment greu. Brigitte i-a cautat nod in papura Amaliei la inmormantarea surorii lui Nastase. La sfarsitul saptamanii trecute, unul dintre cei mai mari sportivi romani, Ilie Nastase, a trait un moment foarte greu. Internata intr-un spital din Paris, sora lui, Ana, care era grav bolnava, a decedat, la varsta de 82 de ani. Asa cum se obisnuieste in traditia crestina, dupa inmormantarea care a avut loc la Bucuresti, fostul tenismen a organizat o masa de pomenire la clubul din Floreasca, acolo unde i-a invitat pe toti cei care au luat parte la funeralii. Printre acestia s-a aflat si Amalia Nastase, fosta lui sotie, care a vrut sa o conduca pe ultimul drum pe cea care i-a fost cumnata vreme de mai multi ani. Insotita de mama ei, aceasta a plecat din cimitir ceva mai repede, astfel ca a ajuns la locul unde s-a tinut pomana inaintea lui Ilie si a iubitei lui, Brigitte Sfat.

Oana Zavoranu si iubitul, din nou la TV! "Este un barbat extraordinar, tin mult la el, mama il iubeste". Vedeta de televiziune l-a adus din nou pe iubitul ei la TV si au vorbit despre ei. "Este un baiat bun, extraordinar", l-a laudat Oana Zavoranu pe partenerul ei. Razvan si Oana si-au adus aminte de momentele in care si-au dat seama ca vor sa fie impreuna. Cei doi s-au cuplat dupa ce s-au intalnit la piscina pentru un interviu. "Am dat de un baiat bun, la care tin mult. Este deosebit, are un super caracter", l-a caracterizat Zavo pe iubitul ei, Razvan. "Este un om extraordinar, are o familie frumoasa. M-a dus acasa la ai lui. Mama il iubeste", a mai spus Oana.

Isi stramteaza rochia de mireasa o data pe saptamana. Teo se topeste pe picioare inainte de nunta de pe 2 iunie. Desprinsa parca din filmele siropoase de la Hollywood, povestea de dragoste dintre Teo Trandafir si alesul ei, Constatin Iosef, a intrat in linie dreapta si merge cu pasi repezi catre un happy end. Cu patru weekenduri inaintea zilei in care Teo ii va spune "Da" alesului sau si va face nunta mare la Studiourile Media Pro de la Buftea, vedeta TV se confrunta cu o problema neprevazuta. A inceput sa slabeasca brusc, iar rochia sa de mireasa, inspirata din tinutele anilor '20 si realizata din matase naturala si brodata manual, trebuie ajustata de la o proba la alta. Dupa o vizita, doua, trei, desi creatia e gata, Liza Panait a anuntat-o pe Teo, sec si in fata, ca nu ii da acasa rochita pretioasa.

Oana Zavoranu s-a iubit cu Mircea Badea- I-a cazut fata cand a trebuit sa recunoasca! Bruneta il cunoaste de mult timp pe prezentatorul TV de la Antena 3 si a fost pusa in dificultate cand un telespectator a intrebat-o daca are curaj sa recunoasca ca a fost iubita lui Mircea Badea. Oana a evitat sa raspunda, dar privirea ei si mimica au dat raspunsul in locul ei. "Am fost prieteni buni, ne cunoastem", a spus ea, dar a dat de inteles ca este adevarat ca a format un cuplu cu Mircea Badea. Oana a marturisit ca Pepe nu se uita niciodata la emisiunile lui Mircea Badea, pe vremea cand erau casatoriti. "Noi nici nu aveam Antena 3. Pepe avea o antipatie fata de 'personaj'", a explicat ea la CANCAN TV de la Kanal D.

Andra, irezistibila pentru sotul ei! Maruta a sarutat-o si i-a facut declaratii de dragoste! Cei doi soti au flirtat in direct, si-au facut declaratii de dragoste si s-au sarutat. Andra a vrut sa le multumeasca tuturor celor cu care a colaborat la realizarea clipului, dar i-a transmis un mesaj special si lui Maruta. "Vreau sa ii spun ceva sotului meu: Te iubesc!", a spus ea. Maruta i-a raspuns imediat: "Si eu te iubesc". Andra si Catalin s-au apropiat si s-au sarutat, iar prezentatorul emisiunii ar fi vrut sa prelungeasca momentul. "Putem sa lansam videoclipul mai tarziu?", a glumit el.