Uite cum arata silicoanele Vica lui Piti! Adina Alberts: "Am taiat putin si gata buzunarul!" "Sunt bine. M-au relaxat fetele de la clinica total. Vezi ce frumos e aici? Daca stiam ca o sa ma simt asa bine, veneam in platou astazi. Mi-au dat fetele niste pastile care m-au relaxat total. Nu imi aduc aminte cum a fost operatia", a spus Vica la CANCAN TV de la Kanal D. Adina Alberts, medicul care a operat-o pe Vica, a explicat pe parcursul operatiei procedurile pe care le urma. "Avem si o asimetrie mamara pe care o vom corecta. Sanul stang este putin mai mare decat cel drept. Bucatile in exces le-am scos, ca sa avem un san mai ferm", spunea ea in timpul interventiei.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristina Rus nu a suportat umilinta de a nu avea scaune rezervate la un eveniment monden. Prezenta rara la evenimentele mondene in ultimii ani, de cand a devenit femeie maritata, Cristina Rus si-a luat sotul si au iesit impreuna in lume, la evenimentul "Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa", desfasurat la Casa Poporului, marti seara. Cum probabil solista a petrecut prea mult timp la coafor sau au fost prinsi in trafic, cei doi soti au ajuns cu aproximativ jumatate de ora mai tarziu decat scria pe invitatie, cand sala se umpluse pana la refuz.

Libera de contract, liber la copil! Diana Dumitrescu se pregateste sa devina mamica. Mereu prinsi cu roluri in telenovele sau diverse proiecte, Diana si Ducu Ion au amanat sa isi mareasca familia, insa mereu au adus in discutie dorinta de a avea cel putin un copil. Pentru ca a terminat filmarile pentru serialul "Pariu cu viata" si nu s-a mai implicat in niciun alt proiect, actrita se gandeste din ce in ce mai serios la ideea de a avea un copil. De curand, Diana a marturisit ca a intrat intr-un program care ajuta fumatorii sa renunte la acest viciu si a declarat unor apropiati ca a facut acest pas pentru ca a fost sfatuita sa lase tigarile cu ceva vreme inainte de a ramane insarcinata tocmai pentru a nu afecta starea de sanatate a bebelusului.

Esca, Eram si Amalia Nastase, ghizi la Bucuresti pentru celebrul miliardar Richard Branson. Aseara, la Sala Palatului s-a desfasurat cel mai important eveniment de business al anului. Miliardarul britanic Richard Branson si scriitorul Robin Sharma au stat pentru prima oara fata in fata pe aceeasi scena. Conform desfasuratorului, intre conferinta de presa premergatoare evenimentului si evenimentul in sine, afaceristul a avut cateva ore libere pe care a dorit sa si le petreaca in compania stiristei Andreea Esca, a sotului ei Alexandre Eram si a Amaliei Nastase.

Marina Dina s-a dus la Finala Europa League fara sutien pe ea. Marina Dina a postat chiar si o fotografie pe un site de socializare, pentru a le demonstra fanilor ei ca este o mare pasionata de fotbal. Frumoasa blonda le-a marturisit fanilor ei si motivul pentru care a venit la meciul dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid. "Ptr ca imi doresc o cariera in stiri sportive...", a scris Marina Dina pe pagina ei de Facebook.

Oana Zavoranu a fost distrusa in ziua cununiei lui Pepe! "Am vorbit la telefon de la ora 12, pana a doua zi la 11 dimineata". Suparata si obosita, confidenta Oanei Zavoranu a explicat ca nu poate explica ce i se intampla. "Sunt nedormita de vreo 48 de ore. Sunt nespalata pe cap si din respect fata de public imi cer scuze. Ma vad in monitoare si ma sperii! Sunt dezamagita!", a spus Veronica la CANCAN TV. "Psihologul vedetelor" a vrut sa lamureasca relatia ei cu Oana Zavoranu.