Andreea Banica s-a schimbat in masina cu ajutorul unei dansatoare. Show sexy in parcare inainte de concert. Miercuri, Andreea Banica a sustinut trei concerte pentru spanioli. Unul in Piata George Enescu, unul in Piata Constitutiei si altul in cortul amenajat pentru VIP-urile prezente pe Stadionul National Arena, la finala Europa League 2012. In toata aceasta alergatura, Andreea s-a vazut nevoita sa-si puna costumul de scena in masina, ajutata de una dintre colaboratoarele ei, oferind un spectacol de senzatie celor prezenti in zona.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ana are 14 ani si locuieste cu mama ei in SUA. Ea e fiica pe care Daminescu n-a mai vazut-o de sapte ani. Cu viata de artist, nimic nu se compara, iar Adrian Daminescu s-a bucurat din plin de glorie, fani, dar si multe aventuri amoroase si cuceriri. Casatorit a treia oara, solistul are o fiica secreta, in varsta de 14 ani, nascuta in urma unei relatii cu Mihaela Mihailescu. Cei doi s-au despartit in 2001, cand mama si fiica s-au mutat in SUA, iar Daminescu nu si-a mai vazut fata, desi a promis atunci ca o va vizita anual. Adrian Daminescu a avut o viata tumultuoasa in perioada anilor '80-'90, iar femeile roiau in jurul lui mai ceva ca albinele la stup, avand idile si cu multe colege de breasla. Dupa doua casnicii esuate, ce au durat sase luni, respectiv un an, solistul a cunoscut-o in '94, la Toronto, pe Mihaela Mihailescu, tehnician oftalmolog, alaturi de care a trait o poveste de dragoste timp de sapte ani. Pe 11 decembrie 1997 s-a nascut fiica lor Ana, insa, la scurt timp, relatia lor de cuplu a inceput sa se deterioreze.

Nicoleta Luciu are un vis foarte mare: "Vreau ca la 70 de ani sa arat mai bine decat Sophia Loren". Nicoleta Luciu a reusit sa dea toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii jos. Ea a dezvaluit ca a ajuns la forma fizica dorita atat cu ajutorul sportului, dietei cat si a chirurgiei. Invitata la emisiunea "Rai da Buni", a lui Mihai Morar, Nicoleta Luciu a recunoscut ca si-a pus silicoane si a dezvaluit ca pana la 60 de ani nu o sa-si mai faca alta operatie estetica. "Pe la 60 de ani vreau sa-mi fac un lifting facial. Vreau ca la 70 de ani sa arat mai bine decat Sophia Loren. Vreau ca atunci cand baietii mei vor avea 30 de ani eu sa arat bine", a spus Nicoleta Luciu.

Mica sirena XXX! Vezi cum arata Andreea Balan aproape dezbracata intr-o fotografie la limita dintre real si fantezie. Artista care a lansat anul trecut trei concepte de show diferite vine in 2012 cu un spectacol nou! Dupa Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party, Andreea Balan ii invita pe toti fanii ei la Beach Party! Beach Party e un show exploziv si foarte sexy, cu momente si costume noi, create special pentru o vara cat mai hot! Totodata, fanii vor putea vedea si cele mai bune piese si dansuri din Bunny Show si Dancing Show. Unul din momentele surpriza ale noului show este un remake al mega-hitului Andre - "Lasa-ma Papa la mare". Andreea se transforma intr-o zana a marii si va urca pe scena imbracata intr-un costum de sirena alaturi de dansatoarele ei.

Serban Ionescu, ingrijit de mama lui de 80 de ani: "Sotia mea, Magda Catone, nu a putut sa faca fata situatiei. Intre noi e o relatie icebelica". Serban Ionescu a ajuns dintr-un actor adorat si un barbat puternic o leguma. Artistul recunoaste acest lucru si sustine ca petrecerile, vanatoarea si teatrul au ajuns sa fie doar o amintire. Se pare ca pana si sotia lui Magda Catone ar putea intra in aceasta categorie. Aflat pe patul de spital, Serban Ionescu a dezvaluit ca el nu poate sa se miste si ca are nevoie in permanenta de ajutor. Actorul a explicat ca starea lui de sanatate este atat de grava incat persoana care il ingrijeste trebuie sa fie foarte indemanatica. "Nu vreau sa vorbesc despre sotia mea pentru ca se stie ca suntem intr-o relatie icebelica. Ea a incercat sa aiba grija de mine, dar nu a putut face fata. O depaseste situatia. Mama mea e alaturi de mine. Si Magda e, dar ea nu se poate plia. Mama are 80 de ani dar ma ajuta", a spus Serban Ionescu la Happy Hour.

Ultima bomba de la Hollywood! Johnny Depp merge la toaleta insotit de asistentii lui, care il ajuta sa se usureze. Chiar daca nu are o varsta foarte inaintata, Johnny Depp s-a dus la toaleta insotit de asistentii sai, care l-au ajutat pe acesta sa se usureze. Deloc pudic, actorul Johnny Depp, in varsta de 48 de ani, a povestit ca rolul din "Dark Shadows", filmul cu vampiri recent lansat pe ecrane, i-a pus ceva probleme. Nu pentru ca partitura ar fi fost prea grea, ci pentru ca personajul interpretat de el trebuia sa aiba unghii lungi si ascutite. Montate cu maxima precizie de specialistii in efecte speciale, "ghearele" lui Johnny i-au incurcat acestuia socotelile atunci cand trebuia sa mearga la baie pentru a-si rezolva problemele fiziologice. "Adevarul e ca, atunci cand trebuia sa merg la closet, aveam o gramada de asistenti dupa mine, care sa ma ajute", a povestit actorul.