Iuliana a refuzat sa faca fotografii alaturi de sora ei, considerand ca e prea grasuta. Complexata de trupul zvelt al Nicoletei. Nicoleta Luciu a reusit sa atinga performanta de a cantari mai putin decat inainte de a ramane insarcinata cu tripletii, avand acum dimensiunile unui manechin de top. Acest lucru a ajuns sa o complexeze pe sora ei, Iuliana refuzand sa faca fotografii langa Nicoleta pana se mai descotoroseste de cateva kilograme. Surorile Luciu au devenit nedespartite, afisandu-se numai impreuna la evenimentele mondene in ultima vreme. Mandra de trupul ei ca tras prin inel, desi este mama a patru copii, Nicoleta imbraca numai haine mulate, care-i pun formele in evidenta, fapt ce o cam nemultumeste pe sora ei, Iuliana. "Nu vreau sa fac poze langa Nicoleta, ea e prea slaba in comparatie cu mine. Bine, nici eu nu sunt grasa, dar mai am ceva de lucru pana sa ajung asa ca ea, sa fiu chiar slaba. Trebuie sa dau cateva kilograme jos", a marturisit Iuliana pentru CANCAN. La randul ei, Nicoleta a ajuns ca in numai sase luni sa slabeasca 45 de kilograme, ajungand acum la o greutate de 53 de kilograme, la 1,76 metri inaltime, si tot nu s-a pus pe tanjeala. "Am grija la ce mananc si merg in continuare la tratamente corporale de doua ori pe saptamana", ne-a povestit ea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alex Velea a avut parte de cea mai tare petrecere supriza! Vezi ce i-au facut Smiley si Laura Cosoi! Astazi, Alex Velea a implinit frumoasa varsta de 28 de ani, iar prietenii i-au pregatit o petrecere surpriza pe cinste. Artistul a avut parte de o super petrecere, tocmai la el acasa, unde prietenii lui l-au asteptat cu tort, mancare si multa bautura. "Am cei mai tari prieteni de pe Pamant... si impreuna cu voi, cea mai mare gasca!!! Va multumesc pentru frumoasele urari!", a scris Alex Velea pe Facebook.

Marina Dina a ramas fara sutien in fata unui fotograf! Marina Dina a realizat recent un pictorial pentru fotograful Sorin Ionita. Fosta asistenta a lui Mihai Morar a pozat in ipostaze foarte senzuale, iar in una dintre fotografii apare topless. Marina Dina a postat pe contul ei cateva fotografii realizate de Sorin Ionita. Fanii ei i-au apreciat munca si i-au spus ca este foarte frumoasa si sexy. In una din imagini, blonda apare topless intr-o fotografie alb-negru.

Andra, despre "Romanii au talent": "Am cunoscut oameni cu har, dar si oameni extrem de muncitori". Dupa marea finala a concursului "Romanii au talent", Andra a felicitat castigatorii si a marturisit cat de talentati au fost oamenii pe care i-a cunoscut pe parcursul acestei emisiuni. "Felicitari tuturor finalistilor si mai ales ales celui care a reusit sa convinga cei mai multi romani sa il voteze: Cristian Gog! Si acest sezon a fost o aventura minunata, cu totii am fost martorii unor spectacole speciale, am cunoscut oameni cu har, dar si oameni extrem de muncitori. Si eu, ca si voi, astept cu nerabdare urmatoarele preselectii. Cred ca mai avem multe talente de descoperit!", a scris Andra pe pagina ei de Facebook. De asemenea, ea a vorbit si despre melodiile pe care le-a interpretat in finala. "Mi-a facut placere sa interpretez doua din cantecele mele preferate pe scena Romanii au talent. 'Someone like you' si 'Rolling in the deep' ale lui Adele imi plac enorm si asta ma face sa le cant din tot sufletul", a marturisit Andra.

Cori Gramescu, despre prima noapte de amor: "M-am simtit minunat". Antrenoarea de fitness a dat detalii incitante despre prima ei partida de amor. "Prima partida de amor nu s-a petrecut noaptea. Era zi in toata regula si m-am simtit minunat", a dezvaluit Cori Gramescu la emisiunea D-Paparazzi de la Kanal D.

"Rihanna de Romania": "As vrea sa fiu un artist cunoscut la nivel international". Ruxandra Bar a fost comparata cu Rihanna, care a avut o crestere spectaculoasa a notorietatii in ultima perioada. Ruxandra Bar a filmat acum doua saptamani videoclipul piesei "My Heart Is Bleeding". Cantareata marturiseste ca ar vrea sa devina cunoscuta pe plan international si ca este dispusa sa munceasca mult pentru a-si indeplini visul. "Sper ca frumoasa mea poveste de dragoste cu muzica sa ma duca tot mai departe, cred ca e bine sa tintesti cat mai sus. Speranta e cea mai buna. As vrea sa fiu un artist cunoscut la nivel international. Iar apoi, vom vedea catre ce alte tinte ma voi indrepta", a marturisit Ruxandra Bar pentru Pro TV Magazin.