Exclusiv numele castigatoarei show-ului "Burlacul". Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie. Inainte de difuzarea ultimului episod, CANCAN ofera in exclusivitate numele castigatoarei celei de-a treia editii "Burlacul". Pe adresa "pont@cancan.ro" ne-au parvenit informatii conform carora Adelina Boie este marea castigatoare a show-ului, fiind pe placul "Burlacului" inca de la primele episoade, dar si printre preferatele lui Bote. Se pare ca decizia nu a fost agreata si de celelalte finaliste care, imediat ce s-au intors de la ultimele filmari, au inceput sa comenteze decizia lui Sergiu Barboni. Se pare ca celelalte doua finaliste, desi au sperat pana in ultima clipa ca Adelina sa nu iasa invingatoare, ar fi spus ca decizia nu a fost luata corect. Conform surselor noastre, cea mai suparata a fost "Profa", pe numele ei Irina Draghiea, care ar fi spus ca nu intelege de ce a castigat Adelina, deoarece pe tot parcursul emisiunii nu a facut nimic sa-l cucereasca pe Sergiu si ca intentia ei a fost doar de a aparea "pe sticla" si de a deveni cunoscuta. Cu toate acestea, Irina a postat pe un site de socializare ca, din punctul ei de vedere, este mult mai importanta participarea decat castigul.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sylvia si-a scos tatuajul cu numele fostului sot- Vezi ce spune artista despre desenul de pe piele identic cu al "amantului". Cantareata a mers la salon si l-a rugat pe cel care face tatuaje sa il transforme pe cel existent intr-un fluturas. "M-am grabit sa il scot pentru ca nu am voie sa stau la soare dupa ce ma tatuez. La vara vreau sa ma duc la mare si sa ma bronzez", a declarat Sylvia la CANCAN TV. Artista a explicat cum a ajuns sa aiba acelasi desen pe piele cu cel al lui Iulian Demeter, barbatul cu care si-a inselat sotul. "I-am trimis lui Iulian o fotografie cu tatuajul meu si, imediat m-a intrebat ce scrie acolo. Atunci el mi-a trimis o poza cu tatuajul lui, care era identic. A fost doar o coincidenta", a precizat Sylvia.

Rasturnare incredibila de situatie! Magda Catone si fiul actorului ar putea fi si ei infectati cu boala de care sufera Serban Ionescu! Medicul care l-a tratat pe actorul Serban Ionescu este convins ca 80% din populatie este purtatoarea acestui virus, dar ca nu se testeaza nimeni. Doctorul nu a confirmat, dar nici nu a negat posibilitatea ca familia si vecinii acestuia sa fie infectati si ei. In cadrul emisiunii de astazi a "Drept la Tinta", moderatorul Madalin Ionescu a marturisit ca, din sursele sale, jumatate din vecinii actorului ar putea fi infectati si ei. Intrebat de prezentator daca vecinii si familia actorului ar putea fi si ei bolnavi de aceeasi boala pe care o are actorul Serban Ionescu, medicul care l-a tratat pe acesta din urma nu a putut discuta despre aceasta problema delicata. El a spus ca aproape 80% din populatia tarii ar putea fi purtatoare, dar ca nimeni nu se testeaza pentru a afla sigur. "Este un fel de a spune ca boala este contagioasa, nu stim absolut totul despre sperochete. Sangele celui infectat cu asa ceva este contagios. Exista un pericol real ca aceia care traiesc in preajma persoanelor care sufera de boala Borelya sa fie infectati. Cand tratam astfel de pacienti, in general constatam ca cei din jurul lor sunt purtatorii acelorasi specii. Nu fac referire la nimeni, problemele sunt complicate. Imi este greu sa vorbesc despre acest lucru. Este o infectie complexa despre care se stiu putine lucruri. Este posibil ca o mare parte dintre romani sa o aiba, multi nu se cauta de ea", a spus medicul Ion Bogdan Cristian.

Simona Trasca: "Nu voi mai incerca niciodata sa ma omor. Viata merita traita". "Pamela de Romania" a incercat sa se sinucida, dar acum a scapat de gandurile rele si vrea sa fie fericita. Simona Trasca sufera ca nu are un iubit, dar nu se mai gandeste sa isi incheie socotelile cu viata. "Sunt suparata, trista, dar traiesc asa. Rar am mai avut ganduri de sinucidere, dar sunt doar ganduri. Am decis, dupa experienta de la spitalul de psihiatrie, ca n-am sa mai incerc sa ma omor. Viata merita traita exact asa cum este", a spus Simona Trasca pentru urbanisme.ro. "Chiar am o stare foarte proasta. Am obosit sa suport toate barfele, rautatile gratuite, parerile unora care habar nu au ce e in sufletul meu...", a mai declarat blonda.

Uite cu ce a innebunit-o Printul Cristea pe Bianca! Vezi cum arata in chiloti, arzand-o sexy la soare! Dupa ce Bianca si-a laudat aseara iubitul la CANCAN TV, Adrian Cristea i-a transmis si el un mesaj, de data aceasta prin intermediul Facebook. Probabil cantonamentele istovitoare l-au dat gata pe fotbalist, care si-a permis totusi cateva momente de relaxare. Adrian Cristea si-a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie, in care a renuntat la haine si sta tolanit pe un sezlong. Doar o pereche de chiloti a ramas sa acopere intimitatea fotbalistului. "Putin soare, intre antrenamente...", a scris cu subinteles Cristea langa poza.

Rihanna si-a surprins fanii la ultimul concert: a aparut pe scena imbracata ca regina Cleopatra! Nici n-au trecut bine cateva zile de cand avea o perfuzie in brat si se plangea de extenuare din cauza programului haotic, ca Rihanna (24 de ani) e din nou pe scena, parca mai energica decat pana acum. Artista si-a dorit sa puna capat zvonurilor despre problemele de sanatate pe care le-ar avea si a aparut la o gala caritabila din New York in plina stralucire, imbracata intr-un costum de inspiratie egipteana si cu un machiaj demn de regina Cleopatra. Insotita de dansatorii ei, Rihanna a facut un show pe cinste, incheiat cu o ploaie de petale de trandafiri.