Oana Lis nu si-a mai marit sanii de "frica" sotului: "M-am razgandit in ultima clipa pentru ca nu era nimeni din familie langa mine"! Viorel semnase deja actele de divort! Bunica Vasilica: "Imi dai mie 'silifoanele', sa mi le pun eu". Oana Lis i-a dat mari emotii sotului ei. Blondina l-a anuntat pe Viorel Lis ca se duce sa isi puna silicoane si s-a tinut de cuvant pana la un moment dat. Chiar inainte sa intre in sala de operatii, Oana s-a razgandit si a renuntat la idee pentru moment. Totusi, nu i-a spus lui Viorel Lis ca nu a mai suferit aceasta interventie, pentru a vedea cum reactioneaza. Fostul primar al Capitalei si-a vazut sotia pe patul de spital si era vizibil afectat, fara sa ii treaca prin cap ca este victima unei "farse". "Ori plec de acasa, ori nu o mai ating niciodata, daca vine acasa cu silicoanele. Asta este un moft pe care nu ar fi trebuit sa il aiba", a declarat Viorel Lis la CANCAN TV cand credea ca Oana s-a operat. "Daca ma despart de Oana nu voi mai avea pe nimeni. La varsta mea nu mai are rost sa caut pe altcineva. Voi ramane singur, voi locui singur", a explicat fostul edil la Kanal D.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marioara Zavoranu s-a indragostit! Un ofiter britanic i-a furat inima! Vezi unde s-au cunoscut! Marioara Zavoranu cunoaste din nou emotiile dragostei. Mama Oanei comunica de cateva zile cu un ofiter britanic care serveste pe frontul din Afghanistan. James este scotianul care i-a pus pe jar inima Marioarei, iar aceasta este innebunita dupa discutiile pe care le are pe Facebook cu militarul. "Pe mine un barbat ma poate cuceri foarte usor cu inteligenta. Pana acum suntem la stadiul de discutii preliminarii. Am mai multe cereri de la mai multi ofiteri.", a declarat Marioara Zavoranu. Nici scotianul nu s-a lasat mai prejos si i-a lasat un mesaj siropos pe reteaua de socializare Marioarei si i-a spus acesteia ca vrea sa afle mai multe amanunte despre viata ei. "Vreau sa stiu mai multe despre tine, din ce tara esti, care e pozitia ta la serviciu si tot ce trebuie sa stiu despre tine. Imi place foarte mult profilul tau si mi-as dori sa comunicam in continuare.", i-a scris ofiterul.

Uite ce perversa e Nicoleta Luciu! I-a innebunit pe clientii unui local ramanand cu pantalonii in vine! I s-a vazut jumatate de fund si toata lenjeria intima! Nicoleta Luciu a fost de acord sa participe la un proiect de televiziune si sa enerveze mai multi clienti ai unei terase de fite din Capitala. Nicoleta s-a imbracat sexy, a lasat sa i se vada fundul apetisant si a trecut la treaba. In loc sa ii serveasca pe clientii din local, Luciu a incercat sa ii enerveze la maximum. Se pare ca i-a si iesit pentru ca majoritatea au uitat de look-ul ei sexy si si-au aratat o fata mai putin placuta. Au injurat, au chemat managerul si chiar au amenintat-o pe Nicoleta.

Laurette vrea mai multe operatii estetice, nu doar silicoane: "Daca nu scap de burtica la sala, ma operez". Laurette are planuri mari cu imaginea ei. Mulatra vrea sa isi puna silicoane pentru ca sanii ei s-au lasat foarte mult dupa nastere, dar nu isi doreste sa se opreasca aici. Laurette a slabit in patru luni cam 28 de kilograme si de acum s-a apucat si de sport. Tanara si-a propus sa scape de burtica ramasa dupa sarcina la sala de fitness, dar, daca nu va reusi, va apela la bisturiu. "Daca nu scap de burta, ma operez", a spus Laurette la "Drept la tinta". Laurette a probat cateva "modele" de sani. Ea a fost foarte tentata de doua verze care aveau exact forma pe care ea si-o doreste la bust.

Bianca Dragusanu, citata intr-un proces de inselaciune. Victima "teparilor" de la Radisson. Considerata cea mai mare inselaciune imobiliara din vestul Romaniei, afacerea Radisson scoate la iveala noi amanunte picante. Parte in procesul de inselaciune, cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, este Bianca Dragusanu. Ea va fi audiata ca martor, la cererea expresa a unuia dintre inculpati. In cadrul procesului aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti cu peste 100 de parti civile si opt inculpati este citata si Bianca Dragusanu. Iubita lui Adrian Cristea a fost chemata la bara sa depuna marturie la cererea unuia dintre afaceristii judecati pentru inselaciune, care vrea sa demonstreze astfel ca nu a avut nicio intentie sa pacaleasca cumparatorii. Conform acestuia, Bianca ar fi semnat un contract prin care trebuia sa faca reclama acelui complex de locuinte din Zona Soarelui din Timisoara in schimbul catorva mii de euro. Chiar daca nu a putut fi prezenta la termenul de ieri, Bianca a acceptat sa vorbeasca pe acest subiect pentru a aduce cateva lamuriri.

Cum aratau vedetele pe vremea cand nu aveau stilisti. Dezastre vestimentare. Le vedem acum, la toate evenimentele importante, aratand impecabil, ca scoase din cutie. Nu este meritul vedetelor, ci al echipelor de stilisti, make-up artisti si hair-stylisti care se ocupa indeaproape de imaginea lor. Drept dovada in acest sens stau imagini din trecut, cand starurile se "aranjau" singure, aparitiile lor fiind catalogate drept catastrofe vestimentare. Starurile din showbizul international ne-au obisnuit sa iasa in public impecabil: frumoase, bine imbracate, machiate si coafate fara cusur. In spatele acestor aparitii stralucitoare se afla, insa, o intreaga echipa de stilisti, care se ocupa in amanunt de lookul vedetelor. De la tinute, la machiaj si coafura, orice este lucrat in amanunt de specialisti astfel incat sa formeze un tot absolut stralucitor, care sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Dar nu a fost dintotdeauna asa. Este de ajuns sa privim cateva imagini din anii trecuti, cand starurile nu aveau echipe de profesionisti care sa se ocupe de ele, ci se prezentau in public bazandu-se pe propriul instinct. In cele mai multe cazuri, bunul gust al vedetelor a lasat mult de dorit, aparitiile lor pe covorul rosu sau la diverse evenimente fiind catalogate drept dezastre vestimentare. Nici la capitolul fardat si coafat dupa capul lor nu au stat mai bine, lookul lor fiind departe de cel potrivit pentru cineva care se vrea o celebritate mondiala.