Bote nu s-a lasat! A venit dupa Bianca si astazi la Cancan TV! S-au batut cu perne si s-au alergat prin platou. Se pare ca designerului i-a placut foarte mult de noua Bianca si astazi a venit intr-o pauza publicitara sa o revada pe fosta lui iubita. Cei doi s-au batut cu perne si roscata l-a alergat prin platou semn ca a enervat-o foarte tare aseara. "Chiar trebuie sa filmati tot? A pus iar mana pe mine, imi venea sa-i dau una, s-a ferit! Nu e normal sa se comporte asa nu stiu care e scopul acestei atitudini" a spus Bianca cu privire la pauza publicitara in care s-a intalnit cu fostul iubit.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mandinga, in prima semifinala Eurovision 2012! Elena a avut probleme foarte mari cu casca din ureche. Mandinga a intrat in semifinala Eurovision 2012 de la Baku din pozitia a sasea, intre Albania si Elvetia. Desi Elena a avut probleme evidente cu sunetul si emotiile, Mandinga a scapat repede de probleme. Romanii au fost anuntati primii ca au intrat in finala, dupa votul telespectatorilor din cele 18 tari ale semifinalei.

Nadine a fost hartuita sexual de Claudiu Bleont! "Urla ca vrea sa ma f***! A vrut sa-mi sparga usa dupa ce a baut! Mi-a zis ca trebuie sa fim impreuna!". Un scandal sexual fara precendent e scos la lumina de revista Ciao!, in numarul sau de astazi. Actrita si cantareata Nadine descrie cu lux de amanunte calvarul prin care a trecut cand a refuzat sa raspunda avansurilor colegului ei de scena, Claudiu Bleont. Replici vulgare, apropouri de fata cu ceilalti colegi, urlete, pumni in usa si multe altele au facut parte din arsenalul cunoscutului actor, in incercarea de a o convinge pe Nadine sa-i cedeze. Aceasta l-a refuzat de fiecare data, fapt care, se pare, l-a facut pe artist sa-si iasa complet din fire.

Botezatu i-a cerut iertare lui Cristea pentru ca s-a dat la Bianca. Dupa sase luni in care s-au evitat, Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au stat fata in fata in platoul emisiunii CANCAN TV, reusind sa aiba un dialog nu doar civilizat, ci si extrem de spumos. Fara rezerve si extrem de asumat, designerul si-a exprimat public sentimentele fata de fosta lui iubita si, mai in gluma, mai in serios, a inceput sa-i faca avansuri, dedandu-se la atingeri si mangaieri, respinse ferm de Bianca. Nu doar o data, aceasta s-a aratat extrem de deranjata de atitudinea "copilareasca" a lui Catalin, ramanand pe pozitii si incercand sa-i explice fostului sau iubit ca, de trei ani, in viata ei exista un alt barbat.

Noul iubit face dezvaluiri cutremuratoare despre starea in care se afla fosta sotie a lui Jorge in urma cu cateva luni. Alina si Ilan se stiu de mai bine de trei ani si au ajuns sa formeze un cuplu, dupa ce viata le-a oferit nenumarate surprize. La vremea respectiva, Ilan era implicat intr-o relatie si privea cu respect si admiratie spre cuplul prieten, Alina si Jorge, care formau o familie fericita si aveau deja un copil. Timpul s-a scurs, vremurile s-au schimbat si, treptat, in mariajul lui Jorge si al Alinei s-a infiltrat o a treia persoana, Ramona Prodea. Respectiv o afacerista cu contul gras si cu zece ani mai in varsta decat Jorge, pe care l-a atras in fel de fel de proiecte, cadorisindu-l cu o masina nou-nouta dupa ce artistul si-a parasit caminul, copilul si sotia.

Moni a ramas in tara ca sa tina piept razboiului cu Irinel in procesul pentru custodia fetitei. Increzatoare ca-si va vedea visul cu ochii cat mai curand, Monica Gabor a rasuflat usurata dupa ce oamenii legii i-au trecut pragul casei pentru o noua ancheta sociala, convinsa fiind ca acesta va fi un pas inainte pentru obtinerea custodiei fetitei. Totusi, vedeta rade cu un ochi si cu altul plange, intrucat va putea sa o mai vada pe Irina abia pe data de 1 iunie.