Madalina Ghenea nu a fost intotdeauna perfecta. Si-a pus silicoane dupa ce i s-au lasat sanii. Votata drept una dintre cele mai frumoase 100 de femei din lume, Madalina Ghenea nu este tocmai perfecta. Desi a fost inzestrata de "mama natura" cu forme frumoase si un bust impresionant, din cauza faptului ca a slabit foarte mult, fotomodelul a apelat la serviciile unui chirurg estetician. Se pare ca Madalina avea o problema cu sanii, care, din cauza dietelor de slabit, nu mai erau atat de fermi. Astfel a facut o interventie de ridicare si implant cu silicon.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Femeile Savuica pun barbatii pe jar! Dana si Julie au facut victime in randul barbatilor varstnici din club. Dana Savuica este mandra de fiica ei care invata foarte bine. Recent, Julie a luat un 8 la o teza si aceasta nota nu prea a fost pe placul mamei. Aceasta a marturisit ca ii da bani pentru escapade, i-a cumparat o masina second-hand, un apartament pentru care inca mai plateste. Despre viata intima a fiicei sale nu stie prea multe. "Am aflat acum ca a luat 8 in teza, a fost cumplit. Nu sunt obisnuita cu notele astea, are bursa de merit. Fiica mea niciodata nu se intoarce cu bani acasa si daca o face, ii pune la pusculita. Scoala de soferi a facut-o cu banii din joburile pe care le-a facut. Noi, ca parinti, incercam sa ii punem totul pe tava. Are deja masina. Am spus sa ii luam un second-hand pentru ca trebuie sa se rodeze si ea ca sofer.

Serban Ionescu si colegii lui au de recuperat mii de euro de la producatorii telenovelei "Narcisa salbatica". De luni de zile, Serban Ionescu se lupta cu morile de vant. Aflat intr-o situatie de viata si de moarte, cu un diagnostic incert si vizibil afectat de boala care a pus stapanire pe el, artistul se confrunta in aceste zile cu un scenariu halucinant. Are de incasat mii de euro de la casa de productie Tandem Film, cu care a lucrat la telenovela "Narcisa salbatica" si, in acelasi timp, Guvernul si colegii fac eforturi sustinute sa adune suma necesara pentru transportul, spitalizarea si tratarea actorului intr-o clinica din strainatate.

Tehnicianul israelian s-a combinat cu fosta balerina. Levy, sedinte tactice la hotel cu Vica lui Piti. Vica, fosta amanta a lui Victor Piturca si femeia care ii cere selectionerului Romaniei sa isi recunoasca baiatul, are lipici la antrenori. Frumoasa blonda s-a combinat de ceva timp cu tehnicianul Ronny Levy. In lumea mondena existau zvonuri privind relatia lor si circula chiar vorba ca si-au petrecut impreuna vacanta de Paste, la Atena.

Rocsana Marcu s-a pozat cu un celebru jucator de tenis si o cantareata extrem de sexy. Vedeta si-a postat pe pagina de Facebook cateva poze de la marele eveniment, unde fotografieze cu celebra cantareata Nicole Scherzinger, prezenta acolo ca sa il sustina pe Lewis Hamilton, cel mai probabil. Rocsana Marcu s-a pozat si cu alt star international, Boris Becker, unul dintre cei mai faimosi jucatori de tenis din Germania.

Impacarea anului! Demi Moore si Ashton Kutcher, din nou impreuna? Daca pana acum cateva zile nu-si vorbeau deloc, acum Demi si Ashton au reluat legatura, dupa ce s-au revazut la petrecerea aniversara a rabinului Yehuda Berg, cel care i-a cununat in 2005 conform ritualurilor Kabbalah. Cand s-au vazut, cei doi s-au imbratisat strans mai bine de un minut, sustin cei prezenti la petrecere. De asemenea, Ashton i-a dedicat sarbatoritului un discurs emotionant, in care a mentionat ca "am facut greseli oribile in ultimul an" si a lacrimat.