Anna Lesko si-a scos fundul la inaintare pentru barbati! Vezi cat e de sexy topless si in chilotei minusculi. Admiratorii care asteptau sa primeasca mai mult de la Anna Lesko au un real motiv de bucurie! Cantareata a pozat din nou pentru ei. Frumoasa cantareata si-a dezgolit trupul pentru revista FHM pe a carei coperta este mai incitanta si mai provocatoare decat si-o aduc aminte fanii ei de sex masculin. Anna Lesko si-a bombat fundul pentru cei care au dus dorul formelor ei si care vin la concerte pentru a mai zari ceva datator de fantezii. Sedinta foto a avut loc pe marginea unei piscine, unde artista a pozat ca un adevarat model purtand un costum de baie minuscul.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Am aflat motivul uluitor pentru care Andreea Esca nu isi schimba coafura! Vezi ce legatura exista intre parul ei si Mercedes! O sa ramai uimit. Nu mai este o noutate faptul ca Andreea Esca si Alexandre Eram sunt un cuplu foarte reusit. Uimirea a fost insa atunci cand cei doi au raspuns cu aceleasi argumente la aceleasi intrebari, fara ca niciunul dintre ei sa stie ce a declarat celalalt. Astfel, intrebata de reporterii "D paparazzi" de la Kanal D de ce nu-si schimba coafura, Andreea Esca a declarat: "Nu stiu, am vazut ca nu se schimba nici sigla Mercedes! Nu o schimb pentru ca ma simt bine cu ea, oamenii s-au obisnuit cu aceasta coafura si pentru ca este usor de facut". Surprinzator sau nu, la aceeasi intrebare, sotul ei a raspuns: "Este o marca inregistrata! Mercedes nu-si schimba niciodata semnul! Daca este recunoscuta asa, daca toata lumea o stie asa, nu trebuie sa o schimbe".

Veste cutremuratoare pentru Adelina Pestritu! Ar putea sa nu ramana insarcinata niciodata! Vezi ce spune despre sansele ei de a deveni mama! A crezut ca, in sfarsit, viata ei s-a linistit si va putea trai linistita langa noul ei iubit, Razvan Ispas, dar se pare ca Adelina Pestritu a mai primit o lovitura grea. Vedeta a vorbit cu tristete si durere in suflet despre faptul ca nu va putea deveni niciodata mama. Chiar daca viata ei parea perfecta, acesta veste a daramat-o si i-a amintit de un episod si mai urat din viata ei. "Am foarte multe lucruri pe care mi le doresc, profesional imi este bine, sentimental, la fel, sunt multumita, insa acum intram intr-o problema despre care nu as vrea sa vorbesc la televizor, este foarte intima, dar pentru ca tin la voi si sunteti colegii mei, o sa va spus, desi imi este greu sa vorbesc despre asta", a spus Adelina Pestritu la CANCAN TV de la Kanal D. Avortul pe care l-a suportat in urma cu cativa ani a lasat urme in sanatatea Adelinei Pestritu. Copilul pe care trebuia sa-l aiba cu fostul sot, Liviu Varciu, i-a pus viata in pericol atunci, iar acum ii poate spulbera orice sperinta de a deveni mama.

Bote l-a "faultat" pe Cristea: "Nu as putea sa gust glumele lui sau sa port o discutie elevata cu el. Nu as putea fi competitiv la ce logoree verbala are". Catalin Botezatu nu a vazut declaratiile pe care le-a facut iubitul Biancai, fotbalistul Adrian Cristea, aseara la CANCAN TV. In schimb, contactat de echipa de la Kanal D in aceasta seara, Botezatu l-a "faultat" pe Cristea si s-a legat de felul de a vorbi al acestuia. Botezatu a explicat cain emisiunea de saptamana trecuta, el nu a flirtat cu adevarat cu Bianca, ci a fost doar o gluma. "In ceea ce-l priveste pe domnul Cristea, nu stiu daca as reusi sa fiu competitiv intr-o discutie elevata cu el, data fiind logoreea (n.r. : logoree: stare de excitatie psihica, care se caracterizeaza prin tendinta excesiva, nestapanita de a vorbi continuu si incoerent; Faptul de a vorbi mult si inutil) verbala a acestuia. Si nici nu cred ca as fi in stare din punct de vedere al educatiei mele - care lasa de dorit din cate am auzit, sa gust glumele laconice si pline de chintesenta - emanatie clara a unei maturitati de care el da dovada. Eu nu sunt un as al conversatiei ca el - ati vazut inflexiuni ale vocii - dar stiu sa ma ridic si sa ma cobor la nivelul fiecarui om, stiu sa fiu decent, stiu sa fiu amuzant, asa cum s-a intamplat in seara aceea. E adevarat, poate fi catalogat ca si un act de copilarie, dar unul asumat, unul cu o anumita limita. Stiu sa ma comport, nu sunt aluziv in exprimare pentru ca repet, asta denota neputinta, frustrare", a spus Botezatu in aceasta seara la CANCAN TV de la Kanal D.

Maruta a avut accident de masina! Florin Piersic a fost la un pas sa ii tina locul la "Happy Hour". Prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV a intrat cu autoturismul intr-un gard, dar nu a fost ranit pentru ca circula cu viteza mica: 5 kilometri pe ora. "M-am agatat in gard. M-am agatat si eu, am agatat si masina in gard", a spus Maruta. "Nu am patit nimic, la 5 km/h nu prea ai ce sa patesti", a completat el. "Am stat cu inima in gat. Tocmai azi cand apar si eu la televizor, Maruta nu mai vine. M-am rugat sa fii bine, sa n-ai nimic, dar sa fac eu emisiunea in locul tau. Emisiunea nu ar mai fi durat o ora, ca de obicei, ci vreo 3-4 ore", a glumit Florin Piersic.

Rihanna sexy si rea intr-un pictorial excitant! Uite-o topless si cu fundul la vedere. Rihanna le-a oferit barbatilor un pictorial care le insenineaza ziua. Artista a pozat pentru revista Esquire, unde a purtat tinute deloc cuminti. Ea este extrem de provocatoare si nu s-a sfiit sa-si arate formele de invidiat adoptand privirea de fata rea.