Totul despre nunta lui Teo Trandafir. Un bucatar celebru a gatit inimi de caprioara sub ochii invitatilor. Teo Trandafir este din nou femeie maritata. Sambata, vedeta TV i-a jurat credinta vesnica alesului ei, fostul rugbist Constantin Josef, iar evenimentul a fost sarbatorit in cadrul unei petreceri fastuoase de la care au lipsit cu desavarsire manelele si traditiile nuntii romanesti. Maestrii in arta culinara au gatit preparate alese pentru miri si invitati, s-au destupat sticle de vin de colectie si zeci de bodyguarzi au vegheat asupra linistii petrecaretilor. In noaptea de sambata spre duminica, imprejurimile orasului Buftea au rasunat de voie buna si muzica de calitate. Teo Trandafir s-a maritat si la nunta i-au cantat artisti alesi pe spranceana. Cei peste 100 de invitati s-au distrat pana mult dupa rasaritul soarelui, la ora sapte dimineata petrecerea fiind inca in toi. Evenimentul, organizat de nasa vedetei TV, Claudia Dediu (n.r. - sotia lui Romeo Dediu de la Holograf), a fost pregatit impecabil, toate detaliile fiind realizate din dantela, in ton cu rochia purtata de mireasa. La masa s-au servit numai preparate alese, stropite din plin cu vinuri de colectie si sampanie scumpa. Unul dintre cei mai iscusiti bucatari ai tarii s-a ocupat personal de... rasfatul papilelor gustative ale invitatilor lui Teo.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Antonio Anghel, fostul iubit al Alexandrei Stan, rupe tacerea: "O bateam si o scuipam, iar ea voia sa se marite cu mine!" In exclusivitate pentru CANCAN, fostul iubit al Alexandrei Stan a decis sa aduca in lumina un trecut nestiut al artistei care, in ultima vreme, a cunoscut gloria internationala. Antonio Anghel sustine ca din cauza relatiei cu Alexandra a avut numai de pierdut, aceasta reusind sa il intoarca impotriva tuturor cunoscutilor si chiar a familiei sale. Dezvaluirile sunt socante. Relatia dintre Alexandra Stan si Antonio Anghel a inceput intr-un club de fite din statiunea Mamaia. Desi se afla in local in compania iubitului sau de la vremea aceea, se pare ca artista nu a refuzat avansurile lui Antonio si intre ei a urmat o poveste de dragoste tumultuoasa. "Eu doar ce imi luasem un BMW seria 6 in ziua in care ne-am intalnit. Ea venise in club cu un tip Ciprian, cu care era atunci. S-a dus acasa, iar un prieten de-al meu a luat masina si a adus-o inapoi. Am mers la mine si a ramas toata noaptea. S-a despartit de ala, a inceput sa stea cu mine, a renuntat la familie, lucra la bar pentru mine, doar ca... era o femeie usoara si ma epuiza. Nu e o fata proasta", isi incepe dezvaluirile Antonio.

Editie sexy a emisiunii "Alegerile Mihaelei". Raduleasca a facut topul celor mai frumoase picioare din showbiz. Show-ul "Alegerile Mihaelei" are toate sansele sa devina emisiunea care aduce pacea in casele tuturor. Gata cu suprematia pentru telecomanda pentru ca, incepand de ieri, Mihaela Radulescu a reusit sa faca pace intre sexul frumos si cel tare, realizand o editie completa urmarita atat de barbati, cat si de femei. In centrul atentiei s-a aflat si de aceasta data chiar Mihaela Radulescu, vedeta care a ales pentru cea de-a treia editie a show-ului sau o tinuta super sexy: o rochie "Ava", creatie marca Dana Budeanu, din paiete argintii cu un decolteu indraznet si despicata pe picior, care i-a evidentiat silueta perfecta. Tinuta i-a fost completata perfect de pantofii Christian Louboutin rosii, cu platforma si toc inalt. De parca totul ar fi fost planificat, nici invitatele sale nu s-au lasat mai prejos si si-au facut aparitia in platou purtand rochii mulate, scurte si extrem de sexy. S-a intamplat in cazul Ramonei Badescu, care si-a etalat picioarele perfecte alegand o rochita scurta, ultratransparenta si "hot", sau in cel al Nicoletei Luciu, proaspata mamica de tripleti, care s-ar putea inscrie din nou la concursurile de miss.

Bianca Dragusanu, confundata cu Eva Mendez! Vezi ce fotografie a starnit controverse. Bianca Dragusanu a fost confundata cu Eva Mendez de un site american. Neintelegerea s-a produs din cauza unei fotografii pe care Bianca a postat-o pe Facebook in care era pozata in lenjerie intima pe pat.

Dana Savuica, innebunita dupa sexul in locuri exotice: "Acolo se schimba aerul, poate si fraierul!" Dana Savuica a fost intotdeauna dezinvolta si nu a avut niciun stres cu problemele legate de sex. Blonda a marturisit ca este incitata de vacantele exotice, dar mai ales de clipele romantice petrecute in locuri situate departe de ochii lumii. "Sexul intr-o vacanta exotica este mai incitant. Se schimba aerul, poate si fraierul si totul este altfel. Asta parca este esentialul vacantelor exotice.", a marturisit Dana Savuica la D-Papparazzi.

Costel Constantin, parintele striptease-ului din Romania, a terminat cu show-urile erotice. Nu-i mai trebuie femei dezbracate. Costel Constantin sau Don Costel, cum ii spun prietenii, o legenda vie a anilor a90, a avut inspiratia sa deschida in 1992 in Bucuresti un Sexy Club, iar romanii potenti financiar au luat cu asalt localul pentru a se distra in compania stripteuzelor. In primii ani a fost o nebunie. Fetele dansau lasciv, cantau si se dezbracau in acelasi timp, iar picolitele serveau clientii in sanii goi. Si castigurile erau pe masura. Fetele faceau grosul banilor din consumatia clientilor, dar si din bancnotele indesate in bikini. Clubul s-a inchis definitiv in 2005, iar multa lume a banuit ca motivul l-a constituit multimea de scandaluri si de anchete penale care l-au vizat pe patron, dar si un show porno live care a starnit multe controverse.