Liliana Calin a avut sot vicepresedinte si amant premier care i-a cumparat de ziua ei un catelus de plus. Amandoi si-au pierdut functiile. Sotul amantei lui Boc, dat afara de la ANAF. Dragos George Bogdan, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a fost zilele trecute eliberat din functie. O informatie care, aparent, ar putea trece neobservata. Dar numele lui e legat de o poveste atat de interesanta incat evenimentele capata o alta rezonanta. Dragos George Bogdan, in varsta de 34 de ani, este sotul Lilianei Bogdan, fosta Calin, nimeni alta decat "amanta lui Boc". Mai exact, femeia careia, in urma cu cinci ani, fostul premier (pe atunci lider al PD-L) ii ducea cadou un maaare catel de plus.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce nu s-a vazut la TV de la nunta lui Teo! L-a "calarit" pe Mircea Badea, a plans si a aruncat tocurile pentru balerini. Corneliu N. Vaida, prieten cu Teo, a venit din Oltenia sa fie alaturi de ea la marele eveniment. A fost impresionat de toata ceremonia religioasa, dar si de petrecerea de dupa. Concertul celor de la Taxi a fost un moment frumos si emotionant. "In finalul recitalului o compozitie speciala pentru Teo si Constantin... melodie super si versurile poznase ale textului starnesc rasete si ropote de aplauze", a scris el pe blogul sau, blogoslovnic.blogspot.ro.

"Casnica" de la "Masterchef" a invatat sa gateasca pentru concurs intr-un restaurant de lux. A sedus un bucatar si i-a furat reteta. Secretele nu tocmai nevinovate ale Andreei Moldovan au inceput sa iasa unul cate unul la iveala. Atitudinea rautacioasa si uneori agresiva pe care aceasta o are fata de ceilalti concurenti din show-ul "Masterchef" i-a determinat pe toti cei care au avut de-a face cu ea la un moment dat sa dea cartile pe fata. Potrivit unor informatii care ne-au parvenit pe adresa "pont@cancan.ro", casnica, asa cum este poreclita, ar fi intrat in competitie... fraudulos.

Fostul iubit al Alexandrei Stan, dezvaluire socanta: "Parintii ei vor ramane pe drumuri". Scoate mii de euro dintr-un singur concert si pare sa nu aiba grija zilei de maine. Nu acelasi lucru s-ar putea spune insa despre familia Alexandrei Stan. Dupa ce a vorbit in exclusivitate in numarul de ieri al ziarului CANCAN despre relatia tumultuoasa pe care a avut-o cu artista, Antonio Anghel continua seria dezvaluirilor. "Parintii Alexandrei sunt acum intr-o situatie financiara foarte proasta. Un prieten de-al tatalui meu le executa acum casa, din cauza unei datorii facute de tatal ei mai demult. A imprumutat bani ca sa faca un magazin alimentar, care nu a mers", ne-a declarat Antonio.

Lora a ajuns la Spitalul 9 la Psihiatrie: "Eram cu tigara in gura pe holuri si ardea carnea pe mine, mi se sparsesera vasele de sange de pe fata. Am fugit de acolo". "Dupa despartirea de Wassabi am suferit foarte mult. M-am indragostit foarte tare, ne-am mutat impreuna cu parintii lui, am asteptat un an si nu s-a intamplat nimic. Doi oameni tineri nu pot locui cu parintii. Am ajuns intr-o depresie grava. Am stat impreuna un an si jumatate. El imi gasea alternative, nu ma sustinea prea mult sa cant. Era alaturi de mine, dar am vazut ca increderea oamenilor de langa mine scade. Cel mai greu moment al meu a fost acum doi ani cand am hotarat sa rup relatie pentru ca ne chinuiam. El a renuntat foarte usor la mine, a renuntat urat. Imi inchidea mereu telefonul in nas eu sufocandu-ma de plans. El imi spune ca imi interzice sa pronunt numele lui in interviuri.

Andreea Esca si Roxana Ionescu si-au spus secretele! Vezi care dintre ele danseaza non-stop si e innebunita dupa bijuterii si cine nu poate fara cinci cafele pe zi. "Fumez de multi ani, dar cu pauze, 3 ani n-am fumat, m-am reapucat pentru ca imi era pofta" - Sandra Stoicescu. "De la 16 ani fumez, m-am lasat cat am fost gravida si apoi m-am reapucat" - Maria Marinescu. "Beau foarte multa cafea, cred ca este si o problema, minimum cinci espresso lungi pe zi, cred ca o sa ajung la doctor" - Roxana Ionescu. "Imi plac foarte tare dulciurile, dar sunt lucruri pe care le controlez, mananc o data pe saptamana. Sunt dependenta de sport" - Carmen Bruma.