Intalnire dramatica pentru Cheloo de la Parazitii. A mers sa-si vada sotia intoarsa de la dezintoxicare. Oftaturi adanci, priviri in gol, ochi inlacrimati... prin toate aceste stari a trecut durul hip-hopper, ieri, la revederea Danielei, femeia care in ultimul an pare sa fi invins in lupta cu dependenta de droguri. Revenita in tara dupa luni intregi petrecute la dezintoxicare in Elvetia, femeia, care a depus actele de divort si in prezent locuieste la parintii sai, a acceptat o intrevedere cu sotul ei, in masina acestuia. Momente grele pentru Cheloo de la Parazitii, ieri la pranz, cand a dat ochii cu Daniela, sotia lui, pe care, se pare, nu a mai vazut-o de ceva timp. Cei doi s-au intalnit in taina in spatele blocului in care femeia locuieste in prezent. Dupa ce l-a parasit pe hip-hopper, Daniela Ion s-a mutat, impreuna cu fiul de trei ani, in apartamentul parintilor sai, in zona Iancului. Intrevederea, care a durat mai bine de jumatate de ora, a avut o incarcatura emotionala uriasa.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Halucinantul motiv al divortului neasteptat dintre Serban Ionescu si Magda Catone. O suspecteaza ca l-a imbolnavit cu vraji. Cum unui om aflat in stare critica pe patul de spital nu i-ar arde de divort in mod normal, decizia lui Serban Ionescu a fost cu adevarat uimitoare. Motivul real al separarii este unul uluitor, demn de un film cu intrigi incurcate, gestionat de o persoana cu o minte diabolica. In lumea actorilor se vorbeste ca o persoana i-a inoculat lui Serban ideea ca sotia lui, Magda Catone, ar fi apelat la practici oculte pentru a-l imbolnavi si ca singura sansa de a se vindeca este divortul. Magda Catone si Serban Ionescu isi joaca, in mod garantat, rolurile vietii in aceasta perioada, iar povestea lor bate orice scenariu in care au fost distribuiti pana acum. Dupa o casnicie de aproape trei decenii, cu bune si cu rele, in care au facut multe concesii de dragul fiului lor, Carol, Serban i-a declarat razboi pe fata sotiei sale, chiar de pe patul de spital, fiind hotarat sa divorteze. Desi aceasta miscare a lui Serban pare total nepotrivita in aceste momente de restriste, reporterii CANCAN au aflat motivul determinant. "In lumea actorilor circula o ipoteza.

Fetele de la Heaven s-au obraznicit: "Ne-am saturat sa fim calugarite pe scena!". Vezi ce planuri sexy au si afla ce concurs le-au pregatit fanilor pe Facebook! Adina, Roxana sI Aliana, cele trei fete de la trupa Heaven, pot fi catalogate ca fiind unele dintre cele mai cuminti fete din showbizz, in ceea ce priveste prestatia scenica. Costume decente, coregrafii potolite, atitudine eleganta. Asta a fost pana acum. Recent, artistele au lansat singleul "Sunshine" sI, inspirate de ritmul lui, au decis sa faca o schimbare majora de prezentare. Si-au luat dansatoare, patru la numar si extrem de sexy, costume noi, destul de sumare, sI au pus la punct coregrafii cu iz erotic, menite sa incite imaginatia privitorilor. De ce? "Ne-am saturat sa fim calugarite pe scena, unele dintre cele mai cuminti fete din showbizz. Am inteles ca daca nu faci show sI nu oferi imagini incitante publicului, indiferent cat de bine canti, ai numai de pierdut. Asa ca am decis sa schimbam macazul, sa lasam la o parte pudoarea sI sa oferim fanilor nostri spectacole pe care sa nu le uite cu una cu doua", ne-a declarat Adina, lidera trupei Heaven.

Simona Florescu, terorizata cu mesaje de grecul Dimitris Trombos: "Mi-a scris pana si ora la care am facut sex! M-am temut sa nu ma trezesc cu el la usa!" Simona Florescu nu vrea sa mai auda de fostul ei iubit, grecul Dimitris Trombos. Totusi, Simona pare sa nu poata scapa de aceasta problema pentru ca Dimitris o hartuieste cu mesaje. "Cand iubesti pe cineva nu ii faci rau. E singura relatie de care nu vreau sa imi amintesc. Daca e problema de viata noastra intima e frumos sa vii si sa stam de vorba, nu sa apari la televizor si sa faci scandal. La el a fost vorba de o gelozie bolnava. Eu i-as mai fi dat o sansa, dar in clipa in care m-a sunat si m-a amenintat ca ma va face cu ou ti cu otet am zis gata. L-as intreba, cum poti sa mai stai langa mine, de ce ma vrei inapoi, daca ai spus lucrurile alea urate despre mine! Eu as fi vrut sa imbatranim impreuna chiar daca nu am avut o dragoste puternica pentru el. Doar pe Dichi l-am iubit enorm.", a spus Simona Florescu.

Oana Zavoranu vrea sa il vada mort pe Pepe: "Dupa ce termin cu el, e posibil sa se sinucida!" Oana Zavoranu i-a dar imediat replica fostului ei sot dupa ce acesta a numit-o femeie de moravuri usoare. Oana Zavoranu spune ca toate aceste lucruri i se intampla pentru ca Pepe este extrem de suparat ca nu o are cu nimic la mana pe Oana, iar probleme care sunt la dosar impotriva lui nu pot fi contracarate. "De mine se poate spune orice, ca sunt extravaganta, ca am altceva, dar ca sunt o femeie de moravuri usoare, nu. El spune asta ca e ofticat ca nu are filmulete cu mine, ca nu ma droghez, ca nu beau ca nu fumez, nu am niciun viciu, ce poate sa spuna de mine? Ca fac sex party-uri, nici asta! Cand termin eu cu el are prea putine variante: ori fuge din tara, ori se inchide in casa sau se sinucide.", a spus Oana despre fostul ei sot.

Sanii lui Lindsay Lohan s-au eliberat. Lindsay Lohan a avut parte de un incident nedorit pe platourile de filmare pentru pelicula "Liz si Dick". In timp ce turna o scena pe un iaht, alaturi de partenerul sau, Grant Bowler, rochia mult prea stramta a tradat-o pe turbulenta actrita. Sanii i-au iesit rapid din decolteu imediat ce Lindsay a inceput sa filmeze o scena in care colegul ei o zgaltaie bine in timpul unei discutii aprinse.