Momente incredibile la RMA 2012! Publicul a injurat in ultimul hal invitatii si artistii. Intregul eveniment a fost prezentat de CRBL care a avut-o ca partenera pe sotia lui. Cei doi au aparut pe scena imbracati elegant, cum se cuvine la o festivitate de o asemenea amploare, dar publicul nu a fost incantat. Artistul a fost injurat si i s-a spus ca nu arata bine mai multe secunde. Intregul incident a fost neplacut pentru cei doi MC care au fost vizibil stanjeniti de faptul ca s-a auzit foarte tare si elanul lor le-a mai scazut.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini de colectie cu Andreea de la "Masterchef"! "Casnica" si Cosmina Pasarin au fost prietene la catarama! Uite cum o "ardeau" la Vama Veche. Cu ani in urma, Cosmina Pasarin sI Andreea Moldovan erau prietene bune sI petreceau zile si nopti de neuitat in Vama Veche. In 2006, paparazzii Ciao! le-au fotografiat la un moment dat intr-o ipostaza usor rebela. Fetele obisnuiau sa bea cu sete din sticlele de bere, iar tinutele lor lejere sI neglijente erau accesorizate cu... cate o suzeta. Tocmai acest accesoriu a starnit la vremea aceea un scandal caruia victima i-a picat Cosmina, ea fiind personajul cu notorietate din acel anturaj.

"Nila" e super-gelos! O obliga pe Cruduta sa faca, o data pe luna, pentru a fi sigur ca nu-l insala! De cand este cu Mihai Costea, Cruduta nu s-a ferit niciodata sa spuna ca este indragostita pana peste cap. Asistenta TV marturiseste ca s-a schimbat mult in ultima perioada si ca nu mai are nevoie de alti barbati in afara de stelist. Totusi, "Nila" nu are incredere in vorbele iubitei sale si isi ia mereu masuri de precautie ca sa nu fie tradus de iubita sa. Costea cel mic o obliga pe Daniela Crudu sa-si schimbe numarul de telefon o data pe luna, iar cartela veche sa o rupa in fata lui.

"Din dragoste" pentru pateuri si merdenele, Mircea Radu s-a facut "pufos". Mircea Radu are pofte ca tot omul. Cel care a stors lacrimi de iubire la "Din dragoste" si a inviat amintiri pretioase la "InTrecerea anilor" a oferit o zi memorabila unei vanzatoare de la o patiserie. Sarmantul Mircea si-a dorit sa guste dintr-un pateu de calitate si a facut o oprire la un magazin cu produs in foietaj.

Anca Neacsu are... probleme dupa cununie cu turcul Serkan: "Ma pipaie non-stop si imi striga ca acum sunt a lui".

Anca Neacsu, fosta componenta a trupei ASIA, s-a asezat la casa ei. Sau mai bine zis... la casele ei - una la Bucuresti si alta la Istanbul. Miercuri, blonda si alesul ei, turcul Serkan Yaman, au semnat actele de cununie, devenind sot si sotie. Daca partea care tine de birocratie s-a consumat in Turcia, distractia a ramas pentru Romania. Ca sa celebreze trecerea la statutul de femeie maritata, Anca a organizat o petrecere... mov.

Smiley, la prima aparitie dupa despartirea de Laura Cosoi! A facut show pe scena, a ras si s-a distrat de parca nimic nu s-ar fi intamplat. La ora 23.00, unul dintre cei mai asteptati artisti a urcat pe scena Romanian Music Awards. Smiley este la prima aparitie de acest gen de cand s-a despartit de iubita sa, Laura Cosoi. Artistul a cantat o piesa in premiera, care "nu se aude niciodata la radio, dar se aude la TV". Smiley a purtat un tricou alb, imprimat cu un desen ce reprezinta un craniu.