Stolo, antrenament dur in ziua alegerilor. Inainte de a merge la vot, fostul premier a facut flotari si tractiuni in parc. Europarlamentarul Theodor Stolojan (68 de ani), fost premier al Romaniei, fost ministru al Finantelor si considerat adesea strategul din umbra al PD-L, si-a inceput ziua de ieri, a alegerilor locale, intr-o maniera absolut spectaculoasa. Inainte de a vota, Stolo a petrecut aproximativ o ora in parc si a incercat sa scape de toate energiile negative acumulate, probabil, in perioada campaniei electorale, printr-un antrenament sustinut. Stolojan a inceput, asadar, ziua lunga a alegerilor locale intr-un mod mai putin obisnuit pentru un politician. Estimand probabil ca va avea o zi grea, date fiind semnalele din teritoriu, cu cei mai multi candidati PD-L "prabusiti" in sondaje, fostul premier a ales sa fie in forma pentru orice situatie. Si cum, potrivit proverbului, ziua buna se cunoaste de dimineata, Theodor Stolojan a decis sa forteze destinul si sa-si ofere in zori, chiar inainte de a merge la vot, o sedinta de "energizare" in Parcul "Ion Voicu" din Capitala.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Laura invata sa zambeasca dupa Smiley. Blonda a iesit in club, in urma cu doua saptamani, cu un tanar misterios, care a dansat-o cateva ore. Laura Cosoi si Smiley au anuntat in urma cu doar cateva zile ca nu mai formeaza un cuplu, dar pe zi ce trece se intareste ipoteza potrivit careia ruptura s-ar fi produs cu mai multe luni in urma. Drept dovada ca, acum doua saptamani, Laura a iesit in oras cu alt barbat, de care parea foarte apropiata. Cei doi au petrecut toata noaptea impreuna intr-un club din Centrul Vechi, dansand de zor, nestingheriti de cele cateva sute de persoane care ii priveau insistent. Cei cinci ani de iubire cu patos pe care Laura si Smiley i-au trait impreuna s-au stins tocmai in momentul in care apropiatii erau convinsi ca cei doi vor merge, cat de curand, in fata altarului. Despartirea i-a luat prin surprindere pe toti, iar acum, cand abia s-au incumetat sa faca anuntul oficial, cei doi par ca au trecut peste perioada de suferinta sau regrete, fiecare straduindu-se sa-si reorganizeze viata. In timp ce Smiley s-a "incuiat" in studioul de inregistrari si a inceput sa petreaca mai mult timp in compania prietenilor, Laura iese din ce in ce mai des in oras, atat insotita de gasca de fete, cat si, surpriza, in compania unui barbat.

Si pitipoancele voteaza! Sanziana Buruiana si-a luat rochita buna din garderoba si s-a dus la vot pentru o... sedinta foto! Vezi cum a sprijinit usile scolii. Sanziana Buruiana si-a scos hainele de duminica din sifonier, s-a gatit cum a stiut ea mai bine si a pornit spre sectia de votare unde a realizat o adevarata sedinta foto. Modelul si-a scos rochita buna din garderoba, s-a fardat si si-a luat o prietena trasa la indigo dupa imaginea ei care sa o insoteasca la sectia de votare de care apartine pentru a stampila buletinele de vot. Intregul moment al votarii a fost imortalizat de fete in cateva instantanee artistice: Sanzi s-a sprijinit de usile institutiei de invatamant, a pozat ca pe podium si s-a asezat langa cartoanele aflate in incinta scolii, singura si apoi impreuna cu prietena ei, care banuim ca este una buna. Curios este daca cele doua fete au intrat impreuna in cabina de vot pentru a se ajuta una pe cealalta pentru a se sfatui asa cum fac domnisoarele blonde in general.

De cand a divortat, Sylvia sta prost la capitolul sex: "Nu sunt o nimfomana, am fost foarte ocupata in ultima vreme". Sylvia a marturisit ca i-a fost foarte greu sa se acomodeze cu statutul de femeie singura. Ea a renuntat sa mai poarte verigheta si a spus ca este o femeie "abordabila" acum. Intr-un interviu acordat emisiunii D Paparazzi, Sylvia a precizat ca i-a fost ciudat cand a realizat ca este o femeie singura. "Mi-a fost ciudat sa ma acomodez cu statutul de femeie singura pentru ca eu nu am mai fost abordata de mult timp. Cand e sa te loveasca Cupidon, te loveste si gata", a spus Sylvia. Artista a mai declarat ca la capitolul sex nu sta foarte bine: "Nu sunt o nimfomana, am fost foarte ocupata in ultima perioada".

Parazitii au "postit" sticlele de whisky pe scena: "Alcoolul este viata si viata e alcoolul". Show incendiar al trupei Parazitii la Deva! Chemati sa cante la poalele cetatii cu ocazia incheierii unui campionat local de mini-fotbal, hip-hop-erii s-au simtit ca la ei acasa: au trecut o sticla de whisky din mana in mana pana au golit-o si au fumat pe scena. Peste 2.000 de tineri au asistat la spectacolul oferit de membrii trupei Parazitii, veniti sa cante la invitatia patronilor unei baze sportive din oras. Desi aveau in fata un public format din adolescenti si copii, hip-hop-erii nu s-au dezmintit si, ca niste adevarati "baieti rai", s-au relaxat pe scena cu o sticla de whisky si sudand tigarile. Pentru a-si pastra energia, care parea pe sfarsite, au combinat alcoolul nu doar cu energizante, ci si cu vin. De altfel, organizatorii le-au pus la dispozitie rezerve serioase de alcool, de la bere pana la sampanie, care s-au scurs cat ai bate din palme. Ombladon a baut direct din sticla, in fata tinerilor care pareau incantati de show, dupa care a trecut sticla la un coleg. Artistii au comunicat destul de putin cu fanii, carora le-au adresat doar un salut pe parcursul concertului de o ora, dupa care, extenuati, au plecat.

Cristian Tantareanu: "Nu mai stiu cati bani am... grosul este aici, in curte". Omul de afaceri Cristian Tantareanu a vorbit despre cum a facut primii bani, dar si despre mitul potrivit caruia isi ingroapa banii in curte. La inceputul anului 1990, el si-a infiintat firma pe care o detine si acum. "Am deschis firma de izolatii, nu aveam nevoie de mare lucru (...) Am avut lucrare de 4 zile, in care mi-am scos salariu pe un an si nu am mai avut emotii", a povestit omul de afaceri despre inceputurile carierei sale la o emisiune de la Romania TV. Un mit, pe care Cristian Tantareanu il alimenteaza, este acela ca banii nu si-i tine in banca, ci ingropati in curtea proprietatii de la Corbeanca. "Nu mai stiu cati bani am... grosul este aici, in curte. Am si in banci. Buncarul e intr-un bloc mare de beton, trebuie dinamita (...) Ceausescu n-a avut, Gaddafi n-a avut? Vreau si eu buncarul meu ca sa sfarsesc si eu ca ei (...) Cat am furat eu pentru banii astia", a spus Cristian Tantareanu.