Video absolut demential! O super animatoare danseaza aproape goala cu Florin Salam - Vezi cum l-a bagat in boala cu sanii si fundul la vedere! Florin Salam a ramas masca atunci cand a vazut ce super femeie danseaza langa el in timpul unei cantari. Manelistul a inceput sa interpreteze si mai cu foc cand a vazut ca langa el se unduieste o tanara frumoasa foc si cu forme generoase. Tanara, nimeni alta decat Alice Martinov, nepoata lui Ilie Nastase si fosta asistenta de televiziune. Domnisoara, imbracata intr-o rochie transparenta, cu vedere la piele si la lenjeria intima, i-a bagat in boala nu numai pe Florin Salam si pe instrumentistii lui, langa care dansa, ci si pe cei care se aflau in club. S-a miscat, a dat din fund si din bust, ba chiar a si fredonat cateva versuri din melodiile interpretate de Florin Salam.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Video genial! Madalina Pamfile, beata moarta in direct la TV - S-a sarutat cu Mitoseru, si-a aratat sfarcul si a stat non-stop cu paharul in mana! Vezi cum abia mai putea sa vorbeasca. Madalina Pamfile s-a imbatat de ziua Danielei Crudu. Asistenta de televiziune a exagerat cu sampania, iar bautura i s-a urcat imediat la cap. Imediat, colegii ei au inceput sa o ia la misto, pentru ca abia mai putea vorbi, iar ochii o dadeau de gol. Totul a inceput in limuzina cu care au preluat-o pe sarbatorita Daniela Crudu, care a implinit 23 de ani. Madalina s-a asezat langa Mitoseru, iar apropierea dintre ei a avut imediat urmari. Mihaela Moise a dezvaluit ca cei doi s-au sarutat in timpul pauzei de publicitate, iar fosta iubita a lui Radu Mazare i-ar fi lasat urme de ruj lui Mitoseru. Desi la inceput nu au recunoscut, Mihai s-a dat de gol putin mai tarziu.

Vica lui Piturca, executata silit pentru o datorie la intretinere! Are sa dea asociatiei de proprietari 14.000 de lei! Vica lui Piturca pare sa aiba ceva probleme cu banii, iar acum asociatia de proprietari incearca sa recupereze de la ea o anumita suma. Potrivit site-ului Judecatoriei sectorului 3, Vica a fost data in judecata de asociatia de proprietari. Exista un proces si o incuviintare de executare silita pe numele ei. "Era o datorie preluata de cand am cumparat apartamentul, e o poveste veche, dar sunt datorii vechi. Nu e vorba de o executare. Eu sunt in proces cu ei, dar e cu totul altceva, ce sa execute, de ce sa ma execute?", a incercat sa explice Vica la Stirile Kanal D. Apartamentul a fost primit cadou de la Victor Piturca.

Apropieri suspecte intre Smiley si Sore in ultimele luni. Unde-i el, hop si ea! De vreo sapte-opt luni, Sore Mihalache, actrita din serialul "Pariu cu viata", petrece tot mai mult timp cu Smiley. Fie ca e vorba despre concerte desfasurate in Capitala sau in alte localitati, de filmarile unui videoclip, de munca din studioul de inregistrari sau petreceri private, unde e unul trebuie sa fie neaparat si celalalt. Daca, pana acum, n-a existat niciun fel de suspiciune ca intre ei ar fi mai mult decat o relatie de prietenie, situatia s-a schimbat de cand Smiley a redevenit un barbat liber.

Mihai Costea a domesticit-o pe Cruduta! A facut-o sa nu mai vrea sa iasa niciodata in club - O sa ramai mut cand o sa vezi ce dorinta si-a pus de ziua ei. Daniela Crudu are parte de o zi de nastere mai linistita. Asistenta de televiziune implineste astazi 23 de ani si, spre deosebire de alti ani, cand dadea petreceri mari si inundate de alcool, va sta acasa cu iubitul. Cruduta nu da chef mare, cu lautari sau dj-i, invitati multi si galagiosi, ci prefera sa petreaca discret, alaturi de partenerul ei de viata, stelistul Mihai Costea. "De ziua mea imi doresc sa fiu fericita si iubita", a spus Daniela Crudu la Antena 1. "Iubitul meu o sa fie langa mine, asta e cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face. Nu o sa iesim in club, o sa stam acasa, mai ales ca el nu a plecat inca in cantonament", a completat sarbatorita. Chiar daca are o relatie cu Mihai Costea, Daniela nu isi face planuri pentru viitor. Ea a spus ca abia peste 10 ani vrea sa se aseze la casa ei, sa se casatoreasca si sa faca copii.

Kate Moss, la club fara sutien. Modelul britanic Kate Moss a iesit sa petreaca la un club din Londra alaturi de sotul sau, Jamie Hince. Ceea ce a atras imediat atentia a fost faptul ca blonda a ales o rochie lunga, neagra si foarte transparenta pe sub care nu si-a pus sutien. Ea a defilat prin fata celor prezenti si a fotografilor aflati pe urmele ei cu sanii la vedere. Cum era de asteptat, fotografii au fost pe faza si au tras diverse cadre cu tinuta provocatoare a celebrului fotomodel.