La un pas de tragedie dupa petrecerea Crudutei. Pamfile a vrut sa se omoare si a ajuns in coma la spital. De ziua Crudutei, colegii sai de la emisiune i-au organizat acesteia o surpriza. Frumoasa bruneta a fost luata de acasa cu limuzina si dusa in platoul de la Antena 1, unde lucreaza ca asistenta. In limuzina, pe Daniela Crudu o asteptau mai multe sticle de sampanie, dar si colega sa, Madalina Pamfile. Pana la locul unde se tine emisiunea, cele doua asistente au golit mai multe pahare de sampanie, cea din urma ajungand in platou intr-o stare avansata de ebrietate.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Esca, asa cum nu o stii! Face misto de Antena 1 si nici ea nu stie ce salariu are. Andreea Esca este cunoscuta ca o prezenta placuta, insa destul de scumpa la vedere atunci cand vine vorba de interviuri filmate. Ea a acceptat sa apara intr-un interviu live pe internet pentru Pagina de Media. Prezentatoarea Pro TV a facut o serie de dezvaluiri putin stiute de cei care o privesc la televizor in fiecare seara. Ea a marturisit cine o tine cu picioarele pe pamant si ce ii spune lumea cand o intalneste pe strada.

Salupa personalizata a lui Camataru, mangaiata de lacul Snagov. Trei zile i-au trebuit lui Ion Balint sa uite de visul urat numit penitenciar si sa adopte atitudinea care l-a consacrat, de om sigur pe el in orice imprejurare. Dupa ce a petrecut alaturi de prieteni si de familie eliberarea din inchisoare, Camataru si-a luat "liber" ca sa-si lanseze, pe luciul lacului Snagov, bijuteria de salupa personalizata. Cu un enorm dragon galben pictat pe tribord si cu insemnele NTU desenate langa un simbol chinezesc, "bolidul" lui Nutu a involburat apele linistite ale lacului de la marginea Capitalei.

Imbratisari stranse sub privirile indiferente ale lui Mihai Bendeac. Mugur pazea, Tania te vrea. Un nou cuplu? Sau poate o prietenie mai mult decat... stransa? Gesturile la care Tania Budi si Mugur Mihaescu s-au dedat in noaptea de sambata spre duminica, in fata unui cunoscut club bucurestean din Capitala, ridica mari semne de intrebare asupra apropierii dintre ei. Si, culmea, complice la scenele mai sus mentionate a fost Mihai Bendeac, care parea mai mult decat familiarizat cu genul acesta de... apucaturi. El insurat, cu copii. Ea frumoasa si singura. Pe amandoi ii leaga o prietenie veche, pe care insa au dus-o la un alt nivel in noaptea de sambata spre duminica, in fata unui club bucurestean de mare notorietate, sub privirile mai mult decat indiferente ale amicului lor Mihai Bendeac.

De unde a avut Mihaela Tatu bani sa se opereze si sa plece in lume? Fosta vedeta de televiziune a dezvaluit cum s-a descurcat in cea mai neagra perioada din viata ei. Dupa ce a s-a operat de firbom uterin, Mihaela Tatu a plecat intr-o calatorie care i-a adus liniste in suflet. Ea a povestit ca credinta in Dumnezeu i-a adus multa lumina in viata si a ajutat-o sa mearga in pelerinaj peste 800 de kilometri. ''Fara credinta in Dumnezeu nu as fi reusit. Drumul acesta pe care l-am facut nu l-as fi putut realiza. Dumnezeu este in mine, il simt, este in noi. Nu vreau sa bat toba acum. Fara Dumnezeu nu as fi facut nimic", a spus ea, la Cancan TV.

Cadoul perfect oferit de Beyonce: un avion particular de 40 de milioane $. Nicio suma nu a fost prea mare pentru Beyonc? (30 de ani) cand a fost vorba sa aleaga un cadou pentru sotul ei, Jay Z (42 de ani), care a sarbatorit anul acesta pentru prima oara Ziua Tatalui. Artista a achizitionat pentru partenerul ei un avion privat ultraluxos, Bombardier Challenger 850, modelul favorit al celebritatilor. Aeronava este dotata cu tehnologie de ultima ora, iar interiorul este decorat extrem de elegant. Bombardier Challenger 850 poate transporta pana la 19 pasageri, insotiti de un echipaj de trei persoane, si atinge o viteza de 819 kilometri pe ora.