Borcea este mahnit de zvonurile care il dau divortat: "Din cauza acestor mizerii prefer sa stau mai mult plecat din tara". Dupa ce in presa din Romania a aparut un zvon conform caruia Cristi Borcea ar vrea sa se desparta de sotia sa, seful dinamovist a dezmintit categoric aceste barfe. "Suntem mai fericiti si mai uniti ca niciodata. Nu este nimic adevarat din ce s-a spus referitor la o posibila despartire dintre mine si sotia mea. Este vorba doar de invidie si rautate, iar din cauza acestor mizerii prefer sa stau mai mult plecat prin strainatate decat in tara", a declarat Borcea. Actionarul dinamovist a vrut sa arate, in exclusivitate pentru CANCAN, prima poza cu fiul sau, George Alexandru, nascut la sfarsitul lunii mai. In aceasta fotografie de familie, Cristi Borcea si sotia sa, Alina, par a fi un cuplu foarte fericit, departe de orice probleme. Despre botezul lui George Alexandru, seful dinamovist a anuntat ca acest eveniment va avea loc la Bucuresti, dar totul va fi intr-un cadru restrans. Parintele spiritual al micutului va fi, bineinteles, Gigi Becali.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iulian Demeter, "atac" la o bruneta, in piscina. Agata dupa schema cu care a sedus-o pe Sylvia. Tinerelul care a pus punct casniciei Sylviei nu se dezice. Pustiul a demonstrat o data ca poate avea o femeie, indiferent de starea ei civila, apoi a aratat in mod repetat ca are veleitati de crai, reusind sa-si petreaca noptile cu o pleiada de tinere indragostite de muschii lui si de notorietatea dobandita odata cu idila cu Sylvia. Demeter a recidivat luni dupa-amiaza la o piscina din Capitala, unde este asociat. El a pus pe jar o bruneta, scotand la inaintare deja cunoscutul sau arsenal de seductie.

Deea Maxer le-a sucit mintile turcilor cu dansul ei din buric! Vezi miscarile senzuale care i-au adus titlul de Miss si afla cati barbati a trebuit sa sarute pentru a castiga! Dinu si Deea Maxer au petrecut o saptamana de vis in Turcia. Insa ei nu s-au intors oricum din vacanta, ci chiar cu un titlu de Miss obtinut de Deea in cadrul unui concurs veritabil de frumusete. Mai mult, ea a trebuit sa treaca peste cateva probe, printre care una care presupunea sarutatul mai multor barbati. Cei doi au fost in vacanta in Antalya. "Am fost Miss in cadrul hotelului. A trebuit sa pup cat mai multi barbati din sala. A trebuit sa dansez din buric si sa fac ca gaina cu un ou intre picioare", a spus Deea Maxer la CANCAN TV de la Kanal D. "Am fost o saptamana in Turcia, dar nu am fost singurei", a mai spus ea. Baietelul lor, Andreas, i-a insotit in Antalya.

Artista sprijina lesbienele, gay-ii, bisexualii si transsexualii. Lori, senzatia "Gayfest". Lori nu se dezice de eticheta de artist nonconformist si isi anunta participarea si sprijinul la "Gayfest 2012", eveniment anual care se va desfasura intre 25 iunie si 1 iulie la Bucuresti. Lori si-a propus sa sparga conservatorismul tipic romanesc si sa puna capat discriminarilor sexuale din Romania. Astfel, dupa ce va participa luni, 25 iunie, la conferinta de presa prilejuita de deschiderea "Gayfest", artista se va alatura celor care lupta impotriva stigmatizarii si discriminarii persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), mergand in fruntea acestora la "Marsul Diversitatii", care va avea loc sambata, 30 iunie, pe bulevardele Capitalei. Nu este pentru prima oara cand Lori ia atitudine si se implica activ, incercand sa schimbe mentalitati inradacinate, ea fiind una dintre primele vedete care au promovat intens muzica tiganeasca, fiind alaturi de artistii romi.

Mihaela Tatu a cantat live la CANCAN TV! Asculta aici melodia "La hanul lui Tatu"! Mihaela Tatu si-a demonstrat calitatile vocale la CANCAN TV de la Kanal D. Ea a cantat in direct. "Oamenii simt nevoia sa dea pe afara manifestarile lor artistice. Eu cant foarte frumos! Mai pictez... De cate ori vin la TV, imi vine sa cant tot melodia Hanul lui Tatu", a spus Mihaela Tatu la CANCAN TV, apoi le-a facut o mica demonstratie in direct in platoul de la Kanal D. Ea chiar a indemnat publicul la aplauze.

Andreea Tonciu are numai cuvinte de lauda pentru tatal alcoolic al lui Nicky Mitea: "Mi-a adus flori, mi-a lasat o impresie buna". Andreae Tonciu a declarat ca stie de problemele pe care le are iubitul ei cu tatal lui. Acesta a spus ca Mitea vrea sa-si ajute parintele, dar acesta nu vrea. "Sunt zilnic alaturi de iubitul meu. Nicky l-a ajutat foarte mult pe tatal lui, dar acesta nu vrea sa inteleaga si vrea sa stea departe de familie. Eu l-am cunoscut, mi-a adus flori si mi-a lasat o impresie buna. Problema cu alcoolul este probabil mai veche, dar eu nu stiu asta fiindca sunt doar de 4 ani cu Nicky", a spus Andreea Tonciu, la Happy Hour.. "Nicky mi-a spus ca vrea sa il ajute pe tatal lui dar acesta nu e de acord. El prefera sa stea departe de familie. El a investit foarte multi bani in domnul Vasile. Venea de la Amsterdam ca sa-l potoleasca. Eu sunt alaturi de Nicky", a spus ea.