Madalina Pamfile s-a sarutat din nou cu Mihai Mitoseru! Vezi cum s-a intamplat si vei intelege de ce era uda toata! Se leaga ceva serios? Dupa ce zilele trecute s-a ametit la petrecerea Danielei Crudu, asistenta de televiziune a avut parte de o noua repriza de sarutari patimase cu Mitoseru. Cei doi se aflau intr-un parc acvatic din Capitala si dupa ce s-au dat pe tobogane si s-au balacit in apa, au trecut la lucruri mai serioase. "Sper sa fie un salvamar dragut acolo si sa lesin", a spus Madalina Pamfile la Antena 1, inainte de a se da pe topogan. Iar replica lui Mitoseru a venit imediat: "Iti dau un cap in gura". Desi nu erau singuri, Daniela Crudu aflandu-se in imediata lor apropiere, Mihai Mitoseru a sarutat-o din nou pe Madalina Pamfile. Aceasta a parut chiar deranjata de gestul lui Mitoseru si a tras un tipat scurt.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

E oficial! Malina Olinescu s-a sinucis! Procurorii au inchis dosarul si au dat neinceperea urmaririi penale! Cazul privind imprejurarile in care a decedat cantareata Malina Olinescu a fost inchis, procurorii dispunand neinceperea urmaririi penale (NUP) in dosar. In 18 iunie 2012, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus neinceperea urmaririi penale in cauza privind decesul Malinei Olinescu, intrucat actele de cercetare penala efectuate au relevat in mod cert faptul ca decesul nu a fost rezultatul activitatii desfasurate de catre o alta persoana. In 12 decembrie 2011, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca pe trotuarul situat in dreptul imobilului cu numarul 136, din Bucuresti, Calea Grivitei, sector 1, se afla decedata o persoana de sex femeiesc. Persoana decedata a fost identificata ulterior ca fiind Malina Olinescu. In urma acestei sesizari, procurorii au facut cercetarea la fata locului si au dispus efectuarea unei necropsii de catre Institutul National de Medicina legala Mina Minovici.

Cristina Rus s-a retras din muzica, dar vrea sa faca televiziune! "M-am dedicat familiei, pentru ca mi-am dorit-o foarte mult". Cristina Rus-Balteanu a decis sa se retraga din muzica pentru a se dedica familiei. Cantareata este recunoscatoare ca a gasit un barbat extraordinar, iar acum impreuna au un baietel. "M-am dedicat familiei, pentru ca mi-am dorit mult o familie. Dumnezeu mi-a trimis jumatatea, un sot asa cum trebuie", a spus Cristina pentru Happy Hour. Dragos Balteanu junior are un an si doua luni si este dependent de mama lui, chiar daca are bona. "Dragos are un program alimentar strict. Pana acum nu i-am dat nimic dulce, ci doar supe, carnita. De cand am devenit mamica a inceput sa ma preocupe acest aspect, am inceput sa inteleg mancarea", a spus ea. Cristina Rus nu mai canta deocamdata dar este atrasa de domeniul televiziunii. "Mi s-a deschis un apetit mare pentru televiziune", a completat ea. Cantaretei ii place sa fie mamica, asa ca isi mai doreste un copil. "Ne dorim mult inca un copil", a spus Cristina.

Antonia a refuzat "X Factor" pentru "Dansez pentru tine". In carti pentru sezonul din toamna. Batalia formatelor mari se da cu armele pe fata. Vedetele primesc oferte dintre cele mai tentante si nimic nu e prea mult atunci cand producatorii isi doresc pe cineva. Antonia, de pilda, a fost prinsa la mijloc intre concurentele directe din aceasta toamna, "X Factor" (Antena 1) si "Dansez pentru tine" (Pro TV), avand de facut o alegere extrem de grea. In momentul in care a inceput sa circule zvonul ca juriul de la "X Factor" va fi schimbat, primul nume vehiculat ca un potential inlocuitor a fost cel al Antoniei. Potrivit surselor noastre, cantareata s-a aratat destul de incantata de interesul producatorilor marelui format si a urmat o serie lunga de discutii si negocieri. In paralel, Antonia s-a trezit si cu o alta propunere - aceea de a face parte din echipa unui alt mare format, "Dansez pentru tine", si au avut loc alte tratative. Se pare ca intalnirile cu reprezentantii show-ului "X Factor" au fost intrerupte prematur, insa cele pentru eventuala participare la "Dansez pentru tine" au continuat. Apropiati ai Antoniei ne-au dezvaluit faptul ca artista a ales sa-si petreaca toamna in sala de dans din Buftea, insa, desi toate clauzele au fost prestabilite, contractul nu a fost inca semnat.

A slabit cateva kilograme si vrea acum sa le arate tuturor cat de sexy e in costum de baie! Ghici cine e vedeta! In ultima perioada nu se mai vorbea despre cariera ei, ci doar despre kilogramele pe care le acumulase, dar acum si-a recapatat formele apetisante si arata asta tuturor. Cantareata a luat o mica pauza si pentru ca nu are timp sa dea o fuga pana la mare s-a dus la piscina, sa se racoreaca putin in aceste zile caniculare. Delia si-a expus silueta de invidiat, pe marginea piscinei, abia iesita din apa.

Azi e primul termen in cazul fostului "Carcotas", judecat pentru ucidere din culpa. Huidu si-a facut control la ochi inainte de proces. Procesul in care Serban Huidu este judecat pentru ucidere din culpa, dupa accidentul pe care l-a produs in octombrie 2011 la Timisul de Sus, incepe azi la Brasov. Cu o zi inainte de primul termen, fostul "Carcotas" a cautat sa-si umple timpul inca de dimineata, facand chiar si un control la ochi. Serban Huidu va fi azi intr-o postura in care cu greu si-ar fi imaginat ca va ajunge, cea de inculpat intr-un dosar. La jumatatea lunii mai, el a fost trimis in judecata de magistratii brasoveni, pentru ucidere din culpa, dupa ce, in octombrie 2011, a intrat pe contrasens si a lovit o masina ai carei pasageri, trei la numar, au murit. Cu o zi inainte de proces, care are loc astazi la Tribunalul Brasov, Huidu a facut mai multe drumuri prin Bucuresti, in masina condusa de sofer. Mai intai, s-a dus la postul de radio Kiss FM, unde a stat pret de cateva ore, apoi la o clinica de oftalmologie din zona Pietei Unirii, unde, cel mai probabil, a efectuat un control la un medic specialist.