L-a parasit pe motiv ca este prea timid. Madalina Pamfile l-a lasat cu buza umflata pe fiul lui Teia Sponte. Costa Sponte a curtat-o insistent pe asistenta TV si a convins-o sa iasa impreuna, insa, dupa patru-cinci intalniri, Madalina Pamfile a rupt orice legatura cu tanarul machedon. Madalina Pamfile este una dintre cele mai curtate femei din showbizul romanesc, dar, cu toate acestea, asistenta TV a fost la un pas sa se sinucida din cauza unei deceptii in dragoste. Inainte de acest episod neplacut, frumoasa bruneta i-a furat mintile unui tanar machedon, baiat de bani gata. La inceputul acestui an, fiul lui Teia Sponte facuse o obsesie pentru vedeta "Playboy". Dupa ce a curtat-o insistent timp de cateva saptamani, Costa Sponte a reusit s-o convinga pe Madalina Pamfile sa iasa cu el. La inceput, totul parea perfect intre cei doi, insa, dupa patru-cinci intalniri, asistenta TV a rupt orice legatura cu tanarul machedon. "Madalina s-a despartit de Costa pentru ca el era prea timid si prea cuminte pentru ea. Ea voia un barbat, Costa este inca un copil", ne-a dezvaluit un prieten al machedonului. In plus, nici Teia Sponte nu era de acord cu relatia dintre fiul lui si frumoasa asistenta, pe motiv ca omul de incredere al lui Gigi Becali voia o machedoanca pentru Costa.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Artistul se va ocupa de viitorul muzical al micutului Robert Dinca. Fuego si-a "adoptat" mini-sosia. Impresionat de baietelul din Pitesti care il divinizeaza inca de la varsta de trei anisori, artistul a decis sa se ocupe de viitorul pustiului. Fuego vrea sa faca un mare artist din copilul in varsta de 9 ani, care ii seamana leit si care ii canta melodiile cu mult talent. Robert Dinca, mini-sosia de la Pitesti a lui Fuego, are motive de bucurie. Cantaretul i-a promis micutului de curand, cu ocazia unui concert al sau, ca se va ocupa de cariera lui muzicala, pentru ca este foarte talentat. Vestea ca Fuego se intereseaza de soarta lui l-a bucurat peste masura pe micutul Robert, care de la varsta de trei ani il indrageste pe artist si ii stie cu ochii inchisi tot repertoriul. Impresionat de talentul baiatului care ii seamana perfect la infatisare, Fuego i-a promis ca va lua legatura cu profesorul lui de canto pentru a decide viitorul sau muzical. Artistul este incantat ca mini-sosia lui este si un elev bun la invatatura si crede in cariera muzicala a pustiului.

Varciu canta cu "fratele" Pepe la "Roata norocului"! "Il asteptam de vreo doi ani". Liviu Varciu il va avea ca invitat la "Roata Norocului" pe unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Pepe. Prezentatorul emisiunii spune ca astepta de foarte mult timp sa il aiba in platou pe latino-loverul cu care se intelege atat de bine. Vineri 22 iunie, de la ora 20.00, show-ul "Roata norocului" are un invitat foarte special. Concurentul vedeta al celei de a treia editii a emisiunii este Pepe, venit sa-si provoace sansa pentru o cauza nobila, castigurile obtinute urmand sa fie oferite copiilor de la Centrul "Sfantul Andrei" din Pitesti. "Il astept pe 'fratele meu' Pepe de vreo doi ani, sa vina intr-o emisie si eu sa fiu moderator", a declarat prezentatorul show-ului in asteptarea invitatului sau. Liviu Varciu l-a invitat pe Pepe, alaturi de band-ul Lipscani, sa interpreteze impreuna o piesa celebra din repertoriul romanesc, iar acesta s-a conformat starnind aplauzele celor prezenti.

Adelina Pestritu, super sexy la bratul lui Cove! Vezi cat de incitant pozeaza bruneta! Adelina Pestritu s-a fotografiat alaturi de Cove intr-o tinuta extrem de sexy, langa un lac. Frumoasa bruneta iese in evidenta cu o rochie galbena, lunga, de sub care isi arata incitant un picior. Cove este si el foarte elegant, purtand costum si papion, chiar daca afara este extrem de cald. Nu stim daca iubitul frumoasei prezentatoare tv este gelos la vederea acestei poze, dar fanii Adelinei Pestritu au reactionat rapid si au inceput s-o complimenteze. "Cea mai frumoasa bruneta din tara", i-a scris un fan pe Facebook.

Bianca Dragusanu vrea o fetita cu Cristea: "Adi face copii frumosi si inteligenti". Bianca Dragusanu isi doreste foarte mult sa ramana insarcinata cu iubitul ei, Adrian Cristea. Fosta asistenta de televiziune vrea un copil cu fotbalistul, despre care este sigura ca se pricepe sa faca urmasi destepti si frumosi. "Au fost simptome ca as fi insarcinata, dar am facut analize si nu au fost pozitive. Adi iubeste copiii si vrea o fetita cu mine, asa mi-a spus", a declarat Bianca Dragusanu intr-un interviu pentru "PoveStiri Adevarate" de la Acasa TV. "Adi face copii frumosi si inteligenti", a mai spus ea, laudandu-si iubitul care are deja o fetita cu Denisa Nechifor.

Lady GaGa s-a ingrasat: nu mai incape in costumele de scena. Cantareata Lady GaGa (26 de ani) a aparut pe scena la Sydney cu look ceva mai... voluptos decat o stiau fanii. Se pare ca artistei ii prieste viata de cuplu alaturi de Taylor Kinney, cu care s-a impacat de curand si a mai luat in greutate. Nu este vorba de prea multe kilograme, insa fiecare centimetru adaugat in talie este vizibil, la ce tinute de scena minimaliste are diva. GaGa s-a chinuit sa incapa in minusculele fustite si corsete din latex imaginate de designerii ei nonconformisti, insa cu toate acestea a aratat si a sunat impecabil. Solista va ajunge cu turneul "Born This Way Ball" si in tara noastra, pe 16 august, la National Arena.