Connect-R strange banii la ciorap! Se imbraca de la taximetristi... ...si mananca la neamuri. Connect-R este un personaj absolut inedit. In timp ce colegii lui de breasla isi sporesc conditiile de trai si lasa luxul sa intre in viata lor odata cu banii si succesul, artistul parca nu vrea sa se rupa de vechile obiceiuri si continua sa traiasca dupa standarde neobisnuite pentru o vedeta de teapa lui. Si, mai mult,... minte poporul cu televizorul! De o luna de zile se lauda ca vara nu doarme, iar el ia perna in brate cu mult inainte sa apuna soarele. O zi obisnuita din viata lui Connect-R, cel mai in voga artist al momentului, ar putea fi usor comparata cu una din existenta modesta a unui somer de rand. Artistul nu merge in club decat atunci cand canta, iar in restul timpului ocoleste orice local de acest fel. Nu frecventeaza restaurantele si nu a fost vazut niciodata intr-un mall batand magazinele de firma. Daca nu ar fi de notorietate faptul ca muzica l-a imbogatit, ai putea spune ca nu isi permite toate aceste luxuri. Insa, cel putin hitul verii, "Eu vara nu dorm", i-a sporit zdravan incasarile. Si, cu toate acestea, Connect-R nu cheltuieste mai nimic pentru a-si asigura existenta.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu s-a intors spectaculos in showbiz! A castigat "Miss Tanga" dupa ce a fugit de iubitul falit. Dupa despartirea de fostul iubit, care se pare ca este inglodat in datorii, fosta asistenta a lui Capatos a lasat Sibiul si s-a reintors la modelling. Blonda a participat la concursul "Miss Tanga", desfasurat weekendul trecut la Princess Summer Club, si a castigat. Dragostea dintre Loredana Chivu si Mircea Ureche, patronul unei importante firme de panificatie, s-a incheiat dupa trei ani, la fel de repede si neasteptat cum pornise. In 2009, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, cei doi s-au mutat impreuna la Sibiu, iar blonda a trait de atunci pe picior mare. A renuntat la prezentari si parea ca va deveni doamna Ureche. Totul era lapte si miere intre ea si cel supranumit Regele Covrigilor, dar de curand Loredana si-a anuntat persoanele apropiate ca este din nou singura. Gurile rele spun ca problemele financiare pe care Ureche le-a intampinat in ultima perioada au fost principala cauza care a dus la despartire. Fosta asistenta a lui Capatos s-a hotarat din acest motiv sa lase Sibiul si sa se intoarca la munca. Astfel, Loredana s-a intors in Bucuresti si si-a reluat activitatea ca model.

Competitie sexy la "Dansez pentru tine"! Andreea Banica o va infrunta pe Antonia in ringul de dans. Producatorii mega-show-ului de la Pro TV lucreaza intens la formarea echipei vedetelor care vor intra in aceasta toamna in ringul viselor. Dupa ce au incheiat negocierile cu Antonia, una dintre cele mai sexy artiste produse de tara noastra, au batut palma cu o alta vedeta, la fel de inzestrata de natura: Andreea Banica. In toamna aceasta, competitia va fi acerba la "Dansez pentru tine". Cele mai sexy cantarete din Romania vor dansa in ploaie, la bara sau in musicaluri celebre, imbracate in costume minuscule croite indraznet, realizand prize senzuale, intr-un show incandescent. Prima care si-a dat acceptul pentru participare si a incheiat negocierile cu producatorii formatului este, dupa cum CANCAN a anuntat in exclusivitate inca de saptamana trecuta, Antonia. Frumoasa artista are insa concurenta serioasa din partea unei alte sexy-mamici: Andreea Banica. Recent, cantareata s-a alaturat si ea echipei de vedete care isi vor demonstra abilitatile pentru dans, in cel de-al 13-lea sezon al show-ului. Dupa saptamani intregi de negocieri, blonda si-a anulat angajamentele pentru aceasta toamna si a acceptat sa intre in cantonament si sa se supuna regimului draconic impus de coregrafii de la "Dansez pentru tine", pentru a-i putea tine piept ceva mai tinerei sale colege de breasla.

Sylvia se bronzeaza fara urma! A dat jos textila si a ramas cu sanii goi. De cand a scapat de verigheta si de statutul de femeie maritata, Sylvia s-a eliberat de orice fel de inhibitii. O dovedesc fotografiile "hot", publicate in cel mai recent numar al revistei Spy, care o infatiseaza pe artista facand plaja topless, la o piscina. Sylvia nu a fost niciodata o persoana pudica. Maritata ori ba, aparitiile artistei au fost intotdeauna provocatoare, videoclipurile la limita, pictorialele "hot", iar in tot acest timp, Andrei, fostul ei sot, nu prea a avut nimic de comentat. De cand a revenit insa la numele de fata si a pus punct mariajului ei, Sylvia a scapat definitiv de prejudecati si nimic din lume nu ar putea sa o determine sa nu se poarte asa cum are chef. Zilele trecute, cheful i-a dictat sa merga la plaja, la piscina. Si tot el a fost cel care a imbiat-o sa azvarle sutienul cat colo si sa faca plaja in slip si la bustul gol. Cu sanii in vant si naturali, unsa cu toate alifiile... de protectie solara, Sylvia se astepta sa capteze atentia celor din jur. Cand a vazut insa ca nu obtine certitudinile de care avea atata nevoie, s-a cocotat in picioare pe sezlong doar, doar o sa vada toata lumea mandretea de fata divortata.

Adrian Cristea a facut show in club! I-a dansat Biancai ca Michael Jackson toata noaptea. Fotbalistul Adrian Cristea i-a lasat pe toti cu gurile cascate cand a demonstrat ca se descurca pe ringul de dans la fel de bine ca pe teren. Iubitul Biancai Dragusanu si-a aratat talentul cand a imitat celebrele coregrafii ale lui Michael Jackson. Sambata trecuta, Adi Cristea si Bianca Dragusanu s-au distrat in BOA Summer Club din Bucuresti. Desi roscata sustinea ca iubitul ei nu se simte tocmai confortabil atunci cand merge in club, Adrian Cristea a demonstrat contrariul. Fotbalistul a dansat intreaga seara, adoptand coregrafiile care l-au facut celebru pe Michael Jackson si facand un adevarat spectacol in fata Biancai si a prietenilor care ii insoteau. Daca la inceput multi au luat-o ca pe o gluma... ei bine, Cristea s-a simtit atat de bine in postura de dansator incat nu a parasit ringul de dans ore bune, platindu-i un tribut starului international decedat fix in urma cu trei ani si demonstrand ca, pana sambata noapte, l-a admirat in secret.

Uite ce "perversiuni" face Alex Velea in noul lui clip - A palmuit peste fund o gagica in pantaloni scurti. Lansata pe scena Romanian Music Awards in fata a peste 50.000 de oameni, piesa Minim doi a declansat o adevarata isterie. "'Minim doi' este o piesa care sper sa trezeasca in voi pofta de distractie si setea de iubire. Vreau sa dansati si sa iubiti cu pasiune ascultand-o", spune Alex Velea despre piesa. Clipul Minim doi spune povestea unei zile toride de vara, petrecuta cu gasca de prieteni in fata blocului, regia apartinandu-i lui Iulian Moga. Filmarile s-au desfasurat in cartierul bucurestean Ferentari si au adunat in jurul lui Alex sute de fani. Printre ei, multi copii care n-au ratat ocazia de a-i arata lui Alex schemele lor de dans, pentru ca mai apoi sa-i scandeze numele.