Schimb halucinant de replici intre Andreea Marin Banica si Adriana Nicolae! "Spune-mi, sotul meu este tatal copilului tau?"Intalnire de gradul zero ieri seara, la Gala Premiilor VIP. Inevitabilul s-a produs, iar Andreea Marin Banica si Adriana Nicolae, femeia despre care presa a scris ca a afirmat faptul ca tatal copilului sau este un actor celebru caruia i se mai spune si "Junior", s-au intalnit pe scena. Adriana Nicolae a prezentat evenimentul, iar Andreea Marin a fost invitata pe scena pentru a i se oferi premiul pentru eleganta. Cu aceasta ocazie, cele doua s-au vazut fata in fata pentru prima oara dupa nasterea copilului Adrianei. Profitand de moment, Andreea Marin a intrebat-o direct, indreptand microfonul spre Adriana in asteptarea unui raspuns: "Adriana, spune-mi, sotul meu este tatal copilului tau?".

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

O sa ramai perplex cand o sa vezi ce vedeta a venit sa asiste la externarea lui Adrian Nastase! Jurnalistii care asteptau in fata spitalului Floreasca externarea lui Adrian Nastase au ramas uimiti sa vada ca o vedeta se apropie de ei si vrea sa intre in incinta unitatii medicale. Andreea Raicu a strapuns multimea de reporteri, cameramani si fotojurnalisti si si-a facut drum pentru a merge in spital. Vedeta de la Prima Tv nu a vrut sa dezvaluie de ce se afla acolo fix in seara in care fostul premier al Romaniei urma sa fie externat si dus la penitenciarul Rahova.

Laura Cosoi, escapada de patru zile! Pleaca din tara de ziua lui Smiley Dupa o lunga perioada de schimbari majore, atat pe plan personal, cat si profesional, Laura Cosoi si-a luat liber pentru odihna. Incepand de astazi si pana spre sfarsitul saptamanii, vedeta de la Pro TV va fi plecata din tara, in prima sa vacanta de cand a inghetat relatia cu Smiley. "Pleaca patru zile in concediu, in strainatate. Probabil o sa mearga si la shopping. Zilele acestea au picat cum nu se putea mai bine", ne-a declarat o persoana din anturajul Laurei Cosoi. Curios este insa faptul ca, tot astazi, este aniversarea lui Smiley.

Doua capete de acuzare pentru Adrian Iovan - Risca cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui caine. Politistii ilfoveni ai Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au inceput urmarirea penala pe numele lui Adrian Iovan dupa ce, in luna martie, acesta ar fi impuscat un caine fara stapan. Fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan s-a ales cu doua capete de acuzare si risca pana la cinci ani de puscarie.

Imprudenta, Sylvia si-a dezvaluit cel mai recent tatuaj la piscina: "Ma omoara mama daca afla!"E mare cat o zi de post, e amplasat in zona coastelor si se vede de la o posta. Mai ales la plaja. Este vorba despre cel mai recent tatuaj al Sylviei, reprezentand un motto sau un citat care i-a placut atat de mult cantaretei incat a decis sa-l bata in piele. Pana acum, mai toti prietenii ei au avut ocazia sa-i admire noul tatuaj, la piscina, cand artista a ramas doar in costum de baie. Mama sa insa, nu, iar Sylvia ar da orice ca femeia sa nu afle, macar pana nu apuca sa o pregateasca. "Ma omoara mama daca afla! Ea este impotriva acestui lucru si avem discutii ori de cate ori imi fac cate un tatuaj", ne-a declarat Sylvia.